Skoči na vsebino

RAMMSTEIN

igi

Priporočene objave

da vse opozorim:

DANES SE ZAČNE PRODAJA KART - JO GREM KUJ KUPT.........

A ŠE KOMU MOGOČE, DA MU ZALOŽIM, AL PA ČE GREMO SKUPAJ (pa naj vas ne bo 20, ker tolk dinijev pa nimam :huh: )

Mogoče je pa kakšen skupinski popust, oz. poust za posebne kategorije ali pa božični popust. Dej vpraš, jest grem jutr iskat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

da ni cena mal pretirana a? kolk folka računajo da pride?

tam ene 34-39.000 ljudi... so nardil kalkulacijo, pa ugotovil d,a se jim en splača preveč pocen prodajat ... pa mal še s cenami regulirajo, da ne bi kr naenkrat prišlo 100.000 folka... sem slišal tudi, da bojo celo obvoznico preusmerili direkt v center mesta... :) :OK: :yea2: :wub:

/joke

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tam ene 34-39.000 ljudi... so nardil kalkulacijo, pa ugotovil d,a se jim en splača preveč pocen prodajat ... pa mal še s cenami regulirajo, da ne bi kr naenkrat prišlo 100.000 folka... sem slišal tudi, da bojo celo obvoznico preusmerili direkt v center mesta... :)  :OK:  :yea2:  :wub:

/joke

A bo free camping??? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tam ene 34-39.000 ljudi... so nardil kalkulacijo, pa ugotovil d,a se jim en splača preveč pocen prodajat ... pa mal še s cenami regulirajo, da ne bi kr naenkrat prišlo 100.000 folka... sem slišal tudi, da bojo celo obvoznico preusmerili direkt v center mesta... :)  :OK:  :yea2:  :wub:

/joke

upam da se ne bojo kej uračunal... k so se že dogajale take kalkulacije in pol posledica prazni štadioni in dvorane... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Juuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Končno jih bom videl v živo! :grim

Še dobro da kaj pokukam po teh temah, sicer čist možno da bi mi ušel tale koncert!

Ja, lahko kar napovem, da par primorcev bo prišlo........ :grim

Kot vidim, so karte ze naprodaj v lj?!

Popravljeno . Popravil viggen
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Jst grem tud na koncert! :OK: Zdej za karte sem slišov(od kolega) da so na študenskem servisu okrog 4k, sem šu uprašat pa so rekel naj pridem jutr, da jih tud jutr dobijo. Če bi ble sam 4k bi blu krasnu, bang bang!!!!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

predskupina bo baje apocalyptica :OK:

seznam pesmi k so jih sopal na dosedanjih koncertih turneje:

01. Riese Reise

02. Links 234

03. Keine lust

04. Feuer Frei!

05. Rein Raus

06. Morgenstern

07. Mein Teil

08. Stein um Stein

09. Los

10. Moskau

11. Du riechst so gut

12. Du hast

13. Sehnsucht

14. Amerika

15. Rammstein

16. Sonne

17. Ich will

18. Ohne dich

19. Stripped

:yea2:

vir:mnenjalnik

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ok karte niso nč cenej na dnšju tko da bo treba kr povno ceno plačat <_< . Sam kurc, taka skupina ne pride vsak dan v slo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

TOOOOOOOOO! :yea2:

Končno spet en pravi malo večji koncert za moja ušeska! novi album je res malo tako, no...ampak nevermind, če bodo vsaj pol playlista s starimi komadi našibal, potem bo Z.A.K.O.N.!!!!!! :yea2:

Karte so že na varnem doma, pa za headbanganje tud že treniramo - sm že skoraj malo iz vaje :D

Durgač pa za božjo voljo dajte tistega klaviaturista v karanteno, da ne bo spet kake salmonele fasal, tako kot zadnjič :wacko:

Se vidimo. Jaz bom tisti, ki bo (če bodo bog in redarji dali) z odrla dol frčal :grim

YEAH BABY!! :yea2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po moje se bodo v kakšnem Big Bangu že dale dobit..

pa povsod tam, kjer pač zmeraj prodajajo karte za koncerte - a še nikoli nisi bil na kakem (mal večjem) koncertu? :hmm: RecRec (LJ), Dallas Mute shop (LJ, za filofaxom), pa malo okrog študentskih klubov povohaj....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

probaj tukaj

:yea2:

..

..

..hvala...za nas k smo daleč od slovenskih velecentrov in se sedaj martinčkamo na prijetnem zimskem sončku koristna informacija...upam da pridejo na dom...karte mislim... :D

..

..

..drugač se ga pa vidmo tam......baje da bo fredy :fredy: nek nov komad kokr preskupina predstavu pa smodeta zakuru kokr najava koncerta leta ....pa kranjske bomo gor pekli k bo gorelo cel večer..a to drži... :?

..

..

ene nas še od silvestrskega alkohol muči....a sem že zrel za ruglja.. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

..

..

..hvala...za nas k smo daleč od slovenskih velecentrov in se sedaj martinčkamo na prijetnem zimskem sončku koristna informacija...upam da pridejo na dom...karte mislim... :D

..

..

..drugač se ga pa vidmo tam......baje da bo fredy  :fredy: nek nov komad kokr preskupina predstavu pa smodeta zakuru kokr najava koncerta leta ....pa kranjske bomo gor pekli k bo gorelo cel večer..a to drži... :?

..

..

ene nas še od silvestrskega alkohol muči....a sem že zrel za ruglja.. :hmm:

Jazbo pa boš ti sploh mel cajt it na koncert, če se boš pa doma s puzzli zezal? :D

(za tiste, ki ne veste, za kaj gre, čekirajte zadevo tukaj )

Popravljeno . Popravil pirrulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...sm ženo en mesec prepričeval in ji navijal RAMMSTEIN -e, pa še apocalyptica ji je kokr tolk všeč tko da sva že tam...sam ne smem se ga tkaj nalit kokr za Lenny-a...me še dons mehur boli ko pomislim kok cajta sm tišču - sm pa bolj rju - od sile....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sprašujem ker se mi ne da tekat po vseh teh luknjah... kam točno...

no dobro, se bom že znajdu....

Jaz sem jih kupil na Trubarjevi v Ljubljani, v Hard Rock Shopu (upam, da to ni reklama :hmm: ). Prav prejšnji teden je prinesel nov pok kart, ker grejo tako hitro. Če boš kaj v LJ, svetujem nakup tam :)

Kdor zamudi Rammsteine, gremo vseeno potem vsi na koncert od :fredy:

:lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kdor zamudi Rammsteine, gremo vseeno potem vsi na koncert od  :fredy:

:lol1:

Absolutno!!! Glupost je neuništiva! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!