Jerry_exc Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 zakon :naughty: seprav mam jest tud idealno visino. se tezo povej da da se to kategorijo preverm:) mogoce sva pa dvojcka :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 zakon :naughty: seprav mam jest tud idealno visino. se tezo povej da da se to kategorijo preverm:) mogoce sva pa dvojcka :whistle: v normalnem stanju oz. zjutraj nekje 830-840N, ko se pa napokam kakih čevapov pa malo nad 850N, če predpostavimo da je g=10 :D :yes: -če si pa mislil maso, pa samo deliš z 10 .)
Jerry_exc Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 brezskrbi sm na tehnicnmu faxu tko da mi je vse cist jasn :whistle: seprav idealne sile teze nimam :) mam ene 70N preveč... seveda po predpostavki g=10
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) brezskrbi sm na tehnicnmu faxu tko da mi je vse cist jasn :whistle: seprav idealne sile teze nimam :) mam ene 70N preveč... seveda po predpostavki g=10 naj ti bo no, te še vseeno sprejmem v svet idealnežev, samo glej da ne zabredeš tako daleč in postaneš čamčy style :D .) drugač pa...keri faks to hodiš, pa kam?? Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 jest nimam nobenih problemov na nobenmu motorju pa sm velik 173 al neki tazga
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) jest nimam nobenih problemov na nobenmu motorju pa sm velik 173 al neki tazga slaba tolažba palčy .) :D...probaj se vsest na kakšnega hard enduro ktm-a, pa pol govori...ne prideš normalno do tal, garantirano, razn da maš noge dolge 2/3 celega telesa...(samo kaj ko pol da belance ne sežeš) :lol: Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) what? mi rece tip ki trenira badminton :D Popravljeno December 12, 2007. Popravil mitofreak
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) what? mi rece tip ki trenira badminton :D ne trenira več, potem je treniral ultimate fight, tak da se pazi .) hec, hec .) Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 lej nic hec hec. ce si reku si pac reku... lol tut boxarje pa judoiste pa nevemkateresuperduperpretepace sm ze pretepu... sploh pa niti ni vazno sam sori ne pustim ti da bi meu tazadno besedo dost te mam :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 lej nic hec hec. ce si reku si pac reku... lol tut boxarje pa judoiste pa nevemkateresuperduperpretepace sm ze pretepu... sploh pa niti ni vazno sam sori ne pustim ti da bi meu tazadno besedo dost te mam :) waaaa ker carrr :worship: ...očitno ne razumeš heca, in vse jemlješ dobesedno, pač še en zafrustriranec, ki ne loči virtualnega zajebavanja z realnim življenjem...jaz pač napišem hec kot dodatek, da ja ne bi jemal vsega resno, mi je pa fajn ko se osebki kot ti tak repenčijo, ravno tako kot si se ti zdaj....sicer pa palčy, ti povem takole...ti me kar pretepi, še pustil se ti bom, ker itak krvavo dnar zdaj nucam :D
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 jest nimam nobenih problemov na nobenmu motorju pa sm velik 173 al neki tazga tis večji pumoje.. ja najbol da sm js velk 170 :D lej nic hec hec. ce si reku si pac reku... lol tut boxarje pa judoiste pa nevemkateresuperduperpretepace sm ze pretepu... sploh pa niti ni vazno sam sori ne pustim ti da bi meu tazadno besedo dost te mam :) opa, opa :D sj boxarje k so lahkokategorniki jih ni težko nalomt.. js sm meu ene parkrat probleme z enmu pred šolo.. pa je tip večkratn državn prvak v boksanju. mu govorijo da je nevem kašna prihodnost pred nemu. fora je da je on sam tehnike navajen.. ker pr njenu se gre boks na točke. poj k se je pa z mano pred šol mal zgarbou pa ni nč mogu.. in priznam d sm biu presenečen.. js sm mislu d me bo zmleu v prah :D nakonc sm ga js premagou.. HOOORAAAY :D in sm biu res car :P haha waaaa ker carrr :worship: ...očitno ne razumeš heca, in vse jemlješ dobesedno, pač še en zafrustriranec, ki ne loči virtualnega zajebavanja z realnim življenjem...jaz pač napišem hec kot dodatek, da ja ne bi jemal vsega resno, mi je pa fajn ko se osebki kot ti tak repenčijo, ravno tako kot si se ti zdaj....sicer pa palčy, ti povem takole...ti me kar pretepi, še pustil se ti bom, ker itak krvavo dnar zdaj nucam :D ne se zajebavat virtualno :D te bo shekou :P haha
