soncy Objavljeno Avgust 31, 2009 Deli Objavljeno Avgust 31, 2009 Mal unga vašega vaškega heroja za jajčka stisn.........pa boš vidla, kok hitr nau nobenga hrupa več. Sam cvilu bo......od ugodja :evilgrin: aja? tko se to dela? veš kaj, če je pa tko, pa tud rajš v hrupu živim. tolk se pa ne mislm žrtvovat za avtocesto :evilgrin: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Mal unga vašega vaškega heroja za jajčka stisn.........pa boš vidla, kok hitr nau nobenga hrupa več. Sam cvilu bo......od ugodja :evilgrin: a ga lahko js aja? tko se to dela? veš kaj, če je pa tko, pa tud rajš v hrupu živim. tolk se pa ne mislm žrtvovat za avtocesto :evilgrin: res se ne bi žrtvovala kakšnmu cestarju ... p.s. js sm tud cestar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Nedaj se Soncy.....generacijo moja........za manje od........številko vpiši sama :evilgrin: oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 1, 2009 Deli Objavljeno September 1, 2009 Nedaj se Soncy.....generacijo moja........za manje od........številko vpiši sama :evilgrin: nismo le številke, smo ljudje. O:-) ker si iz moje generacije, upam da poznaš to pesem. .) oks 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se