veronek Objavljeno Januar 2, 2005 Opozori Objavljeno Januar 2, 2005 sam neki bi pripomnu!! sm tut furu tw-ja 4-takt 125 !! pa to da vlece pri vseh obratih je res sam takrat k vlece ima glih toliko moci (ce ne celo manj) kot 2-takt pri nizkih obratih tak da je doug cajt!! :BUA:
boštjanP Objavljeno Januar 2, 2005 Opozori Objavljeno Januar 2, 2005 Vozt enduro ni problem, ce si majhen. k dol stops se pac mal nagnes paje. jest sem sam dost mejhen (173cm, k sm dobu motor sm biv ene 170), pa ni problem. razn ce mislis krosirat po gmajnah se bos tezko lovil (k si mors na cajte z nogami pomagat :grrr ) Lp
simonsi Objavljeno Januar 2, 2005 Opozori Objavljeno Januar 2, 2005 Jaz s svojimi 175cm na superci s prsti doseženm do tal, pa ma moped 230kil moker.Mal moraš na ravnotežje pazit, ker če ga enkrat začne vlečt na stran, ni več pomoči zic ima pa visok 850mm. Na 125-ki sem se to fajn nauču, ki je bla še višja mislim, da je bil zic 900mm. Pa navadit se je treba, da na križšcu z ritjo mal na stran zica zdrsneš in z eno nogo oreng na tla stopiš. Ker z obema nogama balerino špilat pri ustavljanju/obračanju ni preveč učinkovito. Pa ko se mal navadiš motorja, se ga da fajn popravljat pri obračanju z gasom in bremzo. :) Če pa veš, da motorja nauš zadržu, oz. padu pa je najboljš da hitr dol z motorja skočiš, da te ne povalja pod sabo in ne izpadeš preveč bedasto O:-) LP
JMatic Objavljeno Januar 2, 2005 Opozori Objavljeno Januar 2, 2005 :topic: sorry zok med BA in JE sm ponesrec prtisnu presledk .... :topic:
tejcy Objavljeno Januar 3, 2005 Opozori Objavljeno Januar 3, 2005 sam neki bi pripomnu!! sm tut furu tw-ja 4-takt 125 !! pa to da vlece pri vseh obratih je res sam takrat k vlece ima glih toliko moci (ce ne celo manj) kot 2-takt pri nizkih obratih tak da je doug cajt!! :BUA: ← se podpisem pod tole...ker sem furala v avto soli twjko nikamor ne gre...najvecja hitrost je bla 100 pa se to kumi kumi,tista ki je bla pa nova je pa sla 110 komaj...ne vem no...Kakor hoces..samo jaz ti je ne priporocam sem pelala tudi hyusunga 125 enduro pa tud nikamor ne gre pa se visok je samo se da stimat pac amortizerje,samo useen zaspan motor :( LP tejcy :004 P.S. Aja pa srecnga pa zdravga vsem :D hehe...Pa oprostite k me ni blo ccc bla u beogradu za novo leto...
EuroBiker Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 No, jaz mam pa ravno obratn primer. Sm namreč velik okol 190 cm, iščem pa eno 125- ko 2 taktno. zdej mislu sm cagivo sam bi bil najbrž preveč skrčen gor. kaj pravte?
kađiva Objavljeno Februar 22, 2005 Opozori Objavljeno Februar 22, 2005 No, jaz mam pa ravno obratn primer. Sm namreč velik okol 190 cm, iščem pa eno 125- ko 2 taktno. zdej mislu sm cagivo sam bi bil najbrž preveč skrčen gor. kaj pravte? ← niti ne, jz sm jo mel cagivo MITO pa mam 191 cm in ti povem da je to tud edini 125 cesten ki ti bo sploh dost velik .) pr aprili je problem noge dat ob rezervoar, NSR-ka je pa že tko bl majhna...
Dolenc™ Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Jst jo mam pa še zdej, pa sem tud 191cm velek (včer delov zdravniški), pa ni noben problem. Oziroma niti blizu problema ne pride .) . Je pa mev en znanc r1nko pa ni nč večja od mitota. Tko da ne bi smel met problema.
Grilzz Objavljeno Februar 23, 2005 Opozori Objavljeno Februar 23, 2005 Jaz imam prav tako 190 in sem imel NSR praktično brez problema. Ne vem kaj sprašujete take bedarije. A ni pametnej it in pogledat različne motorje, se na njih mal usest in po možnosti mal zapeljat in si ustvart svoje mnenje. Tuki bo itak vsak svojo kravo hvalu, ker je nanjo navajen in se mu položaji na drugih motorjih zdijo čudni.