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 tis večji pumoje.. ja najbol da sm js velk 170 :Dopa, opa :D sj boxarje k so lahkokategorniki jih ni težko nalomt.. js sm meu ene parkrat probleme z enmu pred šolo.. pa je tip večkratn državn prvak v boksanju. mu govorijo da je nevem kašna prihodnost pred nemu. fora je da je on sam tehnike navajen.. ker pr njenu se gre boks na točke. poj k se je pa z mano pred šol mal zgarbou pa ni nč mogu.. in priznam d sm biu presenečen.. js sm mislu d me bo zmleu v prah :D nakonc sm ga js premagou.. HOOORAAAY :D in sm biu res car :P haha ne se zajebavat virtualno :D te bo shekou :P haha bom vsaj vedel kdo je bil hehe
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 waaaa ker carrr :worship: ...očitno ne razumeš heca, in vse jemlješ dobesedno, pač še en zafrustriranec, ki ne loči virtualnega zajebavanja z realnim življenjem...jaz pač napišem hec kot dodatek, da ja ne bi jemal vsega resno, mi je pa fajn ko se osebki kot ti tak repenčijo, ravno tako kot si se ti zdaj....sicer pa palčy, ti povem takole...ti me kar pretepi, še pustil se ti bom, ker itak krvavo dnar zdaj nucam :D ocitno ti nisi dojel...pac eye for an eye... hm..kdo je pol racunalniski frik...a dejansko yivis v virtualnem svetu kjer si vs pogunm a kaj ? lepo. žalostno, ampak lepo mebn so fajn taki osebki ki se napihujejo po netu drgac so pa picke... pa s5..ne jemlji tega osebno, sam pac te ne prebavlam. fuck it...
Roky Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 waaaa ker carrr :worship: ...očitno ne razumeš heca, in vse jemlješ dobesedno, pač še en zafrustriranec, ki ne loči virtualnega zajebavanja z realnim življenjem...jaz pač napišem hec kot dodatek, da ja ne bi jemal vsega resno, mi je pa fajn ko se osebki kot ti tak repenčijo, ravno tako kot si se ti zdaj....sicer pa palčy, ti povem takole...ti me kar pretepi, še pustil se ti bom, ker itak krvavo dnar zdaj nucam :D Sam tebe so pa naučil spoštovanja do starejših doma...ni kej :worship: pa tvoj hec gre včasih res mal prek mere, preber kdaj post predn oddaš oz. na tak način se zajebavi s tistimi k te poznajo osebno :winkiss: Đufko je pa pomoje tok pametn, da te nebi nagonu kr na javnmu placu...bi te tko, da sploh vedu neb :D
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 lol no pa sj je tko vseeno...se ena tema pac ki je sla zugrunt zarad nabijanja hehe :D
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 yao yao yao yao yao yao yao & yao yao... res mate vesele fantje :D kvaj kuj fora enga kreganja pa neki :) c c c namest d bi bli ql, pa na motosvetovi žurki spijemo skupi eno pjačo, paj to to.. :)
Roky Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 yao yao yao yao yao yao yao & yao yao... res mate vesele fantje :D kvaj kuj fora enga kreganja pa neki :) c c cnamest d bi bli ql, pa na motosvetovi žurki spijemo skupi eno pjačo, paj to to.. :) Jest z veseljem z vsakim...sem vedno "odprt" za nova prijateljstva :D :beer2:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ocitno ti nisi dojel...pac eye for an eye... hm..kdo je pol racunalniski frik...a dejansko yivis v virtualnem svetu kjer si vs pogunm a kaj ? lepo. žalostno, ampak lepo mebn so fajn taki osebki ki se napihujejo po netu drgac so pa picke... pa s5..ne jemlji tega osebno, sam pac te