k&4 Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 nevem a sem res tok glup sam nenajdem nič pametnga pa če zev dan išem Mislim da sem na tem forumu enkrat že dovg nazaj zaslediv temo kjer je bilo govora o ozadjih podlogi števcev in njihovih osvetlitvah in so nekateri limali slikce že narejenih merilnikov za različne scooterje vem da so bli za aeroxa te me zanimajo in za peugeota gilero skratka skor za vse ali ima kdo te slike Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 27, 2004 Deli Objavljeno December 27, 2004 Na www.haizapage.de (mislim da je tako) mas podloge....Mal po netu poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno December 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2004 (popravljeno) Roba to sm isku ja thanks Popravljeno December 28, 2004. Popravil k&4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 Roba to sm isku ja thanks ← Np .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno December 28, 2004 Deli Objavljeno December 28, 2004 posti o diodah so prestavljeni sem. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
speed-devil Objavljeno December 29, 2004 Deli Objavljeno December 29, 2004 evo tuki je še nea stran s temi ozadji.no ni jih glih velik sam neki pa jih je http://membres.lycos.fr/boosternofearc/hobbies.html pa še ena http://www.skutery-tuning.pl/modules.php?n...wdownload&cid=5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 jaz sem si mojega sam naredil za runnerja 180 polini samo nevem ce bi dal slikco k sm se prevc matro :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 upam da vam bo usec, aja drugace sem pa za malossi polini samo zarat izgleda :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Kaj ve mogoče kdo za ozadje za aeroxa ko ma števec na levi(samo do 80)na desni pa za bencin!ker najdem samo za druge modele!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 sem ze probaval nekaj pri aeroxu, pa je tezko.. ker ima to ozadje odtisnjeno na plastiko.. Pa se gor je zajebano dobit, ker kazalec ne gre stran... Pa vecina teh dashev je kicasta.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Januar 3, 2005 Deli Objavljeno Januar 3, 2005 Aja :angry: škoda jaz sem pa mislo da bom zamenjo to v kratkem.Pa še htel sem kako nago babo dobit :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2005 pa p***a scooter_17 sj je cela tema točno o tem :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 pa p***a scooter_17 sj je cela tema točno o tem :angry2: ← ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 4, 2005 Deli Objavljeno Januar 4, 2005 Da nebo :topic: drzite se teme .) Zdaj je lepo vse urejeno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2005 lej scooter 17 jaz sem to temo odpru točno z tem namenom potem je roba odgovoril in dal link do teh števcev :OK: pol par postov niže pa je tvoj post ki sprašuje to kar sem jaz v prvem uprašu mislm no za :SS dj preber prvo kaj piše že v temi :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
scooter_17 Objavljeno Januar 5, 2005 Deli Objavljeno Januar 5, 2005 lej scooter 17 jaz sem to temo odpru točno z tem namenom potem je roba odgovoril in dal link do teh števcev :OK: pol par postov niže pa je tvoj post ki sprašuje to kar sem jaz v prvem uprašu mislm no za :SS dj preber prvo kaj piše že v temi :angry2: ← Dobro ok bom pa prebral drugič :OK: daj pol pa vsaj povej kak se na tej strani pride do ozadja merilnikov ker jaz ne najdem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Januar 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2005 enostavo kle maš link pol pa greš pod www.haizapage.de downloads pa pod dashboards in jih maš .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Februar 12, 2005 Deli Objavljeno Februar 12, 2005 Jaz sem na internetu našel nekaj zanimih ozadij za števce.Sedaj pa me zanima,kako to ozadje sploh narediš,al sprintaš na folijo al kako?Če ima kdo kakšen nasvet mi naj prosim napiše!! :? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 ja mal se znajdi ja0, znami dol števc, poglej iz česa je original, in si naredi svoje, pomoje lohk daš navaden papir, sej je čez plastika :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Februar 13, 2005 Deli Objavljeno Februar 13, 2005 Ce keri nuca stevec nej pove lahko jaz probam kaj naredit samo pa nucam skenirano orig. ozadje dobre resolucije! P.S. ko bom seveda imel cas =) Tistega polini sem sam naredo pa se mi zdi kr ql :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Mene zanima ce je kdo to poskusal na aprilii rs 50!!! Ce je kdo,a ma se mogoce doma al pa kero stran kjer imajo za aprilio rs 50,ker sem gledo na teh straneh pa je sam za skutere!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 za rs50 se dobijo bele podloge za števce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 24, 2005 Deli Objavljeno April 24, 2005 Kje pa :? Mas ti mogoc doma?Ce ne pa mi pocej link ce ves! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno April 28, 2005 Deli Objavljeno April 28, 2005 em, pri meni na aeroxu je tista podloga.. odtisnjena na tisto plastiko.. Tako da stran ne morem dobit. Sem imel eno tudi sprintano na tak dober papir.. pa nisem uspel spravit gor, ker nisem uspel dol dat unga kazalca za hitrost.. Sux:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 2, 2005 Deli Objavljeno Maj 2, 2005 Ve mogoc se kdo kje bi se to najdlo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se