_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 (popravljeno) :topic: Fakulteta za Ekonomijo :hmm: Hmm, nekje okoli cca. 1-2 mm so moje, to je nekje 36 ali 18 širin :kva1: 1. rekel je da hodi na tehnični faks, kar ekonomija ziher ni... 2. torej si mislil debelino in ne širine, ker predpostavljamo da je žiletka 3D oblike, tako kot vse v tem svetu ima dolžino, širino in globino/debelino, dvomim pa da ima širino samo 1-2mm :D Popravljeno December 12, 2007. Popravil _Nejko_
Jerry_exc Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 bo kr Fakulteta za Elektrotehniko :whistle: (če bi biv na ekonomoji si nebi upov tkole na javno napisat :evilgrin: :whistle: )
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 bo kr Fakulteta za Elektrotehniko :whistle: (če bi biv na ekonomoji si nebi upov tkole na javno napisat :evilgrin: :whistle: ) haha se strinjam, ekonomiste tud mi vedno zbadamo da so bedniki, ko se morjo vse na pamet učit hehe
Port Folio Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 1. rekel je 2. dvomim pa da ima širino samo 1-2mm :D 1. sem malo tko tko bral vajine poste :whistle: 2. uporabljaš kdaj pogovorne fraze :hmm: ali vedno dlakocepiš, glede širine lahko še naprej kr dvomiš :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno December 12, 2007 Opozori Objavljeno December 12, 2007 1. sem malo tko tko bral vajine poste :whistle: 2. uporabljaš kdaj pogovorne fraze :hmm: ali vedno dlakocepiš, glede širine lahko še naprej kr dvomiš :lol1: cepljenje dlak mi nikoli ni šlo dobro od rok, oz. še nisem tega nikol počel... :D .)
Priporočene objave