georgeus Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Zanima me če kdo ve kakšno olje je v menjalniku od Aprilie RS 125 Replica. Baje da je grafitno, sam ne poznam oznake za njega. Če kdo ve oznako za to olje, naj mi prosim pove. Hvala že v naprej.
apriliaman17 Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 ooj!! priporočljivo olje za take menjalnike motorjev je:MOTUL TRANSOIL SAE 10/30.Cena pa je okrog 2 :OK: jurja.
apriliaman17 Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 No saj je lahko kake druge znamke. V glavnem mora bit to olje za mokre sklopke kk se sklopka pr tem motorju vrti v olju....lahko bi se razlago....he he :kva2: :kva2:
georgeus Objavljeno December 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno December 28, 2004 Hvala za enkrat! Aja pa še neki. A mogoče veš kater olje za menjalnike priporoča proizvajalec teh motorjev al pa kater je najboljši, k baje da je zlo pomembn katerga daš notr, da nimaš pol kšnih problemov. A niso to ena grafitna olja? Pa še zanima me kater olje priporočaš za mešanco, TTS al SHELL-kater je boljši? Hvala že za v naprej!
simonsi Objavljeno December 29, 2004 Opozori Objavljeno December 29, 2004 Za odblokirano bi bil TTS kar dober :)
apriliaman17 Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 oj !Jaz sem do zdj kuro v mojo rs-ko TTS pa mi je ribnala...NO... Zj pa kurim MOTUL 600, res da je za jurja drazji sam je pa defenitivno bolj kvaliteten od Castrol TTS-a.. :OK: :OK: ce ces se kj vedet pa samo vprasi.. si na pravem naslovu.. :OK: :OK:
apriliaman17 Objavljeno December 30, 2004 Opozori Objavljeno December 30, 2004 aja glede olja za v menjalnik pa tako:Jaz mam not olje MOTUL TRANSOIL 10/30 pa mi sklopka tece kot nova...mislim da je to najboljse olje za v menjalnik...mislim za tako ceno he he :BUA: :OK:
Priporočene objave