master 007 Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 Zgodba, ki sem jo danes izvedel iz druge roke! Sodelavka je povedala, da so njena prijateljica in še dve kolegici naročile pico pri Halo K...i, in sicer nekaj minut do polnoči! Fant na drugi strani jim je rekel, da že počasi končujejo in da jim ne morejo več prepelat pice. Ker so vztrajale po žensko :D , so jim pico le pripeljali. In ko so jo nekaj časa jedel jim je vsem trem postalo slabo. Ena od teh je kos pice spravila (ta študira medicino) in jo nesla na preiskavo kaj je narobe z njo, da jim je bilo slabo. Po nekaj dneh dobijo rezultat: 3 različne sperme na pici!!! :SS :SS :SS Zadeva še ni prišla v časopise, bodo pa baje tožile Halo K...o. :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 wouw - to pa je zgodba za medije .... :kva2: .... dajmo punce malo pguma in kar ven s to štorijo .... :grim ... to bo več kot pasulj za rumeni tisk .... :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 A kar slabo jim je ratalo. :SS :SS :SS A spermiti niso bili dovolj pečeni :? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 In potem svizec zavije čokolado..... :BUA: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 :SS :SS :SS :SS :SS Mislim da bo šef vesel nad tem kaj so nardili, razen če je bil zraven :fight2: :hmm: Joj, mediji bodo spet veseli, da bodo lahko poročali. :devil: To verjetno ni edino kar se dela v restavracijah, da bi pa vedeli, bi pa jedli verjetno le doma in zato bi lahko zaprli vse restavracije :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 In potem svizec zavije čokolado..... : ← ... v staniol papir, od katerega je nekaj belkastega kapljalo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 A kar slabo jim je ratalo. :SS :SS :SS A spermiti niso bili dovolj pečeni :? :devil: ← Ne poznam podrobnosti. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 ...jim je vsem trem postalo slabo... ...3 različne sperme na pici!!! Itaq. Mešat ni pametno, to ve vsak trot. :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 @ m007 Eh, kaj ne veš. Priznaj, da ob prostem času, takole malo honorarno na črno pizze naokoli razvažaš. ;) :) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 o :SS jz lih pizzo jem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 @ m007 Eh, kaj ne veš. Priznaj, da ob prostem času, takole malo honorarno na črno pizze naokoli razvažaš. ;) :) :P ← Vidim, da se širi dobr glas... :OK: :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 o :SS jz lih pizzo jem ← A je teb tut kej slabo? :SS :OK: :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 :SS :SS :SS :SS :SS Mislim da bo šef vesel nad tem kaj so nardili, razen če je bil zraven :fight2: :hmm: Joj, mediji bodo spet veseli, da bodo lahko poročali. :devil: To verjetno ni edino kar se dela v restavracijah, da bi pa vedeli, bi pa jedli verjetno le doma in zato bi lahko zaprli vse restavracije :grim ← Ko sem delal kot študent v Žitu, sem videl marsikaj. delali smo pice in jih pakirali v foliju (zmrznjene pice pripravljene za peko) in pa zavitke iz sira in šunke. od takrat ne jem ne enga ne druzga. Zakaj? 1. V obratu, kjer smo to počeli je bilo ful ščurkov, katere smo ubijali s pladnji na katere smo potem dajali zavitke. 2. Šunko in sir, ki je bila v posodah je jedel vsakdo, ki je prišel mimo (šofer, šef, ...) in s svojimi usranimi rokami (beri vrtal po nosu al pa glih scal za vogalom) štoral po posodah in si hrano tlačil v usta. 3. V zavitke smo dajali samo šunko, ki smo jo pobrali iz mesoreznice al pa je bla mal razmetana po pultu. 4. Nad mojo glavo nad pultom, kjer smo delali pice in zavitke je visel velik čeber in sem vprašal zakaj visi pod cevmi za odplake (beri odtoki za WC). Pa so me razsvetlili, da nimajo majstra da bi popravu odtočno cev, ker drek curlja ven, po so pa kar čeber navezali, da ne teče direkt na pice. :SS p.s. Pa ni bilo svizca, pa niti folije... sam ne jem več njihovih izdelkov (še posebej teh). Videl sem pa proizvodnjo zlatega prepečenca. tam je bilo pa vse čisto, saj vse počne stroj. No tistega pa lahko jeste. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 (popravljeno) To je bilo v Žito Ljubljana na Šmartinski cesti; mislim, da leta 1997. Popravljeno December 30, 2004. Popravil master 007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 Če samo pomislim, da jim je želodec spermo zavrnil...pol jim bo verjetno maternico razjedlo....po sexu samo še Žale...naj si jo kar zašijejo...za vsak slučaj...da se se ta (po moje možganska) mutacija ne prenese naprej...in še študentka medicine...slabo se nam piše....živeli uvoženi dohtarji iz Tirane................seveda je treba imeti samo zadost bedaste slušatelje in zadeva steče........... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 Če samo pomislim, da jim je želodec spermo zavrnil...pol jim bo verjetno maternico razjedlo....po sexu samo še Žale...naj si jo kar zašijejo...za vsak slučaj...da se se ta (po moje možganska) mutacija ne prenese naprej...in še študentka medicine...slabo se nam piše....živeli uvoženi dohtarji iz Tirane................seveda je treba imeti samo zadost bedaste slušatelje in zadeva steče........... :huh: ← Baje ni bila SAMO sperma, ampak tudi pokvarjena šunka al neki tadzga, pol se je pa pokazalo, da so bili še spremijski dodatki gor. Se opravičujem za nedosledno navedbo. :) Aja, bolje ti v Tirano, kot njihovi dohtarji k nam. :chase: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 ma ja ! ko tri device prvic zaužijejo spermo, se lahko zgodi marsikaj ! a fantje so se pa na šunko "palili" in svrševali ! :OK: pa ji je lepo rekel da ne delajo več pizz ! ampak je blo treba vztrajat ! :kva2: pa z dodatki jim je verjetno tudi več zaračunal ! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 ma ja ! ko tri device prvic zaužijejo spermo, se lahko zgodi marsikaj ! a fantje so se pa na šunko "palili" in svrševali ! :OK: pa ji je lepo rekel da ne delajo več pizz ! ampak je blo treba vztrajat ! :kva2: pa z dodatki jim je verjetno tudi več zaračunal ! :grim ← Verjetn so dal na račun 6 jajc in 3 hrenovke. :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 Jaz vedno jem iz halo katre pa mi s eni blo slabo :D celo dobro je:) ne vem pa kaj v tatarsko not dajejo :> bmk :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 Verjetn so dal na račun 6 jajc in 3 hrenovke. :lol1: :lol1: :lol1: ← lol :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 bmk :) ← Tebe boli kurac, njih pa očitno srbi :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 tolko zgodb ku sm slišala od razl. restavracij in zadev k se dogajajo tam... pa dokumentarci... od pljuvanja po hrani in scanja in ne vem kaj vse ne... probam odmislit to vsakič ko jem zuni, ker smo konc koncu povsod izpostavljeni takim in drgačnim neumnostim - odvisno kolko slabe volje (seveda + psiha k je sposobna česa takega) je un k dela karkoli bomo mi potem pojedli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
devilish Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 aja... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno December 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno December 30, 2004 Jaz vedno jem iz halo katre pa mi s eni blo slabo :D celo dobro je:) ne vem pa kaj v tatarsko not dajejo :> bmk :) ← Kdo pa govori o tej Halo K...? :hmm: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 30, 2004 Deli Objavljeno December 30, 2004 jaz bi tud mal spermice sam ne na pico :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se