SiR Objavljeno December 12, 2004 Deli Objavljeno December 12, 2004 Torej, ko sem nekega dne koračil po NjuJorku, sem se motovilil tudi v studiu MTV... in tam videl, da so tudi ovce lahko dost individualna bitja ... Recimo ovca rastafarijanka, pa ovca lutkarica (ima 4 manjše ovčke na tačkah in z njimi uprizarja predstavo), pa hi-tech-neon-ovca, pa disco-fever ovca (tista šekasta v puloverju), takoj za njo alpska ovca... Skratka - tudi to, če vam kdo kdaj reče, da ste navadna "ovca", ne pomeni nujno, da ste dolgočasni in neunikatni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 13, 2004 Deli Objavljeno December 13, 2004 Meni še vedno najljubša ovca je Sven :rolleyes: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Men pa mlada direkt iz roštilja...jebi ga, pr mojih letih že mal na "frišne" gledaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 ...ovco najbolš pripraviš tko, da ji zadnje noge postaviš v svoje škornje in pol tko fajn z ritko miga... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 ...ovco najbolš pripraviš tko, da ji zadnje noge postaviš v svoje škornje in pol tko fajn z ritko miga... :P ← Ja, ovca na grški način :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno December 14, 2004 Deli Objavljeno December 14, 2004 Meni še vedno najljubša ovca je Sven :rolleyes: :wub: ← o ja :grim :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno December 15, 2004 Deli Objavljeno December 15, 2004 .) kaj pa tale , a t je všeč? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se