pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 ja, ja, seveda, absolutno! Ampak treba se je zmenit kje? Nekje kjer pir ni uber drag, pa nas lahko gre kar nekaj noter, ker glede na to da Pervy in jaz prideva s še par kolegi, nas bo kar nekaj. :hmm:
JAZBEC Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 ..mene prpelje pa boljša polovica....drugač ga ne morem :beer1:
pupa Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ok, zbiramo predloge. Najbolje je, da kje blizu hale Tivoli, da ne bomo potem hodili kot bedaki. Je pa tudi res, da so si lokali pred takimi zadevami polni tam naokoli. Obstaja na Celovški pri Hali lokal z imenom Lepa žoga (nekaj takega) in je tam kar nekaj placa. In glede na to, da bomo itak notri čisto prešvicani ob koncertu nič hudega, če vzamemo pir in ga spijemo magar pred lokalom. Tako en predlog je padel: - Lepa žoga če ma kdo še kak boljši predlog, kar na dan z njim.....
pirrulz Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 Ok, zbiramo predloge. Najbolje je, da kje blizu hale Tivoli, da ne bomo potem hodili kot bedaki. Je pa tudi res, da so si lokali pred takimi zadevami polni tam naokoli. Obstaja na Celovški pri Hali lokal z imenom Lepa žoga (nekaj takega) in je tam kar nekaj placa. In glede na to, da bomo itak notri čisto prešvicani ob koncertu nič hudega, če vzamemo pir in ga spijemo magar pred lokalom. Tako en predlog je padel: - Lepa žoga če ma kdo še kak boljši predlog, kar na dan z njim..... ← Pred lokalom je mrzlo. Švic+mrzlo=gripa. Drugač pa "Lepa žoga" velja za predlog, ja, pohvale, Pupsi. (zdaj sem se spomnil, da ma v MB legendarni Kliton Bozgo kafič "Žoga" :lol: )
Pervy Objavljeno Januar 19, 2005 Opozori Objavljeno Januar 19, 2005 rezervna lokacija je lahko "Bar Tomi" (upam da je pravo ime) malo naprej od hale na desni strani ceste za pekarno. je dovolj skrit, da ga navadni turisti ne bodo najdli in okupirali. :beer2:
igi Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Ok, zbiramo predloge. Najbolje je, da kje blizu hale Tivoli, da ne bomo potem hodili kot bedaki. Je pa tudi res, da so si lokali pred takimi zadevami polni tam naokoli. Obstaja na Celovški pri Hali lokal z imenom Lepa žoga (nekaj takega) in je tam kar nekaj placa. In glede na to, da bomo itak notri čisto prešvicani ob koncertu nič hudega, če vzamemo pir in ga spijemo magar pred lokalom. Tako en predlog je padel: - Lepa žoga če ma kdo še kak boljši predlog, kar na dan z njim..... ← Se pravi tle? Lepa žoga - športni bar Celovška 43
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Pa kje je to točno? Pa kolko stane pir?
igi Objavljeno Januar 23, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 23, 2005 Pa kje je to točno? Pa kolko stane pir? ← Nikol bil tam, niti slišal. Mogoče sem šel že velikokrat mim , samo nimam v spominu tega bara. Kakšnega našega fuzbalera je treba vprašat :)
pupa Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Eko, koncert se neizbežno bliža....... jst sem že čist :kva2: Torej, kdo misli priti v Lepo žogo pred koncertom in kdaj naj bi potem to bilo? Jst še vem ne, kdaj se koncert začne.......
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ja jaz ziher pridem. :grim samo do štirih sem na šihtu, tako da sem lahko ob ene šestih, pol sedmih tam. pa še par kolegov bo verjetno prišlo (je plac za vse?). :hmm: drugač pa naj bi se začelo ob osmih, ampak upoštevaj kakih 30 min zamude. ravno včeraj pestoval karto :OK:
pupa Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 COOL..... :OK: meni to tudi ustreza torej za vse piroljube in za vse družboljube..... 25.2. ob 18h (ali malo kasneje) v Lepi žogi!!!!
JAZBEC Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ..nekje na Celovški , nekje pri hali :hmm: ....Lepa žoga...da ne b jest zdej lih vse lokale obrenketal - saj ne da mi nebi šlo za pit :whistle: - ma da neb izgledal kao neki stranac :ninja: in bulu u napise lokalov :eek: ....napište vsaj kolk metrov od vhoda je ta lokal da bom vedu kolk metrov me boste morali nositi :D ........ ... .. ... .. vsaj nakažte mi pozicijo lokala... :hmm:
pupa Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 lepa žoga je od uvoza v halo tivoli (če greš proti Kranju) par 100 m naprej... karta.BMP
JAZBEC Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 hvala...vse jasno......pridem....
pirrulz Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Evo, še malo boljši strateški pogled na Žogo. Na fotki se lepo vidi hala Tivoli ter markirana bajta, kjer se bojda nahaja dotični establišment. :grim
JAZBEC Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ...a bomo to žogico zavzeli direktno s Celovške al od uzadi - kotaleči z Bellevua....pa ta zadnja slikca je z 2001 - pa lahk da ni več dreves tam okol - ja na kaj se pa bomo upirali......hvala...zdej mi je pa že čist jasn....edin - a odprto bo :hmm:
SiR Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ...a bomo to žogico zavzeli direktno s Celovške al od uzadi - kotaleči z Bellevua....pa ta zadnja slikca je z 2001 - pa lahk da ni več dreves tam okol - ja na kaj se pa bomo upirali......hvala...zdej mi je pa že čist jasn....edin - a odprto bo :hmm: ← ne morš od zadi. morš s celovške vstopit. Zraven imajo pa Mormoni svoj klub. Jih lahk na pivo povabimo in spreobrnemo :D
pupa Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 Evo, še malo boljši strateški pogled na Žogo. Na fotki se lepo vidi hala Tivoli ter markirana bajta, kjer se bojda nahaja dotični establišment. :grim ← KAKO SI DRZNEŠ DATI LEPŠO SLIKCO, KT SEM JO JST DALA GOR..... KER SEM UŽALJENA, SI MI DOLŽEN ENO MALO FLAŠKO LAŠKO :fight2:
SiR Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 pupa, mu bom sliko zbrisal, da ga rešim pred morebitnini neplaniramini stroški ... :alien1:
stuhec Objavljeno Februar 11, 2005 Opozori Objavljeno Februar 11, 2005 je kdo tak doma iz MB, ali blizine, ki gre na te Rammstein-e ? poslji mi PM
Kruse Objavljeno Februar 12, 2005 Opozori Objavljeno Februar 12, 2005 gre na te Rammstein-e ? :blink: A obstajajo se kaksni drugi Rammsteini.... :slap: Aha, skuteristi imajo baje tudi svoje. :yea2:
igi Objavljeno Februar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2005 Mislim, da skuteraši nekaj kuhajo :D Čudno :) :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se