Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 uglavnm.. JA, js mislm da bi meu probleme na kšnmu SM z višino :) bomo vidl v prihodnosti :lol:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ne me narobe razumet. se kr te ne maram....tuki.... :unsure: jaz pa te maram, ker če nebi blo tebe in podobnih, se ne bi zabaval na motosvetu tako kot se sicer... .)
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 mislm da ne..a si ze probu jah učasih sm meu cross.. sam nobnea ni bla čist tavelka velikost :D so ble sredene :P daleč najrajš sm meu Kawasaki KX-85 :OK: :OK: to trga v moči :P haha sm se pa že vozu s SM.. k sm se furou problemou ni blo, so bli pa poj k je treba dol stopt pa ga nazaj porint itd. :D na prstih :D hehe
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 Jah, sej itak so teli crossi tok visoki da pomoje ni važn kok si velk pa ni šans da normaln dol prideš :unsure:
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 jah dobr, kšn Shaquille O'Neal neb meu problema :D noge ma dost douge, pa še fedre bi u podn zabiu, tko da bi biu še clo s kolenam na tleh :P haha
Čamac Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 mene tu bolijo zapestja.. ampak mene zarad nesreče k sm jo meu lansk let, k sm oba zapestja polomu.. ampak kva, mal stisnm zobe, pa odmislš bolečino.. sj gre :) sam ne smeš mislt na zapestja.. tko da ni panike :D poj bi teb sedla RSV, je bl velka :D me zanima če ket piše kok je primerna velikost za kšn motor :D hehe.. men se zdi da je ukol 180-183, še najbol optimalna višina za motorista :) nis premjhn, pa nis prevelk.. :) jaz sem najjači... 1.80 m, vozim lahko vse zvrsti motorjev :P naj ti bo no, te še vseeno sprejmem v svet idealnežev, samo glej da ne zabredeš tako daleč in postaneš čamčy style :D .) drugač pa...keri faks to hodiš, pa kam?? joj to pa nikol ne bom razumel... kr enkrat si si zmislil, čamac je debeli, no naj bo debeli od zdaj naprej kot da bi si jaz zmislil da si ti blontni pa bi govoril da si blontni, v resnici si pa črni kot kak afganistanec
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 jaz sem najjači... 1.80 m, vozim lahko vse zvrsti motorjev :Pjoj to pa nikol ne bom razumel... kr enkrat si si zmislil, čamac je debeli, no naj bo debeli od zdaj naprej kot da bi si jaz zmislil da si ti blontni pa bi govoril da si blontni, v resnici si pa črni kot kak afganistanec ti si debeluhar in pika. če ne verjameš pa riskota vprašaj ti bo on povedal kaki si :lol1:
JeRn3j Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) jaz sem najjači... 1.80 m, vozim lahko vse zvrsti motorjev :P jst sm bolši ... 179 :P pa še debeu nism :P Popravljeno December 12, 2007. Popravil JeRn3j
_Fingi_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ...kot da bi si jaz zmislil da si ti blontni pa bi govoril da si blontni, v resnici si pa črni kot kak afganistanec haha, blontni :kva2: :kva2: :kva2: zakon :lol1: jst sm bolši ... 179 :P pa še debeu nism :P A se gremo zdej že kdo je manjši al kaj :huh: :P 176 :naughty: :naughty: :whistle:
NejcZ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 183, genau po useh standardih :whistle:
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) pussy-ssssssssss :evilgrin: zaj...l ste temo :closedeyes: Kje so tu višinski problemi? :krneki: Personality: 210/110 :winkiss: cm/kg oz. kg/cm Popravljeno December 12, 2007. Popravil Port Folio
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) pussy-ssssssssss :evilgrin: zaj...l ste temo :closedeyes: Kje so tu višinski problemi? :krneki: Personality: 210/110 :winkiss: cm/kg oz. kg/cm prvo kot prvo: se ne napiše personality ker to pomeni osebnost, če si hotel napisati osebno pa se napiše personally...drugač pa če si res takšnih mer (kar dvomim), te raje več ne bom popravljal ali ti kakorkoli ugovarjal...hehehe Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
JMatic Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 pussy-ssssssssss :evilgrin: zaj...l ste temo :closedeyes: Kje so tu višinski problemi? :krneki: Personality: 210/110 :winkiss: cm/kg oz. kg/cm nismo nismo..je bla ze obsojena na propad haha
Schmid87 Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 prvo kot prvo: se ne napiše personality ker to pomeni osebnost, če si hotel napisati osebno pa se napiše personally...drugač pa če si res takšnih mer (kar dvomim), te raje več ne bom popravljal ali ti kakorkoli ugovarjal...hehehe haha :worship:
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) </B>prvo kot prvo: ..hehehe "measure" :naughty: mimo grede, spotikajoča se "personality" :alien1: ti kr dvomi :whistle: Popravljeno December 12, 2007. Popravil Port Folio
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 "measure" :naughty: mimo grede, spotikajoča se "personality" :alien1: ti kr dvomi :whistle: ne zdaj pa resno, si res tak velik, al se zajebavaš?? :D
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 ne zdaj pa resno, si res tak velik, al se zajebavaš?? :D Resno mislim :krneki: (MIkkšnapolovicageotrikotnikamanjkado2m)
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) Resno mislim :krneki: (MIkkšnapolovicageotrikotnikamanjkado2m) hehe, no če ti polovica geotrikotnika manjka do 2m, si torej 192cm, kar je normalna višina, ker geotrikotnik je sicer 14 cm, ampak ima na vsakem robu nekje cm še praznega polja, se pravi je celoten 16cm, polovica 8cm, ti pa si rekel da ti polovica geotrikotnika fali do 200cm...se pravi 200-8= 192cm!!! mam prav??? mater sem jaz nek matematični genij haha :D Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 mater sem jaz nek matematični genij haha :D he he he tebi pa dogaja :lol1: Stari geotrikotniki so bili dolgi 16,8 cm, se pravi je nekje 191,6 cm moj vrh buče oddaljen od zemlje na bosih nogah :lol1: Sem par širin žiletk višji od tebe! :doze:
Jerry_exc Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 drugač pa...keri faks to hodiš, pa kam?? FE lj
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 he he he tebi pa dogaja :lol1: Stari geotrikotniki so bili dolgi 16,8 cm, se pravi je nekje 191,6 cm moj vrh buče oddaljen od zemlje na bosih nogah :lol1: Sem par širin žiletk višji od tebe! :doze: kolk pa je širina žiletke??
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 FE lj kaj to je fakulteta za elektrotehniko?? ker mamo mi tu v mb malo drugačne oznake za fakultete...
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 :topic: FE lj Fakulteta za Ekonomijo :hmm: kolk pa je širina žiletke?? Hmm, nekje okoli cca. 1-2 mm so moje, to je nekje 36 ali 18 širin :kva1:
Priporočene objave