Skoči na vsebino

Problem z višino

Priporočene objave

Objavljeno

uglavnm.. JA, js mislm da bi meu probleme na kšnmu SM z višino :) bomo vidl v prihodnosti :lol:

Objavljeno
ne me narobe razumet. se kr te ne maram....

tuki....

:unsure:

jaz pa te maram, ker če nebi blo tebe in podobnih, se ne bi zabaval na motosvetu tako kot se sicer... .)

Objavljeno
mislm da ne..

a si ze probu

jah učasih sm meu cross.. sam nobnea ni bla čist tavelka velikost :D so ble sredene :P daleč najrajš sm meu Kawasaki KX-85 :OK: :OK: to trga v moči :P haha

sm se pa že vozu s SM.. k sm se furou problemou ni blo, so bli pa poj k je treba dol stopt pa ga nazaj porint itd. :D na prstih :D hehe

Objavljeno

Jah, sej itak so teli crossi tok visoki da pomoje ni važn kok si velk pa ni šans da normaln dol prideš :unsure:

Objavljeno

jah dobr, kšn Shaquille O'Neal neb meu problema :D noge ma dost douge, pa še fedre bi u podn zabiu, tko da bi biu še clo s kolenam na tleh :P haha

Objavljeno
mene tu bolijo zapestja.. ampak mene zarad nesreče k sm jo meu lansk let, k sm oba zapestja polomu.. ampak kva, mal stisnm zobe, pa odmislš bolečino.. sj gre :) sam ne smeš mislt na zapestja.. tko da ni panike :D

poj bi teb sedla RSV, je bl velka :D

me zanima če ket piše kok je primerna velikost za kšn motor :D hehe.. men se zdi da je ukol 180-183, še najbol optimalna višina za motorista :) nis premjhn, pa nis prevelk.. :)

jaz sem najjači... 1.80 m, vozim lahko vse zvrsti motorjev :P

naj ti bo no, te še vseeno sprejmem v svet idealnežev, samo glej da ne zabredeš tako daleč in postaneš čamčy style :D .)

drugač pa...keri faks to hodiš, pa kam??

joj to pa nikol ne bom razumel... kr enkrat si si zmislil, čamac je debeli, no naj bo debeli od zdaj naprej

kot da bi si jaz zmislil da si ti blontni pa bi govoril da si blontni, v resnici si pa črni kot kak afganistanec

Objavljeno

joj to pa nikol ne bom razumel... kr enkrat si si zmislil, čamac je debeli, no naj bo debeli od zdaj naprej

kot da bi si jaz zmislil da si ti blontni pa bi govoril da si blontni, v resnici si pa črni kot kak afganistanec

ti si debeluhar in pika. če ne verjameš pa riskota vprašaj ti bo on povedal kaki si :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

jst sm bolši ... 179 :P

pa še debeu nism :P

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
...

haha, blontni :kva2: :kva2: :kva2:

zakon :lol1:

jst sm bolši ... 179 :P

pa še debeu nism :P

A se gremo zdej že kdo je manjši al kaj :huh: :P

176 :naughty: :naughty: :whistle:

Objavljeno

183, genau po useh standardih :whistle:

Objavljeno

js zmagam.. :D

Objavljeno (popravljeno)

pussy-ssssssssss :evilgrin:

zaj...l ste temo :closedeyes:

Kje so tu višinski problemi? :krneki:

Personality: 210/110 :winkiss: cm/kg oz. kg/cm

Popravljeno . Popravil Port Folio
Objavljeno (popravljeno)

prvo kot prvo: se ne napiše personality ker to pomeni osebnost, če si hotel napisati osebno pa se napiše personally...drugač pa če si res takšnih mer (kar dvomim), te raje več ne bom popravljal ali ti kakorkoli ugovarjal...hehehe

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno

nismo nismo..je bla ze obsojena na propad haha

Objavljeno

prvo kot prvo: se ne napiše personality ker to pomeni osebnost, če si hotel napisati osebno pa se napiše personally...drugač pa če si res takšnih mer (kar dvomim), te raje več ne bom popravljal ali ti kakorkoli ugovarjal...hehehe

haha :worship:

Objavljeno (popravljeno)
</B>

prvo kot prvo: ..hehehe

"measure" :naughty: mimo grede, spotikajoča se "personality" :alien1:

ti kr dvomi :whistle:

Popravljeno . Popravil Port Folio
Objavljeno
"measure" :naughty: mimo grede, spotikajoča se "personality" :alien1:

ti kr dvomi :whistle:

ne zdaj pa resno, si res tak velik, al se zajebavaš?? :D

Objavljeno
ne zdaj pa resno, si res tak velik, al se zajebavaš?? :D

Resno mislim :krneki:

(MIkkšnapolovicageotrikotnikamanjkado2m)

post-5113-1197474718_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)
Resno mislim :krneki:

(MIkkšnapolovicageotrikotnikamanjkado2m)

hehe, no če ti polovica geotrikotnika manjka do 2m, si torej 192cm, kar je normalna višina, ker geotrikotnik je sicer 14 cm, ampak ima na vsakem robu nekje cm še praznega polja, se pravi je celoten 16cm, polovica 8cm, ti pa si rekel da ti polovica geotrikotnika fali do 200cm...se pravi 200-8= 192cm!!! mam prav??? mater sem jaz nek matematični genij haha :D

Popravljeno . Popravil _Nejko_
Objavljeno
mater sem jaz nek matematični genij haha :D

he he he tebi pa dogaja :lol1:

Stari geotrikotniki so bili dolgi 16,8 cm, se pravi je nekje 191,6 cm moj vrh buče oddaljen od zemlje na bosih nogah :lol1:

Sem par širin žiletk višji od tebe! :doze:

Objavljeno
drugač pa...keri faks to hodiš, pa kam??

FE lj

Objavljeno
he he he tebi pa dogaja :lol1:

Stari geotrikotniki so bili dolgi 16,8 cm, se pravi je nekje 191,6 cm moj vrh buče oddaljen od zemlje na bosih nogah :lol1:

Sem par širin žiletk višji od tebe! :doze:

kolk pa je širina žiletke??

Objavljeno
FE lj

kaj to je fakulteta za elektrotehniko?? ker mamo mi tu v mb malo drugačne oznake za fakultete...

Objavljeno

:topic:

FE lj

Fakulteta za Ekonomijo :hmm:

kolk pa je širina žiletke??

Hmm, nekje okoli cca. 1-2 mm so moje, to je nekje 36 ali 18 širin :kva1:

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!