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Jaz imam prav tako 190 in sem imel NSR praktično brez problema. Ne vem kaj sprašujete take bedarije. A ni pametnej it in pogledat različne motorje, se na njih mal usest in po možnosti mal zapeljat in si ustvart svoje mnenje. Tuki bo itak vsak svojo kravo hvalu, ker je nanjo navajen in se mu položaji na drugih motorjih zdijo čudni. ja, se strinjam s tabo :lol: js sm mjhn borih 175cm, in mi aprilia čist odgovarja :D probej čimveč motorjou, poj se pa odloč :) recimo js na SM še do tal nam dosegu pumoje :D sem mjhne pa lahke sorte.. ne morm pomagat :D škrti so bli s hrano pa višino.. :lol: :whistle:
Gizmo_ Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 a to se gremo kdo najkasnej na kej odgovori? un model k je odpru to temo je pomoje zdej že u domu za penzije :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
NejcZ Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Js mam pa lih enih 183,184cm, tk da nism med mejhnimi, pa tud med največjimi ne in pašem povsod :huh:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Js mam pa lih enih 183,184cm, tk da nism med mejhnimi, pa tud med največjimi ne in pašem povsod :huh: ti si se pa točn zmeru :D a si se to z velikanskmu "šublerjam" meru? :D
NejcZ Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Dolgo se že nism meru, pa kolkr se spomnim hehe. Rastem itak ne več.. nikamor :huh: :lol1:
Noiser69 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 ti si se pa točn zmeru :D a si se to z velikanskmu "šublerjam" meru? :D :lol1: Js sm vlek tam okol 190 pa mi je moja koza glih prav :)
Jerry_exc Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Dolgo se že nism meru, pa kolkr se spomnim hehe. Rastem itak ne več.. nikamor :huh: :lol1: toj sam dobr:) če bi nekam bl rasu bi loh mev probleme z nošenjem kratkih hlač... pa še kup neprijetnosti zravn...
Port Folio Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Nas je kr nekaj nad 185, si nism mislu :whistle: (najbolje mi sede minimoto) :naughty:
NejcZ Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 toj sam dobr:) če bi nekam bl rasu bi loh mev probleme z nošenjem kratkih hlač... pa še kup neprijetnosti zravn... Sej veš da je blo v hecu napisano O:-)
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 sam ste res usi nekam velki :D zakva sm js tak prtlikovc.. matr :D js sm med vami k Pedrosa v MotoGPju :D od vseh manši za 10cm in več.. :)
Roky Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 sam ste res usi nekam velki :D zakva sm js tak prtlikovc.. matr :D js sm med vami k Pedrosa v MotoGPju :D od vseh manši za 10cm in več.. :) Veseu bod.Po branju ene od forumskih tem in enga članka v reviji sm ugotovu, da sm za mojo prevelk zato me skoz zapestja bolijo med vožnjo pa križ :BUA:
Schmid87 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 Veseu bod.Po branju ene od forumskih tem in enga članka v reviji sm ugotovu, da sm za mojo prevelk zato me skoz zapestja bolijo med vožnjo pa križ :BUA: mene tu bolijo zapestja.. ampak mene zarad nesreče k sm jo meu lansk let, k sm oba zapestja polomu.. ampak kva, mal stisnm zobe, pa odmislš bolečino.. sj gre :) sam ne smeš mislt na zapestja.. tko da ni panike :D poj bi teb sedla RSV, je bl velka :D me zanima če ket piše kok je primerna velikost za kšn motor :D hehe.. men se zdi da je ukol 180-183, še najbol optimalna višina za motorista :) nis premjhn, pa nis prevelk.. :)
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 da sm za mojo prevelk zato me skoz zapestja bolijo med vožnjo pa križ :BUA: mene tu bolijo zapestja.. . . Mene so letos tudi bolela, dokler nisem dal gor primerne gume, ker zaradi vibracij, ki jih ima 2V moped ni bilo za zdržat 150 km v šusu. Ob menjavi sm bil po 250 km mal presenečen, brez bolečin samo "streeching" je bil potreben, pa šus dalje :OK: !
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 idealna višina in masa motorista je višina in masa katero ima _Nejko_...lahko se voziš zlahkoto s cestaki, in nisi baletka tak ko večina teh "pedros" na cestakih (no s kakimi bicikli v stilu nsr 125, bi blo malo tesno), odlično ti sedejo endure in hard endure, s katerimi se človečki pod 180 cm sploh ne morjo vozit normalno, no čoperji pa tak niso problem... no višina nejkota pa je 189 ali 188cm (odvisno kdaj se merim- al zjutraj al zvečer) hehe
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Js mam pa lih enih 183,184cm, tk da nism med mejhnimi, pa tud med največjimi ne in pašem povsod :huh: še bo treba žgančke papat, da boš takšen kot tvoj idol :lol1: .)
Priporočene objave