igi Objavljeno December 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2004 da vse opozorim: DANES SE ZAČNE PRODAJA KART - JO GREM KUJ KUPT......... A ŠE KOMU MOGOČE, DA MU ZALOŽIM, AL PA ČE GREMO SKUPAJ (pa naj vas ne bo 20, ker tolk dinijev pa nimam :huh: ) ← Mogoče je pa kakšen skupinski popust, oz. poust za posebne kategorije ali pa božični popust. Dej vpraš, jest grem jutr iskat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 da ni cena mal pretirana a? kolk folka računajo da pride? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 da ni cena mal pretirana a? kolk folka računajo da pride? ← tam ene 34-39.000 ljudi... so nardil kalkulacijo, pa ugotovil d,a se jim en splača preveč pocen prodajat ... pa mal še s cenami regulirajo, da ne bi kr naenkrat prišlo 100.000 folka... sem slišal tudi, da bojo celo obvoznico preusmerili direkt v center mesta... :) :OK: :yea2: :wub: /joke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igi Objavljeno December 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 20, 2004 tam ene 34-39.000 ljudi... so nardil kalkulacijo, pa ugotovil d,a se jim en splača preveč pocen prodajat ... pa mal še s cenami regulirajo, da ne bi kr naenkrat prišlo 100.000 folka... sem slišal tudi, da bojo celo obvoznico preusmerili direkt v center mesta... :) :OK: :yea2: :wub: /joke ← A bo free camping??? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kOdEbLuE Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 tam ene 34-39.000 ljudi... so nardil kalkulacijo, pa ugotovil d,a se jim en splača preveč pocen prodajat ... pa mal še s cenami regulirajo, da ne bi kr naenkrat prišlo 100.000 folka... sem slišal tudi, da bojo celo obvoznico preusmerili direkt v center mesta... :) :OK: :yea2: :wub: /joke ← upam da se ne bojo kej uračunal... k so se že dogajale take kalkulacije in pol posledica prazni štadioni in dvorane... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 btw kolk pa je cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno December 20, 2004 Deli Objavljeno December 20, 2004 Karte so po ceni 6.990 SIT v prodaji OD DANES! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viggen Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 (popravljeno) Juuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuu!!!!! Končno jih bom videl v živo! :grim Še dobro da kaj pokukam po teh temah, sicer čist možno da bi mi ušel tale koncert! Ja, lahko kar napovem, da par primorcev bo prišlo........ :grim Kot vidim, so karte ze naprodaj v lj?! Popravljeno December 21, 2004. Popravil viggen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno December 21, 2004 Deli Objavljeno December 21, 2004 Pridem :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Jst grem tud na koncert! :OK: Zdej za karte sem slišov(od kolega) da so na študenskem servisu okrog 4k, sem šu uprašat pa so rekel naj pridem jutr, da jih tud jutr dobijo. Če bi ble sam 4k bi blu krasnu, bang bang!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boštjanP Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 predskupina bo baje apocalyptica :OK: seznam pesmi k so jih sopal na dosedanjih koncertih turneje: 01. Riese Reise 02. Links 234 03. Keine lust 04. Feuer Frei! 05. Rein Raus 06. Morgenstern 07. Mein Teil 08. Stein um Stein 09. Los 10. Moskau 11. Du riechst so gut 12. Du hast 13. Sehnsucht 14. Amerika 15. Rammstein 16. Sonne 17. Ich will 18. Ohne dich 19. Stripped :yea2: vir:mnenjalnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Definitivno pridem .... s emoram spokat po karte :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Karte so že doma... :) GREMO! :yea2: (Gehen wir! Oh ja, oh, ja oh, ja!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 Ok karte niso nč cenej na dnšju tko da bo treba kr povno ceno plačat <_< . Sam kurc, taka skupina ne pride vsak dan v slo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 TOOOOOOOOO! :yea2: Končno spet en pravi malo večji koncert za moja ušeska! novi album je res malo tako, no...ampak nevermind, če bodo vsaj pol playlista s starimi komadi našibal, potem bo Z.A.K.O.N.!!!!!! :yea2: Karte so že na varnem doma, pa za headbanganje tud že treniramo - sm že skoraj malo iz vaje :D Durgač pa za božjo voljo dajte tistega klaviaturista v karanteno, da ne bo spet kake salmonele fasal, tako kot zadnjič :wacko: Se vidimo. Jaz bom tisti, ki bo (če bodo bog in redarji dali) z odrla dol frčal :grim YEAH BABY!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 kje prodajajo karte?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 kje prodajajo karte?? ← probaj tukaj :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 probaj tukaj :yea2: ← razen preko interneta??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 Po moje se bodo v kakšnem Big Bangu že dale dobit.. pa povsod tam, kjer pač zmeraj prodajajo karte za koncerte - a še nikoli nisi bil na kakem (mal večjem) koncertu? :hmm: RecRec (LJ), Dallas Mute shop (LJ, za filofaxom), pa malo okrog študentskih klubov povohaj.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 sprašujem ker se mi ne da tekat po vseh teh luknjah... kam točno... no dobro, se bom že znajdu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 probaj tukaj :yea2: ← .. .. ..hvala...za nas k smo daleč od slovenskih velecentrov in se sedaj martinčkamo na prijetnem zimskem sončku koristna informacija...upam da pridejo na dom...karte mislim... :D .. .. ..drugač se ga pa vidmo tam......baje da bo fredy :fredy: nek nov komad kokr preskupina predstavu pa smodeta zakuru kokr najava koncerta leta ....pa kranjske bomo gor pekli k bo gorelo cel večer..a to drži... :? .. .. ene nas še od silvestrskega alkohol muči....a sem že zrel za ruglja.. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 (popravljeno) .. .. ..hvala...za nas k smo daleč od slovenskih velecentrov in se sedaj martinčkamo na prijetnem zimskem sončku koristna informacija...upam da pridejo na dom...karte mislim... :D .. .. ..drugač se ga pa vidmo tam......baje da bo fredy :fredy: nek nov komad kokr preskupina predstavu pa smodeta zakuru kokr najava koncerta leta ....pa kranjske bomo gor pekli k bo gorelo cel večer..a to drži... :? .. .. ene nas še od silvestrskega alkohol muči....a sem že zrel za ruglja.. :hmm: ← Jazbo pa boš ti sploh mel cajt it na koncert, če se boš pa doma s puzzli zezal? :D (za tiste, ki ne veste, za kaj gre, čekirajte zadevo tukaj ) Popravljeno Januar 5, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 ...sm ženo en mesec prepričeval in ji navijal RAMMSTEIN -e, pa še apocalyptica ji je kokr tolk všeč tko da sva že tam...sam ne smem se ga tkaj nalit kokr za Lenny-a...me še dons mehur boli ko pomislim kok cajta sm tišču - sm pa bolj rju - od sile.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 sprašujem ker se mi ne da tekat po vseh teh luknjah... kam točno... no dobro, se bom že znajdu.... ← Jaz sem jih kupil na Trubarjevi v Ljubljani, v Hard Rock Shopu (upam, da to ni reklama :hmm: ). Prav prejšnji teden je prinesel nov pok kart, ker grejo tako hitro. Če boš kaj v LJ, svetujem nakup tam :) Kdor zamudi Rammsteine, gremo vseeno potem vsi na koncert od :fredy: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 Kdor zamudi Rammsteine, gremo vseeno potem vsi na koncert od :fredy: :lol1: ← Absolutno!!! Glupost je neuništiva! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se