JAZBEC Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 28.2.2005 dny: [Po] čas: 20:00 popis: Rammstein - nejkontroverznější kapela současnosti přijíždí opět do České republiky. Příznivci této, u nás velice populární šestice se konečně dočkali - Německá úderka přichystala nové album již na druhou polovinu září. Nový singl 'Mein Teil' je doprovázen brutálním videoklipem, který zcela jistě neujde cenzuře. Na evropské turné vyrazili v listopadu a na začátku prosince dorazili do Prahy. V Ostravě se na ně můžete těšit 28.2. Velmi silné jádro kapely tvoří perfektní souhra kytaristů Richarda S. Kruspe - Bernsteina a Paula Henryho Landerse ve skvělém doprovodu baskytary Olivera Riedela a bubeníka Christopha "Doom" Schneidera. Samozřejmě nelze opomenout výjimečný talent klávesisty doktora Christiana "Flake" Lorenze, jehož klávesy dotvářejí nezaměnitelný zvuk kapely. Frontmanem kapely je zpěvák Till Lindemann, který je v součastné době bezpochyby jedním z nejosobitějších vokalistů na světě. Během koncertů vytváří velkolepou show, která nechá chladným málokoho. Již od začátků, které sé datují do roku 1993 hraje kapela tvrdý a úderný metalový rock, který je však výrazně ovlivněn taneční hudbou. Rammstein vůbec velmi rádi kombinují protikladné ingradience. V jejich hudbě se na jednu stranu mísí tvrdost teutonských rytířů, texty jsou však o vztazích mezi lidmi a lásce. Díky koncertním show, kde si členové kapely mění velmi často převleky a nebojí se použít ani pyrotechnických efektů, mají Rammstein pověst výborné koncertní skupiny. Že to pánové naživo opravdu umí, se české publikum přesvědčilo naposledy v roce 2001. Nyní se můžeme těšit nejenom na nové skladby, ale i novou tvář Rammstein. Jako host vystoupí finské trio Apocalyptica. Apocalyptica vytváří kombinaci, která svou famozností a originálním provedením odporuje všem alternativám hudebního světa. Fanoušci těchto severských mistrů violoncella mají jedinečnou příležitost okusit naživo skladby z jejich chystaného nového alba. místo: ČEZ Arena - program Ruská 135, Ostrava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Co to pričaaš?! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 jupiii ravnokar kupila karto........ zdej pa sam še čakam na datum. Sem pa sicer kar malo razočarana, ker mi je nekje v glavi ostal datum 25.1. in sem bila čisto navdušena, da bo to tako kmalu, zdej bom mogla pa čakati še dodaten mesec...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Sem pa sicer kar malo razočarana, ker mi je nekje v glavi ostal datum 25.1. in sem bila čisto navdušena, da bo to tako kmalu, zdej bom mogla pa čakati še dodaten mesec...... ← idi do takrat malo na IMOT, pa na kakšno smučanje za en tedn, pa ziher ma še kakšn frend/frendica al pa kdo drug s foruma rojstn dan (npr. moja malenkost :grim ), pa pust je še vmes, pa kulturni praznik (ki je na pustni torek :wacko: ), pa mal še boš klepetala na forumu, pa ziher še se bo kaj našlo, pa bo.. :yes: Feuer Frei!!! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 :004 pa ti si res ena duša od človeka... tako lepo skrbiš, da ne bom predolgo čakala........ btw, kdaj pa imaš rojstni dan in kam pridemo na zabavo?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 (popravljeno) :004 pa ti si res ena duša od človeka... tako lepo skrbiš, da ne bom predolgo čakala........ btw, kdaj pa imaš rojstni dan in kam pridemo na zabavo?? ← oooo hvala, hvala, to mi tisti, ki me bolše poznajo, nikol ne rečejo :grrr (šalim se, šalim). Za dan svetovne kataklizme, ko sm prišu iz mikro- v makrokozmos, lahko pogledaš profil, kar se pa žura tiče, pa ne vem, kako bo, kr sm na špar programu (beri: novi motocikel, ki si ga bom podaril za r.d. :yea2: ). Bom pa na Rammsteinih postavu en štant pred vhodom pa vsem, ki se bodo izkazal za motosvet forumaše, podaru en pir. :lol: glede Rammstein in vstopnic: če koga slučajno skrbi, da je dobu karto za tribuno, pa bi hotu it dol pred oder slamat, brez panike - na kartah za tribuno piše "tribuna" samo zato, kr se gre z njimi, da ne bo gužve, pri drugem vhodu not. (to pomeni, da bom mogu dva štanta za pir postavit? :kva2: ) Popravljeno Januar 7, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Koliko od vas je naročilo karte preko vstopnice.com? Namreč ne vem, a je to res al ne, da dobim zdraven karto tudi za marka knoflerja?? ma ker to bi bilo super... mi je njegova glasba všeč.......... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Koliko od vas je naročilo karte preko vstopnice.com? Namreč ne vem, a je to res al ne, da dobim zdraven karto tudi za marka knoflerja?? ma ker to bi bilo super... mi je njegova glasba všeč.......... :OK: ← boš ja..... :grrr in potem svizec zavije čokolado :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 boš ja..... :grrr in potem svizec zavije čokolado :lol: ← ma lej.... ko si smotan... pojdi na www.vstopnice.com pa kao naroči si karto za koncert...... pa boš videl, kaj ti napiše... pa mi potem povej, ali svizec zavija čokolado, al ne..... