Insallah Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Poglejte tole www.minestra.net :D :D :D :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 poglejte se rezultate ankete glede podobnika - 33,3% je glasovalo za "spet mu bodo ukradli avto" :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2004 Zdaj je že 50% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 go jan, go ja, gao jan.... :wub: :010 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Insallah Objavljeno December 17, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2004 Alja Brglez je rekla, da je Jan najbolj seksi Evropejec se mi zdi. :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Jaz navijam za obrv Fredy Millerja!!! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Jaz navijam za obrv Fredy Millerja!!! :naughty: ← :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 :o :o :o Kje se dobi te majce?!! Jest bi tuuuuuuuuuuuuut!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 mustang: www.fredymiler.com A ti to resno? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Jst tut majco! Fredy je car, če bom meu njegovo majco, bom car tut jst! GO FREDY!! :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Prosmo božička, da nam vsem prinese Fredy majce. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 mustang: www.fredymiler.com A ti to resno? :lol1: ← Walda resno! Fredy = CAR!!! Hvala za link - bom naroču! (pista bom car v tey majci!!!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Walda resno! Fredy = CAR!!! Hvala za link - bom naroču! (pista bom car v tey majci!!!) ← sam prosim dej si še naprej brij tisto med-obrvno območje ... k če si še enojno obrv pustiš zrast, te pa res naum več poznal na cesti - pa Harley gor al pa dol ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 sam prosim dej si še naprej brij tisto med-obrvno območje ... k če si še enojno obrv pustiš zrast, te pa res naum več poznal na cesti - pa Harley gor al pa dol ;) ← Pizda... Mi ne raste vmes dost :( A pozna kdo kakšne takšne tablete? I'm a Fredy Miler wannabe!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Mi ne raste vmes dost :( A pozna kdo kakšne takšne tablete? ← Lohk ti jih yst napopam gor, one by one... :grim :grim :grim Moje seveda. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se