igi Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 http://samurai.siol.net/novice/glasba_clan...104120915473916 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 vsaj v kr neki dajte..... zasledil sem da imajo turnejo, tudi kak komad mi je všeč...na koncert pa ne mislim iti.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 odvisno od cene vstopnice... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Jaz in darling greva sigurno... sva hotela že v Avstrijo ali pa v Nemčijo, pa nama zgleda ne bo treba pretiranih km delat... :yea2: :yea2: :OK: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Skoraj zagotovo grem, ne glede na ceno vstopnice. Ok... če bo 20 čukov ne grem, a ne? ampak menim da ne bo, torej pojdem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Idem i ja.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Idem i ja.... :yea2: ← Bez mene, dušo??? :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 btw se mogoče že ve cena za karto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 ...če lih ne bo lepo vreme pa puhno snega bomo pršli v prestolnico... :yea2: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 btw se mogoče že ve cena za karto? ← Mislim, da se govori, da pravijo, da se nekoliko šušlja, da bi znala bit med 5 in 12 tisoč tolarji. Tam nekje. :) :004 Greva? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Jaz zagotovo...... če se mi pa pridružiš, pa tut ne bo slabo... več norih glav, več efekta, večji žur :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Hir kommt die Sonne :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 ...sie ist der hellste Stern von allen... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 grem, cena vstopnice je 7.000 SIT, prodajajo jih pa tudi tukaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Torej... se po vsej verjetnosti vidimo :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Torej... se po vsej verjetnosti vidimo :yea2: ← V tisti množici, ki bo ( po mojem skromnem mnenju kar precejšnja) bomo verjetno gledali tako :blink: in tako :o in tako :wacko: in morda se bomo celo uzrli. :) :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 ...in morda se bomo celo uzrli... ← Verjemi... mene se težko spregleda :afro1: :yea2: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Reise Reise Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Že nekaj časa vem za koncert, so me opozorili ... :) In ja, bo treba prit, kaj pa drugega ... upam, da ne bodo spet česa čudnega pojedli, da bo kdo salmonelo fasal :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno December 17, 2004 Deli Objavljeno December 17, 2004 Reise Reise ← Ja, koncert je v sklopu turneje - predstavitev novega albuma, reise reise, sam upam, da bodo tud več starih komadov spilal :afro1: , ker nov CD se mi zdi proti prejsnjim bl tko no.... ni tistga ritma, bolj dolgcas :unsure: . sam sej ni vazn, raztural bodo itak :OK: :yea2: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno December 18, 2004 Deli Objavljeno December 18, 2004 Ich komme... Warum? Weil ich so böse bin! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno December 19, 2004 Deli Objavljeno December 19, 2004 Pridemo!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 AJM IN... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Zdejle vrtijo po radiu!! :music2: Hundert prozent bom tam. :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 da vse opozorim: DANES SE ZAČNE PRODAJA KART - JO GREM KUJ KUPT......... A ŠE KOMU MOGOČE, DA MU ZALOŽIM, AL PA ČE GREMO SKUPAJ (pa naj vas ne bo 20, ker tolk dinijev pa nimam :huh: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se