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 ma lej.... ko si smotan... pojdi na www.vstopnice.com pa kao naroči si karto za koncert...... pa boš videl, kaj ti napiše... pa mi potem povej, ali svizec zavija čokolado, al ne..... :angry2: ← hu, hu....pred kratkim še duša od človeka, zdaj pa sm že smotan :cry: :blush: kar sm hotu ponižno prijavit, je to, da absolutno ne verjamem, da bi zravn karte za Rammsteine :yea2: dobu še kar eno za Knopflerja. V tej državi ti še zastonj bureka ne dajo, kaj šele zastonj karto za Knopflerja... :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 ma si smotana duša od človeka, a je prov? :fredy: lej, pojdi pogledat, pa mi povem povej, a sem jaz še bolj smotana, al mam prav...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 ma si smotana duša od človeka, a je prov? :fredy: lej, pojdi pogledat, pa mi povem povej, a sem jaz še bolj smotana, al mam prav...... ← ej jaz nikjer nič ne vidim :hmm: (je pa res, da dalje kot do registracije pri nakupu ne pridem, ker nism registriran, ker kolega vedno nabavla te stvari za ene sedm, osem ljudi :OK: ) ne pravim pa, da tega ni gor, mogoče sm jaz res :eek: (to bo verjetno od šihta) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 ej jaz nikjer nič ne vidim :hmm: (je pa res, da dalje kot do registracije pri nakupu ne pridem, ker nism registriran, ker kolega vedno nabavla te stvari za ene sedm, osem ljudi :OK: ) ne pravim pa, da tega ni gor, mogoče sm jaz res :eek: (to bo verjetno od šihta) ← Stranke, ki so kupile vstopnice za to prireditev, so kupile prav tako Mark Knopfler 03.05.2005, Hala Tivoli - Ljubljana - Slovenija eko... to se meni izpiše.... pa se nič ne registriram... samo pritisnem na koncert, pa se mi to izpiše....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 (popravljeno) Stranke, ki so kupile vstopnice za to prireditev, so kupile prav tako Mark Knopfler 03.05.2005, Hala Tivoli - Ljubljana - Slovenija eko... to se meni izpiše.... pa se nič ne registriram... samo pritisnem na koncert, pa se mi to izpiše....... ← :lol1: :kva2: okej, bom probal bit zelo prijazn, kr si ti ena vredu punca O:-) : "Stranke, ki so kupile vstopnice za to prireditev, so kupile prav tako..." - to je tržna fora in pomeni samo to, da ti hočejo uturit še Knopflerja, če slučajno ne bi vedla, da tud v LJ nastopa, v stilu: "Hej, a ti veš, da je v LJ tud Knopfler, daj kupi še za njega karto!" Podobno kot v trgovini, ko ti prodajalka, ko kupiš kakšno cunjo, reče še "poglejte še tole majčko, ful jo kupujejo, pa ful bi vam pasala zravn tega, kar ste zdaj kupli". nekako takole, torej. to majo na ful web pejdžih, kjer kaj prodajajo. Popravljeno Januar 7, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Stranke, ki so kupile vstopnice za to prireditev, so kupile prav tako Mark Knopfler 03.05.2005, Hala Tivoli - Ljubljana - Slovenija Ja ... tukaj ti piše natanko to: tisti ki kupijo vstopnico za Rammstein, po navadi kupijo tudi vstopnico za Knopflerja. :) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Ja ... tukaj ti piše natanko to: tisti ki kupijo vstopnico za Rammstein, po navadi kupijo tudi vstopnico za Knopflerja. :) :lol: ← No eko... tole mi je že bolj jasno......... ma kaj, jaz sem pač optimist..... kdo pa ne bi hotel še zastonj karto za Knopflerja? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Najbrš grem, pa Killroy in še ena moja sošolka. Killroy zaradi Rammsteinov, midva pa zaradi Apocaliptice :yea2: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 (popravljeno) It's official ... :kva2: .... I'll be there too ... :yea1: ...(ah ja - pa Bubi tud ... :grim ) :yea2: Popravljeno Januar 8, 2005. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igi Objavljeno Januar 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 o ti pujs...jaz pa še čakam na svojo, da jo poštar prinese. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 o ti pujs...jaz pa še čakam na svojo, da jo poštar prinese. :unsure: ← jst tut.. upam, da se mu ne bo zaluštalo, pa jo bo kar on vzel... btw sem razmišljala.... a bi se na kakem piru dobili pred koncertom, pa šli skupaj notri? Jaz grem na koncert namreč sama, pa bi se mi kaka družba prilegla...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igi Objavljeno Januar 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Ma ne čakat na poštarja :D Turizem smo ljudje. Lahko se zmenmo pa gremo skup na koncert. Jest grem danes še za kolega iskat karto, je dobil sina za novo leto(1.1.2005) Pa bomo še to proslavil in zalil :yea1: :yea1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
EuroBiker Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 mene zanima če gre kdo iz bele krajne. k jst bi šel sam nimam prevoza... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 DOBIL KARTO, DOBIL KARTO!!!! :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 ...pridem...™ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se