Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih vozenj 2005


Brrrm

Priporočene objave

v soboto iz prebujajočega se močvirja preko Litije, kjer sem na poti srečal motoristično poroko ( vaški boysi, je mel eden zadnjih v koloni na hrbtu), mi je kar pasalo ostat na koncu kolone da sem se prebudil do konca, s postankom v Zagorju, v jesensko obarvano Štajersko, po podpohorski vinski cesti, preko Drave na Novi Marof in še enkrat preko Drave v Unterhund na koncert ! Sončni a rahlo vetrovni nedeljski povratek po stari cesti v Ljubljano ! Srečal tri na KR-neki registracijah ki so se spustili s Pohorja( verjetno z Rogle) in potem pred Trojanami zavili v Tuheljsko ! Jaz pa čez Trojane izbrane do bele Ljubljane !

Oktober je dober ! :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes zaradi pomanjkanja časa na hitro do Dravograda, nazaj čez Činžat, Ruše, MB, Kamnica in domu. Pasalo :OK: :P .

Potem pa v službo. Ne pasalo :BUA: :SS .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem servis združil z majčkeno furco. Najprej sem se malo pred deseto odpravil proti Dragomljam do Boruta, da mi naredijo servis. Šel sem čez Rebrnice, potem pa po avtocesti do Vrhnike. Sem mislil, da bom prej prišel .) Od Vrhnike pa po glavni cesti do Dragomelj. V okolici Razdrtega in malo naprej megla za popizdit. Avtocesta proti LJ pa ohromljena. Najprej zaradi megle, potem nekega zelo smrdečega tovora, ki je ležal na odstavnem pasu, na zadnje pa še zaradi popravil, tako, da bi bilo boljše, če bi šel po stari cesti.

Malo pred Vrhniko pa se je odprl nov svet. V primerjavi z našim koncem prava nebesa. Je sonček in toplota prav prijala. Po servisu, pa sem se čez famozne rajde odpravil na Kras. Upal sem, da se bo tudi pri nas naredilo sonce, vendar v Postojni že konec veselja, tako, da sem čez Kras fural po mokrem asfaltu ter kurč**** vremenu.

Ma ja no, vseeno sem užival in tako prevozil cca 210km. Upajmo, da bo za vikend in praznike kaj bolše, ker potem gre GSX v zimsko spanje .)

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pred pol ure prišel s furice, Grosuplje, Videm- dobrepolje, Ribnica, Kočevje - Dvor

(pijačka s kolegi ), Iv.gorica, Grosuplje. Eno urico prepozen štart (16.30), drugače pa čudovita jesenska fura. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes samo do Ljutomera, z Redom šla na en :beer2: in nazaj domov :)

Popravljeno . Popravil jose
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj prijetnih 160km

najprej rakek-cerknica-rakek z fzs600

potem pa z fz6N Rakek-hotederščica-črni vrh-col-vipava-postojna-kačje ride-logatec-vrhnika in nazaj do logatca še en krog po stezi zapolje in domov na Rakek :OK: sam zmeri se pa pri vremenu nategnem rinem glih tja kjer je blesava megla :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj prijetnih 148 km... :grim

Relacija LJ-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Ivančna Gorica-LJ.

Neverjetno čista cesta, malo listja, malo prometa... skratka SUPER fura.... :OK: :OK: :OK: Toplo in brez megle... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes naredil furo okoli Pohorja :OK: :OK: :OK: .

Ob 11.00 bil v Ožbaltu, Radlje (Alkina konja na paši), Dravograd, Slovenj Gradec, 11.46 križišče za Vitanje v Doliču, Vitanje, Slovenske Konjice, 12.18 rondo Slovenska Bistrica, po stari cesti do MB (12.39 Betnava), Limbuš, Ruše, 12.52 doma na kosilu. ~ 150 km.

Turistična vožnja, nič zeblo, celo malo pretoplo v MB. Pasalo!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes kurešček-rob-rašica-turjak-škofljica-črna vas-podpeč-tomišelj-ig-kurešček

kratka a lepa

p.s.: če bo jutri današnje vreme jo mahnem na morje l.p.janih :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes odslalomiral po diagonali cez radelski prelaz do radelj po gume in naprej do MB.

med radljami in MB naletel na tri laserske patrulje - vse v smeri proti MB, pri nobeni bil priseljeno ustavljen (kolone so le za nekaj dobre) in sprobaval nove pilot road. vreme (pre)toplo :blush: - ali pa sem bil prevec oblecen - drugace fantazija.

