smc Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 zdravo, ura na forumu je premaknjena naprej!? (nastimana za napacno cono?)...
MaraudeR Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 (popravljeno) zdravo, ura na forumu je premaknjena naprej!? (nastimana za napacno cono?)... ← katera ura? Pri meni piše "Čas je: 13 Dec 2004 @ 07:58" , kar je tudi prav... sicer pa poglej v nadzorni center/nastavitve forum, če imaš še obkljukan " Ali je vklopljen letni/zimski čas?" in nastavljeno "GMT + 1:00" Popravljeno December 13, 2004. Popravil MaraudeR
Noise Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 ura na forumu je premaknjena naprej!? (nastimana za napacno cono?)... ← Tvoja je nastavljena napačno. Kar nekaj info na to temo: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...pic=7551&hl=ura
tato Objavljeno December 13, 2004 Opozori Objavljeno December 13, 2004 Ja res bi blo fajn,če bi ti pogledal kaj je s tvojo! :grim Pri men je vse :OK:
norc4life Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 ste jo prestavli? ... men se zdi da ne.. :P ... em.. ce je ze bil pogovor o tem.. se opravičujem :blush:
Alla Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 V svojem nadzornem centru si moraš vklopit poletni čas. Tako kot vsi ostali, ki jim zdaj kaže čas za 1 uro narobe. Alla B)
norc4life Objavljeno April 2, 2005 Opozori Objavljeno April 2, 2005 :blush: se opravicujem :blush: tnx za info :)
Noise Objavljeno Marec 28, 2006 Opozori Objavljeno Marec 28, 2006 Kar nekaj PM in mailov sem dobil, da je napačno nastavljena ura na forumu. Če pri komu kaže forum še "stari čas" (zimski), je to zato, ker si SAM tega še ni nastavil. Forum seveda ne ve iz katerega časovnega pasu dostopate in zato si morate sami popraviti nastavitve v forumu. Tko kot na ročni uri pa če letite kam z letalom in podobno... V nastavitvah v NADZORNEM CENTRU se to nastavi...
Kruse Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Ma ne vem, no.... Ampak meni se vseeno zdi, da je na forumu (ali pa kar na masini) narobe nastavljeno. Takrat, ko sem prijavljen je vse OK in tocna ura, ko se odjavim gre pa cas za eno uro nazaj... Skoda, da se ne da tudi v resnicnem zivljenju tako preprosto premikati casa. Only one click away... Se opravicujem, ker morim....
Thundercat Objavljeno Marec 31, 2006 Opozori Objavljeno Marec 31, 2006 Ma ne vem, no.... Ampak meni se vseeno zdi, da je na forumu (ali pa kar na masini) narobe nastavljeno. Takrat, ko sem prijavljen je vse OK in tocna ura, ko se odjavim gre pa cas za eno uro nazaj... To je zato, ker lahko vsak uporabnik po svojem času/časovnem pasu nastavi uro...torej če gleda/uporablja forum nekdo iz amerike, si sam nastavi čas kateri mu ustreza.....osnovno pa forum laufa pod GMT časom(?)...Časa se ne da spreminjat, spreminja se lahko le časovne pasove....
PERO58 Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 (popravljeno) Ja ura na FORUMU,pa tako hitro mine! :hmm: Popravljeno April 1, 2006. Popravil PERO58
Noise Objavljeno April 1, 2006 Opozori Objavljeno April 1, 2006 Ja ura na FORUMU,pa tako hitro mine! :hmm: :OK: :OK:
peter1 Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 če bi šu moj motor tok hiter k ura na MS forumu sem pred Rossijem 100%
Noise Objavljeno Marec 30, 2008 Opozori Objavljeno Marec 30, 2008 Uro na forumu ni napačno nastavljena. Vsak si jomora namreč zase nastaviti (v svojem nadzornem centru) na poletni čas.
simonsi Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 A se še komu dogaja, da ura ves čas skače za uro gor/dol? Ko odprem forum kaže uro premalo, ko pa osvežim stran pa kaže pravilno?
minca Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 Uro na forumu ni napačno nastavljena. Vsak si jomora namreč zase nastaviti (v svojem nadzornem centru) na poletni čas. jz tega ne znam :closedeyes: ...nikjer ne vidm kje se lahko nastavi
Schmid87 Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 A se še komu dogaja, da ura ves čas skače za uro gor/dol? Ko odprem forum kaže uro premalo, ko pa osvežim stran pa kaže pravilno? tut men to dela :)
Jure Objavljeno Maj 5, 2008 Opozori Objavljeno Maj 5, 2008 A se še komu dogaja, da ura ves čas skače za uro gor/dol? Ko odprem forum kaže uro premalo, ko pa osvežim stran pa kaže pravilno? Tudi meni enako.. In če osvežim še enkrat spet premalo in še enkrat spet prav in tako naprej :)
k0ci Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 A se še komu dogaja, da ura ves čas skače za uro gor/dol? Ko odprem forum kaže uro premalo, ko pa osvežim stran pa kaže pravilno? aha potem ni problem samo pri meni :whistle: sem to opazil kmalu po tem ko se je ura premaknila na poletni čas, ne vem zakaj to dela :hmm: sem že poslal PM Noisu, bomo videli kaj je narobe
simonsi Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Jaz sem rešil problem z izklopom DST popravka, pod nastavitvami časovnega pasa v nadzornem centru.
k0ci Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 ja tako je, izklopiš DST in časovni pas naštimaš na +1 ura hvala simonsi :worship:
simonsi Objavljeno Januar 27, 2009 Opozori Objavljeno Januar 27, 2009 (popravljeno) Kako nastavim, da mi kaže recimo 14.00 namesto 2pm? Popravljeno Januar 27, 2009. Popravil simonsi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se