JAZBEC Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 ..hm...na poseben stil pa nisem računal....jemam prej neko predavanje - pa pole poslovni sestanek - pa pole pozno poslovno kosilo - pa morem še pred koncertom do žoge uletet :hmm: ...bo zgleda kravata dol letela, pa črna obleka tud ni tko napačna, u gužvi itak ni važno - :hmm: za čeveljce sem pa dost dinarčkov dal :hmm: - nč kot vrečko za sabo in preobut u teniske :grim .... ... . :cry: .. ...kva jemajo eni probleme.... .. .. :hmm: kokr je blo že rečeno - otroc... :grim
cyc Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Jaz sem pa slišal da je v dvorani potem nemarno vroče ... na koncertu Anastacie so bili menda eni v kratkih rokavih ... če je to res, je že pulover hudo neugodna zadeva. Znanka mi je rekla da je bolje na začetku (se pravi zunaj) mal zmrzovat ker ti je potem gotovo vroče :?
hotschko Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 OK zdaj pa resna dilema ker nisem na tekočem z trendi - Kaj naj oblečem? A morem bit old skul metalsko oblečen (kožna jakna, oprijete kavbojke, bele puma), al dark metal al kaki gotik z pobarvano faco la kam za vraga naj sploh te ramštajne dam? mislim da nebom totalno mimo tam z kako NES trenirko (nimam dnara za nike)? a sem lahko v kavbojkah pa bundi? mislim ker nebi rad da sem me sramujete če bom zraven vas stal! ← obleči se tako kot se vsak dan oblečeš, če ne greš ravno k maši. Samo ne hodit s kakšnimi leopard pajkicami :eek: :fredy: . Kavbojke in bunda je ok. B)
cyc Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 @hotschko: bunda? Dajmo mi tole glede bund razčistit ... menda da notri ni prostora kjer bi garderobo odložil. Tako da imaš na sebi v čemer si prišel ... <_<
hotschko Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) ma Cyc ti si pa res en Pendeho (išči pendejo v španskem slovarju) :angry2: ... a je mogoče poletje, da lahko prideš v majčki in kratkih hlačah. Pervy sprašuje o Stylingu in ne o garderobi, kjer vse to odložiš. Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil hotschko
Anubis Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 A tole je dejansko resno vprašanje kaj obleč za na koncert? U tri mile materne... A ste resni? Cyc - v kratkih rokavih? Ne se jebat...pol že ni mogel bit ne vem kako kul koncert, da se niso čist slekli...hehehe...z Ančko vred. Do me bitch.
cyc Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Hehehe :D Jah no, če pomisliš da je vsak za 100W je pol morda res relativno vroče ... čeprav se kratki rokavi tudi meni zdijo močno pretirani. ;) Napisal sem itak kar je povedala znanka :D
klimbra Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Napisal sem itak kar je povedala znanka :D ← Cyc-ko.....preveč verjameš unemu sistemu....baba rekla....baba.......WE
JAZBEC Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 O:-) ..kaj če bi eden od vas pršu s kombičem in pred vhodom lepo pobral tele naše bunde,jakne,reklce,kape,rokavice,čelade in vse kar nebodigatreba bi bilo v dvorani in po koncertu spet lepo pršu pred vhod in mi bi tole lepo spet nazaj navrgli na sebe.....glede na to da smo dobra klapa - pa ja bo kdo kej naredu za klapo :whistle: ..... res ne bi rad da bi se moja spremljevalka začela slačiti....ker pole je brezveze da hodim u prestolnico O:-) .. .. ..lozinka = geslo.. ..še zmeraj mi ni jasno kako izgledate......kako se bomo dobili na piru :hmm: .... ...uletu bom u žogu in zarju naj gredo vsi motoristi u k...c - tist k me pokne je naš :kva2: - pa še za pivo mi more dat :grim
cyc Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 To ne ... ampak vzamem z rezervo, ampak upostevam to pri debati o bundah ... kaka vmesna stvar po mojem. Ma koji k*, kar bo pa bo :D
SiR Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Jaz sem pa slišal da je v dvorani potem nemarno vroče ... na koncertu Anastacie so bili menda eni v kratkih rokavih ... če je to res, je že pulover hudo neugodna zadeva. Znanka mi je rekla da je bolje na začetku (se pravi zunaj) mal zmrzovat ker ti je potem gotovo vroče :? ← tut če ohladijo dvorano in njeno vsebino na -50 stopinj, verjemi, da v razgreti množici, telo ob telesu, usta ob ustih, rit ob riti, ne bo hladno... če boš v bundi, se boš skuhal... razen, če boš stal čisto zadaj, 10 metrov za vsemi, tam pa bi znalo zebsti... v prvi vrsti pa običajno priporočajo t-shirt in kak ne preveč fancy, a trpežne čavlje :)
jax Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Hm... Kar se stylinga tiče... Disco imiđ mam jaz čez :afro1: :P Drgač pa, koncert je ob 20.00, kdaj je zbor v Žogi?
Mustang Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Če boste vsa družba tako kul kot ste ponavadi, mate zaradi mene lahko oblečeno tudi tirolsko narodno nošo :grim Cyc a greš ti tut na koncert? Ne greš? Shut the fuck up, then!
SiR Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Če boste vsa družba tako kul kot ste ponavadi, mate zaradi mene lahko oblečeno tudi tirolsko narodno nošo :grim Cyc a greš ti tut na koncert? Ne greš? Shut the fuck up, then! ← valjda da gre!