*toktok na les* me noben ni hotel "na roge vzeti" danes. B)

bo drugic slabse. :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včeraj je blo pa zakon :)

najprej sem šla na postojno-ride(kjer so mesto zavzeli policaji)na idrijo-divje jezero,pa še mal gore dole gore dole po ovinkih in domov 110km

potem pa zamenjala motor in jo z dragim žgala na sodražico-žlebič-lublano-vrhniko :) in domov res da je bla ura 21:30ko sva prišla domov bi se kr vozila in vozila tko lušno je blo pod mano pa 230več al manjSS kilometrov :) :) :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dva dni nazaj skombiniral furo iz Hrastnika na Bogenšperk - Radohova vas -

Trebnje - Sevnica - Brestanica, kavica in palačinke na ribniku pri Brestanici (čudovit ambient, verjetno tudi zaradi vremena),nato pa pčasi po stari cesti za Savo domov. Nabralo se je za 170 km vožnje. Vreme je bilo lepo, razen malo vetra ponekod. Ceste so bile suhe in brez listja na tleh. K popolnemu užitku pa je pripomogla nova mišelinka na zadnjem kolesu. Kakšna razlika!!!!!

LP muha :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

Tole sicer ni vtis iz dnevne vožnje ampak iz nočne, fajn je blo pa vseeno... in ker slika pove več kot 1000 besed, evo slikca dogajanja - en od akterjev v akciji...

(hmmm, le kdo bi to lahko bil... so se spraševali policaji v kibli in prišli pogledat - aja, to je vendar g. Gibernau... ampak neke čudne barve motor ima... in so odpujsali dalje... :-)

post-163-1130491994_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil suzuki
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vceraj s sodelavcem Ljubljana - ivancna - radohova vas, medvedjek, trebnje, NM - druzinska vas, bela cerkev pa skoraj do skocjana (to sva se zgubila) do krskega v clubhouse, nato pa po avtocesti nazaj (ponoci zelo kurcevo vidim)... dobrih 200km - prijetno...

Potem pa se pivo s Fingerjem, Ixsom (ki je ravno prisel s tetoviranja), Ajgorjem, Icyjem v Svetilniku...

Ja hudo mi je bilo :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prebold - Letuš - Velenje - Dobrna - Celje - po avtocesti do Lopate - Celje center - Prebold

90 kilometrčkov .)

Kratko ampak sladko! :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes padla ena turčka, pot pa me je vodila Batuje - Dornberk - Bilje - Miren - Opatje Selo - Brestovica - Komen - Divača - Dutovlje - Vremski Britof - Ribnica - Ilirska Bistrica - Knežak - Postojna - Planina - Godovič - Idrija - Most na Soči - Tolmin - Kanal - Batuje. Prevozil lepih 270 km. Vreme je bilo super, oblečen sem pa bil kot v največji vročini in me sploh ni zeblo :D Srečal se kar nekaj motoristov :D Bil sem tudi očividec ene prometne nesreče, kjer na srečo ni bilo hujših posledic in enemu prepiru med fantom in punco. Dva narkomana, ki jih videvam po Novi Gorici. Tipi so dobesedno parkirali avto sredi ceste, tako, da je bil rahlo tudi na drugem pasu (to je bilo na soški cesti, oziroma bolj proti Tolminu). Bila sta z belo katrco. Se ustavim in stopim k njima, da jih vprašam, kaj se je zgodilo oziroma, da jim pomagam umaknit avto. Toda tega sploh ne želita in pravita, da je vse okej in da naj se umaknem. Naredim par korakov in tip totalno popizdi ter začenja loputat z vrati ter brcat v njih. Grem do motorja, čakam deset minut, da se bo še kdo vstavil, da tipa pomirimo oziroma skupaj umaknemo avto. Bolj sem bil v skrbeh zaradi položaja avtomobila, za njihov prepir me je bolil kur**. Ker se tip sploh ne skulira, se tudi nobeden ne vstavi. Počakam še par minut, potem pa še jaz odidem v upanju, da ne bosta zaradi njihovih pizd*** še kakšne nesreče povzročila.

Glede na to, da me danes čaka en žur in ne vem v kakšnem stanju bom :D , je bila danes mogoče zadnja furca v tej sezoni, kajti v sredo ga odjavim .)

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Huh, mi smo pa bli v Portorožu, kako ma lahko tako high mesto meglo?

