semamiz Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 :hmm: maste kakšne dobre ideje za čestitke , božične in novoletne . Zelo prav pridejo takšne :OK: :( :) :004 :P :hmm: spontane , kratke ,resnične, ljubezenske , prijateljske in seveda srčne :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 Srečnega pa zdravga, <potlej pa nazaj k pivu> :) . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 tole je meni cisto v redu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 Dobr način da maš poj cel let mir. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 Spontane, resnične, ljubezenske, prijateljske in seveda srčne čestitke nasttanejo spotantano, resnično, ljubezensko, prijateljsko in seveda srčno ter so ponavadi namenjene točno določeni osebi in ne širši javnosti ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 evo še ena ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 evo še ena ... ← ja vse OK ampak me zanima kaksno bi dobil leta 2000... :naughty: (btw ma tri nule si ne predstavljam) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 (popravljeno) in ne širši javnosti ... :) ← :blink: Neee, jaz pa mislim, da je vsako zadevo, tudi novoletno čestitko, enostavno treba deliti s širšo javnostjo. :) Še posebno, če je spontana. :) Popravljeno December 14, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 .......u vsako zadevo... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2004 :cry: jast sem pa mislu , da se bo prec kakšna prjavla in napisala kašn verzek , pa tko :hmm: ne vem , kaj je z današnjim dekletom , sam motorje pa avte pa gasa :? Mogoče pa kakšno zrajcam .) :) :D :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se