ne prebavlam. fuck it... zgleda nisi dojel kar sem želel povedat :slap: ...hahaha, nisi edini, in to mi je všeč...in jaz sploooh nisem tak kot si misliš, itak me pa bk, misli si kar hočeš, glih tolk se sekiram zarad tega kot za lanski sneg :D Sam tebe so pa naučil spoštovanja do starejših doma...ni kej :worship: pa tvoj hec gre včasih res mal prek mere, preber kdaj post predn oddaš oz. na tak način se zajebavi s tistimi k te poznajo osebno :winkiss: Đufko je pa pomoje tok pametn, da te nebi nagonu kr na javnmu placu...bi te tko, da sploh vedu neb :D daj ti zbiljak, pa se sploh ne oglašaj, o tebi in tvojih izjavah tu bi pa tak lahko doktorsko disertacijo napisal samo se mi ne da hehe...nek wanna be poštenjak yeahh bullshit... no izjav o nekih pretepih, grožnjah in fizičnem obračunavanju pa se vzdržite, očitno hitro padete na nivo uličnih debilkotov, ki ko jim zmanjka besed, znajo še samo s pestmi obračunavat...res pazite kaj govorite glede fizičnega obračunavanja...in to ni grožnja, ampak opozorilo
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) no izjav o nekih pretepih, grožnjah in fizičnem obračunavanju pa se vzdržite, očitno hitro padete na nivo uličnih debilkotov, ki ko jim zmanjka besed, znajo še samo s pestmi obračunavat...res pazite kaj govorite glede fizičnega obračunavanja...in to ni grožnja, ampak opozorilo haha ocitno nam taki debilkoti, kot si ti stopjo na žul Popravljeno December 12, 2007. Popravil mitofreak
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 yao yao yao yao yao yao yao & yao yao... res mate vesele fantje :D kvaj kuj fora enga kreganja pa neki :) c c cnamest d bi bli ql, pa na motosvetovi žurki spijemo skupi eno pjačo, paj to to.. :) to itak, jaz vsakim ki se sporečem tukaj, tega ne jemlem osebno, tudi če meni kdo kaj reče kar mi ne paše, in se komot normalno pogovarjamo in ga pijemo...nekateri pa so pač drugačni in če jim kaj rečeš kar jim ni prav pol ne marajo...bedniki pač...mene so tud eni razpizdli tu gor z izjavami, ampak še vseeno ni razloga da bi jih zaradi tega sovražo...se pa delam norca iz njih...vi se lahko tud iz mene...in ne bom zamero hehe
Roky Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 zgleda nisi dojel kar sem želel povedat :slap: ...hahaha, nisi edini, in to mi je všeč...in jaz sploooh nisem tak kot si misliš, itak me pa bk, misli si kar hočeš, glih tolk se sekiram zarad tega kot za lanski sneg :D daj ti zbiljak, pa se sploh ne oglašaj, o tebi in tvojih izjavah tu bi pa tak lahko doktorsko disertacijo napisal samo se mi ne da hehe...nek wanna be poštenjak yeahh bullshit... no izjav o nekih pretepih, grožnjah in fizičnem obračunavanju pa se vzdržite, očitno hitro padete na nivo uličnih debilkotov, ki ko jim zmanjka besed, znajo še samo s pestmi obračunavat...res pazite kaj govorite glede fizičnega obračunavanja...in to ni grožnja, ampak opozorilo Ja sm pošten dokler so drugi do mene,brezskrbi ;)
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) ah bv..ce se srecamo bomo itak pijani, jih bomo par spil..tuki bomo pa s5 debilkoti pa skregani..itak nima veze ne da se mi vec.. Popravljeno December 12, 2007. Popravil mitofreak
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Ja sm pošten dokler so drugi do mene,brezskrbi ;) jaz tudi, ampak nisem tega mislil
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ah bv..ce se srecamo bomo itak pijani, jih bomo par spil..tuki bomo pa s5 debilkoti pa skregani..itak nima veze no to je že boljše :D ...itak pa bi bil ves čar motosveta izgubljen če bi se nonstop vsi strinjali in ne bi prišlo do nobenih sporov...more bit en troublemaker hehe
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ne me narobe razumet. se kr te ne maram.... tuki.... :unsure:
Priporočene objave