Pervy Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 ..še zmeraj mi ni jasno kako izgledate......kako se bomo dobili na piru :hmm: .... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showuser=26 natančni posnetek kako bom zgledal .)
cyc Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) Cyc a greš ti tut na koncert? Ne greš? Shut the fuck up, then! ← Iz česa: 1) sklepaš 2) se ti zdi da lahko sklepaš Kakorkoli, sklepaš narobe. <_< Go, suck a brick :grim Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil cyc
Mustang Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Iz česa: 1) sklepaš 2) se ti zdi da lahko sklepaš Kakorkoli, sklepaš narobe. <_< Go, suck a brick :grim ← On any ordinary day I would say: Kiss my ass. In your case I'll say: Slip my butt.
Anubis Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Why don't you go outside and play hide-and-go-fuck-yourself? hehehe...radi se imejmo...bolj al manj... ah jebiga. fuck yourself.
Vrtnica Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Heh sej niti ne vem kaj naj vam recem. Ce se ze ne marate med seboj a se morate se j**** v glavo. Pa ni vazn kdo je zacel sej ste vsi odrasli. Jutri ce se vidimo (in se ne maramo) gremo pac naprej a je sploh vredno cas in trud zapravljat? Obeste se na ta post kokr cte (saj nekateri sam to pocnete - pa to ne leti na nikogar osebno da se morda ne bi kdo notr prepoznal), vem tudi jaz vcasih ravno nism mela "pametnih" sej v zadne case (kokr sm sploh pisala tudi ne) pa kaj. Smo ljudje. Uzivite se preostanek vecera, pa jutri na koncertu
Nata Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) huf - Anubis je, kolk vem srečen - Symčija smo tud spakiral ... (pa še žameten sedež je dobu) Bubi bo zraven mene, KUrbi pa tud ... mislim, da smo kompletni ... :grim ich bin böse und ich komme... :devil: sam v vednost ... :naughty: :whistle: Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil Nata
SiR Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 ich bin böse und ich komme... :devil: Komm mit Mir du kleines bőses Stűck ... :naughty:
Manu Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Obeste se na ta post kokr cte (saj nekateri sam to pocnete - pa to ne leti na nikogar osebno da se morda ne bi kdo notr prepoznal), vem tudi jaz vcasih ravno nism mela "pametnih" sej v zadne case (kokr sm sploh pisala tudi ne) pa kaj. ← Prepričana sem, da se nihče, prav nihče ne bo obesu na tvoj post :yes: ( :devil: ) p.s. Mustang in vsi ( zakaj že :hmm: - :) ) (Pa Pupa tut) - imejte se skrajno :yea1: Ko bom pakirala še zadnjo smučko na streho, bom mislila na vas :wub: :blush: :004 :) Pa na Pervy-ja vahtajte, zadnje čase je še bolj poskočen ( :kva2: ) kot ponavadi.. :fredy:
AlterMann Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Manu, naj te ne skrbi, sej bova midva mal pomerkala na to razposajeno otročad. :P
Anubis Objavljeno Februar 25, 2005 Opozori Objavljeno Februar 25, 2005 Heh sej niti ne vem kaj naj vam recem. Ce se ze ne marate med seboj a se morate se j**** v glavo. Pa ni vazn kdo je zacel sej ste vsi odrasli. Jutri ce se vidimo (in se ne maramo) gremo pac naprej a je sploh vredno cas in trud zapravljat? Obeste se na ta post kokr cte (saj nekateri sam to pocnete - pa to ne leti na nikogar osebno da se morda ne bi kdo notr prepoznal), vem tudi jaz vcasih ravno nism mela "pametnih" sej v zadne case (kokr sm sploh pisala tudi ne) pa kaj. Smo ljudje. Uzivite se preostanek vecera, pa jutri na koncertu ← Why don't you go outside and play hide-and-go-fuck-yourself? ok drugače. Shut the fuck up, you little bitch! še mal drugač. Why don't you just....fuck off? Hehehe...moj predlog - stopi meter nazaj od kompjutra in poglej vso to harmonijo v kateri odmevajo odnosi znotraj Motodicka. Ti je neznana? Verjamem. V dandanašnjem svetu ni prav nič nenavadnega, če ob pivu ali dveh tako malo za intermezzo navržeš kolegu - malo se jebi kreten in še en pir naroči... In samo potem naveličano skomigneš z rameni ter navržeš, da to nisi bil ti ampak tvoj alter ego... Ali pa lepo poveš - dej spizdi s takimi... Pa nadaljuješ kako lepo je bilo, ko si v nedeljo dobil Kristusovo telo v gobec s strani farnega dušnega pastirja. Je pa tui druga možnost - si gledala Fight Club? Preden greš na pivo se dodbra premikastiš z dobrim kolegom, nato pa se ga gresta nagonit. Pomojem je problem samo v tem, da te Cyc-san še ni uspel do konca vzgojit. Čeprav najbrš zagovarjaš floskulo, da človeka ne smeš spreminjat, da ga ne smeš oblikovat po vzorcih, ki so tebi všeč - ampak v tri p.m. kaj pa boš potem počel? Seksat se pa tudi meni ne da cel dan. Včasih je treba jest in vmes lahko zganjaš vzgojo. Razen če preveč prakticiraš spolno udejstvovanje v najrazličnejših praksah in ti potem malce ionosfero možgan zaliva. Baje da je to možno. Michael Douglas je primer za kaj takega. V nekem obdobju je celo stopil ven iz avta in z AK47 naredil štalo...ti mater... Ne se preveč obremenjevat. Buck dich. Pa bo bolje. Pa uživaj danes na koncertu...se najbrž vidimo, ne? .) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se