Drugič bom bojkotirou mesto in ne bom niti 1deci kokakole spiu, ki je bla še prekleto draga->180sit

Drgač pa kr dobr, smo ga kr gonil, polizystov hvalabogu ni blo ob cesti s kakimi jagodnimi lizikami :OK:

km je blo pa okol 200, na motorju pa obrnu 17777km :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes iz lj do ribnice preko sodražice v cerknico iz cerknice na planino-logatec-vrhnika-lj bilo je super družbo mi je delal bizixxx ozeroma jaz njemu :OK: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:OK: Padla ena luštna furca , 193 km. Iz Domžal do Brezovice , preko Vrhnike , Logatca do Postojne . Na ridah ena pauzica , bilo ni nobenega tam :hmm: . Potem nazaj na Col , Idrijo , Žiri in preko Škofje loke spet v Domžale , v brunarico Vaških Boysev :yea1:

post-5346-1130611725_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepa furca LJ-K. Gora- Vršič - Trenta-Lepena-Kobarid-Idrija- Vrhnika- LJ

Hvala Stvarniku za vreme :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Polž, včeraj sva isto traso odpeljala Rude Boy (Motosvet TOZD Prlekija) in jaz (Koseze Motor City). Štart okoli 13h, vrnitev do 20h, vmes malica pri odličnem JAZBECu, ki ga premeteno upravlja motosvetovec Jazbec, kateremu se imava tudi zahvaliti za obogateno južino. Enkrat bomo krenili tja zelo zgodaj, cel dan jedli, se veselili, prespali in se drug zbasali kamorkoli že :OK:

Na furi sem z Zeleno Kozo Nino zabeležil tri leve in dva desna zdrsa (by D208), sicer pa je bilo zelo uživaško in predvsem pričakovano nestresno. No, tega ne morejo trditi moja zapestja in ledveni del hrbta ter kolena & gležnji, saj so trpeli zaradi pokrčene drže na tem sicer odličnem športno potovalnem motociklu (za škrate, patuljke i drugi biološki kusur). Edino šraufanje na tej dolgi, 265 km dolgi turi, je bila menjava Rude Boyjevega vizirja, čeprav ga imam na sumu, da bi lahko v tisti temi odpeljal do konca tudi s popolnoma črnim. :OK:

Od predzimskih razmer leti pritožba le na ponekod vlažno in zelo mrzlo cestišče. Sneg, dež in žabe z neba so nama bili tokrat prihranjeni, ker od viška glava ne peče, pa bi si želeli še kanček več tistih sončnih jebic, kaj so že ... ee... aja, fotonov. Ekstremnega zaviranja nismo prakticirali niti enkrat, 180-stopinjsko obračanje pa je bilo v igri izklicano in uveljavljeno le 100 metrov naprej od Jazbeca, ko je želodec premagal racionalne možgane in smo na račun južine orenk prepozno štartali proti Nazaj (ok, pa že enkrat prej, ko sem rinil v Bovec in vohal, kje se kaj kuha).

Telefonijad o wooferjih, ki ne delajo, na tem mestu ne bom omenjal, bi se pa pohvalil z dolgim telefonskim pogovorom z kolegom, ki ima maseratija. Če ga že sam nimam, mam pa vsaj telefonsko nekoga, ki ga ima ;-)

Od piva je včeraj na Idrijskem zginil en Laško in en hUnion, od jote približno ena rajngla, od orehovih štrukljev 4 kosi, kruha pa sploh nismo šteli. Vsi izginuli se odlično počutijo v želodcih načrtovalcev in izvajalcev včerajšnjega podviga, ki je potekal pod geslom Vršič je naš, za morje pa nas boli qrac (ker smo prepozno štartali). :OK:

Na tem mestu bi še pozdravil mamo, ateja, najdražjo, prijatle in vse, ki me poznajo, še posebej pa skoraj vse motosvetovce s startnimi številkami do 500 in nekatere tudi nad 500, pa da ne pozabim Rossija, brez katerega življenje ne bi bilo to, kar je. Ne pustite se prehiteti, ali pa vsaj imeti za norca ;-).

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes skočil na poslovilno furco za letos, Dvor-Kočevje. Asfalt ponekod še drži večinoma pa je skozi lepo drselo čez ovinke.

Kljub temu sva g s Helgo danes kar lepo žgala.

Sezono zaključil s 13 000km, kazalo sicer več samo poletje je bilo letos zelo radodarno s padavinami, ponavadi ravno takrat ko sem imel čas.

LP

Leteči

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes sem se malo fural po okoliških krajih, mal po avtocesti ventile pucal :whistle: ....vreme tak tak, samo smo se že po slabšem tudi vozili :) ...edino v okolici pokopališč je treba pazit, ker folk sploh nič ne gleda ali pa ivaja na cesti čudne manevre :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!