Aless Objavljeno Maj 5, 2005 Deli Objavljeno Maj 5, 2005 Ma mogoc kdo doma skenirana originalna ozadja stevcev od aprilie rs 50? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno Maj 6, 2005 Deli Objavljeno Maj 6, 2005 Sem ze tecn s tem! Mi lahko kdo to nardi ko je na sliki le da so kmh ne mph? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ticmantl Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 a se je kdo s tem ubadal na speedfightu??Jaz mam ozadja doma ampak ne dobim kazalcev dol!! Če kdo ve pomagat :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amater Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 mene zanima kje se dobi kašno ozadje za benelli 491 ker jaz nikjer ne dobim pa kako števce dol dobiš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tepko Objavljeno Maj 9, 2005 Deli Objavljeno Maj 9, 2005 Sem ze tecn s tem! Mi lahko kdo to nardi ko je na sliki le da so kmh ne mph? ← Odšraufaj svoj števeč (ozadje) ven in ga skeniraj, potem pa obdelaj v photoshop-u ali kateremkomi drugemu programu za obdelovanje grafike. Not so hard... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Februar 5, 2006 Deli Objavljeno Februar 5, 2006 A kdo ve kje bi najdu kaksn ozadje za nrg-ja k do sedaj sem najdu samo enega pa se tistega mi nekam cudno sprinta. Aja, a vi ko nalepite nov ozadje zbrisete starega? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TURBO_91 Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 a ve kdo kje se da dobit ozadje pr števcu za GILERO 2004 50ccm kašnga od polinija al pa bilo kirga :OK: lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Februar 8, 2006 Deli Objavljeno Februar 8, 2006 a ve kdo kje se da dobit ozadje pr števcu za GILERO 2004 50ccm kašnga od polinija al pa bilo kirga :OK: lp klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TURBO_91 Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 ja kle sm že gledu pa mi ni noben hud :BUA: tam zgori na ti strani je dobr sam je za 180 al 125 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Februar 9, 2006 Deli Objavljeno Februar 9, 2006 S cim pa odstranite serijske stevce z plastike? Ker sm si naredu nove merilnike pa se se vedno stari vidijo cez papir.... A ma kdo kako resitev za to? :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sadida Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Na kak papir si pa dau? Ponavad se da na tako folijo :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno Februar 11, 2006 Deli Objavljeno Februar 11, 2006 Na kak papir si pa dau? Ponavad se da na tako folijo :doze: Navadn papir, mam pa natiskane tudi na folijo za grafoskop, ampak tle ni point to. Men se cez to novo ozadje vidi se originalno (ki je natiskano direkt na plastiko), pa me zanima s cim to dol spravt :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
splash Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 mene pa zanima, če se da dobit kje podlago za števec za malaguti firefox f15 tds. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aless Objavljeno April 1, 2006 Deli Objavljeno April 1, 2006 Navadn papir, mam pa natiskane tudi na folijo za grafoskop, ampak tle ni point to. Men se cez to novo ozadje vidi se originalno (ki je natiskano direkt na plastiko), pa me zanima s cim to dol spravt :kva2: Das dvojni papir,ce ne pa kupis papir malo bolse kvalitete oz debelejsi papir. mene pa zanima, če se da dobit kje podlago za števec za malaguti firefox f15 tds. Poisces na internetu,ce ne pa sam nardis tak ko jaz za rs125,sam sem mel problem pri razdiranju stevcev,ker niso sli narazen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 jst sm tudi naredo svoj števc za runnerja, sam ga nbom objavu, sm pa res preveč časa delu, da bi kr tko talu... :hmm: lohk pa rečm, da je specialn, koordinacije oz. oznake, številke, oblika narejena v Flashu, v Photoshopu sm pa dobil tisti pravi izgled... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 Mislm da ni nubenga tazga debila da bi si šou bruke delat pa prekopiru od enga šteuc..sploh pa kle u Sloveniji :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 Mislm da ni nubenga tazga debila da bi si šou bruke delat pa prekopiru od enga šteuc..sploh pa kle u Sloveniji :rolleyes: ja, nwem ne, moj je res lep... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 (popravljeno) ma fukn ga gor vrjem ti men da nau nuben koperu..k se nubenmu ne da ;) Popravljeno April 9, 2006. Popravil Jur3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 9, 2006 Deli Objavljeno April 9, 2006 vseeno se najde kak fanatik :) nikol nveš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 ja pa kaj pol sploh poveš d ga maš, če ne misliš dat gor :? mislim da zato da se mal pohvališ da si car k si ga naredu :angry2: smisel foruma pa je...da si pomagamo in ne da se hvalimo kaj znamo in kaj imamo in česa ne, če pa že imaš nekaj unikatnega pa bi bilo lepo da to pokažeš, saj ti ni noben reku da daj gor file za printat, lahko slikaš cel števc, pa se ne bo dalo kopirat, ker bo gor senca :? mislim saj to je čisto tvoja stvar al boš pokazu al ne sam bi blo lepo da bi :blush: drugič pa rajši bodi tih če misliš s tem samo izzivat pa se hvalit :angry2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 joj, kok smo zadirčni... kolega, pa saj ga bom pokazu, sam da ga na motor nateknem, nimam ga še sprintanega, sliku ga pa bom... sorry, moje umetnine pa nbom u originalu gor dou, po veliko preteklih postih, sem tudi spoznal, da ni tukaj le stvar pomoči, mnogi to ne počnejo...:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jur3 Objavljeno April 10, 2006 Deli Objavljeno April 10, 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 evo kolega, moj števc, drgač še ni montiran, sm kr objavu sliko... em... nwem, če je prave veliksoti glede realnosti, upam, da je, ker mam resolucijo drgačno, mam 1280 x 1024, tko da nism šur... bom mogu sprintat par velikosti pa prevert... :D pa upam, da bo vse na svojem mestu, ko ugradim, bom slike objavu... aja... ni obrezan, da nabo kdo mislu, kwa je zde to... :D :grim KLIKN ZA STEVC jst mislm, da bo noro zgledu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 ja huuuudo :OK: :OK: :OK: res :worship: sam lehk bi mogoče tam k je za temp dal ko je mrzlo je modro(spodaj) potem zeleno(sredina) in gor rdeče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hrenowsky Objavljeno April 11, 2006 Deli Objavljeno April 11, 2006 Dost hudo, sam se ti vseen nebi blo treba tok bat prej zanga.... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se