Skoči na vsebino

Khmm....šef, kako naj vam razložim.......


YZFgeorge

Priporočene objave

Nekako se mi vedno bolj dozdeva, da me v življenju spremlja nekakšna smola. Še najhuje je, da so stalna konstanta vseh teh mojih težav stare ženske. Se mi zdi, da se bojijo, da jim bo odpeljal zadnji vlak, pa še vse poskušajo na vse pretege.

Tako sta moje umirjeno duhovno življenje zmotili stari pohotnici iz cerkve. Sem poslušal Mačicin nasvet in odšel v drugo faro. Tam sem spoznal novo družbo, bilo je pijano in zakajeno, posledice pa že tako poznate......kaj bi govoril!! In ne - lešnikov z priborom, nebom odrezal. (mislim....kaj vse bi mi še podvalili?)

No, kakor koli, rešitev se je ponudila kar sama.

Sem šel zadnjič malo naokoli, pa me ogovori neko dekle. Se spoznava, pričneva se dobivat, postaja resneje. Tudi lesena noga je ni motila.

Kje je rešitev? Ženska me nikamor več ne pusti, ne smem niti pit, niti kadit....še motor mi je poskušala prepovedat!!! Tako ni več veliko možnosti da bi naredil kako bedarijo in ni straha še za drugo nogo.

Tako sva nato čez čas pričela razmišljati, da bi se preselila na svoje. In tako sva začela iskati primerno ljubezensko gnezdece. Sva tudi enega našla in si ga ogledala, v mirnem okolišu, malo izven mesta, sosedje starejši ljudje... Uhhh, kakšen mir. In cena, ta je šele ugodna!! "Vseliva se!!"

In čez kak teden se prične mora.... V stanovanju nad nama hrup. Posoda pada potleh, lomi se pohištvo, ženska kriči, moški se dere "Tu maš vlačuga!!!"... Celo noč ne zatisnem očesa. Zjutraj na šiht, oči rdeče, komaj hodim....

Pridem po napornem delovniku domov, pa vidim, da v stanovanju nad menoj, živi par, krepko preko 75 let. Ehhh....nemogoče, da sta onadva vzganjala tak hrup. Najverjetneje sem narobe slišal. So verjetno bli drugi sosedje.

Ura je dve zjutraj. Spet ta hrup....hudiča, kaj neki počneta? Vstanem, grem gor in pozvonim. Ja, je treba pogledat, da je stari nebi kje še proč spravil. Pa "omica" odpre, me začudeno pogleda in mi zaloputne vrata pred nosom. ?????! Dobro si mislim, živa je še, in grem zopet ležat.... Pol ure je bilo miru, potem pa spet. In to vse do jutra.

Tretjo noč....isto. In ko boden tako ležim v postelji in poskušam ugotovit, kaj se zgoraj dogaja, me prešine. Pa menda ja ne f....?

Saj nemore biti res!!! To traja zda tako že cel mesec. Sem se že navadil, da spim samo do dveh zjutraj, ko pričneta razgrajat.

Da pa je polomija popolna, me je misel na to, kaj se zgoraj dogaja, začela vzburjat. Pa ne, da bi stare ome hotel.....saj veste. Problem je, da potem proti jutru enkrat, še jaz na svojo žensko spležem. Pol pa hoče predigro, pa ljubkovanje potem, pa to in ono..... Seveda je potem treba še pod tuš, in tako zaradi onih dveh "oldijev" nad menoj, vsak dan zamudim dve uri na šiht. Šef mi je rekel, da če bom tako nadaljeval, lahko spokam.

Kaj pa potem motor? Kdo ga bo registriral, kdo vzdrževal? Dajte mi prosim pomagat, da bom lahko ostal v vaših vrstah. Torej, kaj mi je storiti?

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prijatelj to mora da je neka šala, če pa slučajno ni pokliči policijo da motita nočni mir in počitek ali ju čez dan probaj na lep način opozorit, da naj ne divjata po stanovanju ali jima razbi gobce, da jima nekaj časa ne bo do tega ali pa se odseli.

Mislim pa da se šališ ne?

Joj skoraj podabo, odmontiraj avspuh pa pune granate pod bajto!

Grobnik, 1:39.317

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo ti dve rešitvi:

-preseli se;

-plezaj na svojo žensko v večernih urah,če pa je zjutraj še vseeno potreba opravita enga tahitrga.

SHIT HAPPENS.UNFORTUNETLY ALL THE TIME!!

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1. kaj se tolk obremenjuješ kaj se dogaja zgoraj

2. popoldne in zvečer se mal bl zmatrej, pa boš lahko spal

3. izoliraj strop

4. izključi domofon

če ne gre drugač, pa zamenjaj stanovanje s šefom - boš potem ti mel mir pred njim

baj d vej.... a tvoja punca pa lahk spi??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na zalost precej zivljenjska zgodba, ki se pojavlja skoraj v vsaki soseski.

Kaj storiti? Glede na to, da ponavadi take zdrahe ne ponehajo (ne glede na sredstva in poti, ki si jih zmislis, da bi jih preprecil), ker je nekaterim to pac zivljenjski stil, se pac ali "prepustis toku" in ignoriras vse skupaj, kolikor se le da oz. po domace - se navadis ziveti s tem cirkusom, ali pa spokas drugam, kajti ni vredno, da take okoliscine vplivajo na tvoje zivljenje.

Perla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

se pac ali "prepustis toku" in ignoriras vse skupaj, kolikor se le da oz. po domace -

FAŠEŠ ŽOLČNE KAMNE

Klimbra.....preprosto neponovljiv

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najblnaglas musko pa pust tist da špila cel dan, une dva morta pa tud kdaj spat... se bosta pač prilagodila tvojmu urniku.

Sicer drugi predlog je bil da počakaš da koga izmed njiju fršlok, pa bo mir neki cajta... sam pomoje ni lih obetavno preveč... mata nejbrž kondicijo.

Je hudič k so izuml hormone pa viagro...

Misliš da bi pomagal če bi jim spulu anteno za TV... bi se dopoldne rekreirala namest da bi gledala une španskomehiške zadeve, pa še porničov nebi blo ponoč.

No ja... v glavnem.... čigava sestra?

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

BAJK U STANOVANJE, PA SRED NOČI KROG RISAT... SE BOSTA ŽE NAVADLA DA SE SEKSA LAHKO TUD ČEZ DAN...

Jebeš ili ne jebeš, kurcu vreme prolazi!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sredi noči, ko te zbudita, vstani, vzemi pištolj, pozvoni na njuna vrata in pokokaj oba. Saj pri vsem hrupu se dva strela ne bosta poznala...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Gregs nebi si milu da si tak

Eh, na forumu je marsikaj dovoljeno...

Dokler ne dobijo motoratorji PMS-ja, al pa imajo slab dan. Pol pa ..... cuna pa prah kr leti !

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!