cvetoo Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Na Turracherhohe, še nisem šel, zato drugo leto sigurno .) :D Za drugo leto veliko planov, tako dnevnih turc kot tudi 12 dnevni dopust po Avstriji in Nemčiji, več ali manj po Avstriji :D Hvala za odgovor! Pozdrav od Roberta Meni se pa zdi, das je nekdo letos tja šel tri ali štirikrat, pa ga je vedno dež pregnal. No enkrat sem bil poleg :wacko: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Meni se pa zdi, das je nekdo letos tja šel tri ali štirikrat, pa ga je vedno dež pregnal. No enkrat sem bil poleg :wacko: LP Cvetoo. Ti pa res nisi imel sreče :D Ah, bo že boljše :friend1: :D Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) Danes ena prijetna furca do Postojne in nazaj. Prvi postanek v Logatcu k so z enimi rally avtomobili mal treniral,...no po nekaj minutah sem se odločil,da grem naprej do Postojne čeprov nebo prot primorski ni bil prav obetavno :) Pridem malo pred Planino,...opa!!! mokra cesta,pa so šle moje ride,sem jih moral čist počas odvozit,pa še to mi je iz "the ovinka" ven pa skor do vrha klančka v prazno vrtelo :kva2: :kva2: ... V Postojni natankam in spijem kapučin v družbi dveh simpatičnih kelnarc :) :blush: ...da ne omenjam,da sem bil deležen zlo čudnih pogledov z vseh strani :D ...edini motorist daleč naokoli haha No nazaj grede čez ride končno srečam enga na XX-i ki se je tud zlo previdno loteval vsega skupej :P Čez Planino se peljem lepo 50km/h ...domačini me gledajo,pa ne vem zakaj al zato ker končno eden ki upošteva omejitve al pa zato k se "sred zime" vozim :D ...pri cerkvi pa gasaaaa prot Kalcam...tko kt je danes poplesavala moja lubica še nikol ni,moker asfalt,hitri ovinki,...motor je bil kot bi bil gumijast čist tak filing :kva2: :D ....ampak kolegi,gume ne držijo več v teh jesenskih dneh,se čuti opazna razlika v oprijemu. Tko naprej vse do doma kjer sem se še ustavil pred Iskro na Laborah kjer so Vodka in kolegi s svojimi "kitajci" spet mal dirkal :OK: aja sem pozabil še oment,da bi kmal na tleh končal prot koncu fure,...v Mavčičah mi je en pes skočil na cesto,komej sem še zbremzal da ga nisem zadel :wacko: :wacko: ... Eh no ja,mislim da je bla to ena zadnjih letošnjih fur,in je blo kr v redu :yes: lp cagiva B) Popravljeno November 5, 2005. Popravil cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 jaz sem šel pa danes eno lagano do kranjske gore, čez čez podkoren do Villacha na capuccino v Louisa pa mal čelade probavat, folka skorej nič v trgovini, popusta ne dajo čisto nič na čelade, edino kar je znižano. Iz villacha dalje do celovca in čez ljubelj nazaj...lepih 180km, narava in gozdovi so res prečudoviti v tem letnem času... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) Lepo je bilo :D Luštnih 100 km, pa tudi včerajšnih 150 km bi bilo lepi, ce nebi izgubil denarnice z vsemi dokumenti. Danes ena prijetna furca do Postojne in nazaj. Eh no ja,mislim da je bla to ena zadnjih letošnjih fur,in je blo kr v redu :yes: lp cagiva B) Lahka bi poklicu <_< Zakaj zadnja :? Popravljeno November 5, 2005. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) aja sem pozabil še oment,da bi kmal na tleh končal prot koncu fure,...v Mavčičah mi je en pes skočil na cesto,komej sem še zbremzal da ga nisem zadel :wacko: :wacko: ... lp cagiva B) Pasja sabotaža v Mavčah - Cagiva na bremzi.....Jebiga tudi psi imajo svoje fure! :lol1: ! Naša Tačka je bila doma - garant! Sosedov Floki je pa bolj luftar.... Jaz sem pa danes peljal ene 5 km proti Kranju in nazaj do Zbilj pa domov v garage - potem pa orodje v roke in menjava olja, filtra, čiščenje čelade..... in to je to! Tudi to je del filinga... LP Mare Popravljeno November 5, 2005. Popravil DrM - FJR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 @Brihta: sorry če bom še kam šel letos te pokličem,sam taprvo mi morš ti cifro dat :grim :grim ...pa tud dons tole sploh ni blo v planu,to sm se spomnu čist tko k sem vidu,da ne bo dežja in sem se napravil po kosilu in šel .) @DrM-FJR: sej sva se srečala ane na Bregu k sem glih na cesto zavijal ti pa mim...in to brez tablce :nono: ...... :P :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 @DrM-FJR: sej sva se srečala ane na Bregu k sem glih na cesto zavijal ti pa mim...in to brez tablce :nono: ...... :P :lol1: :lol1: :lol1: Na Jam si bil pri Viliju se mi zdi..... vidu, vidu in ne okol govort, da sem brez tablice! Ja je OF! Že zaključujem! LP Cagiva, če boš kaj v našmu koncu pa prid na coffi! M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Ravno sem se najedel, stopim v sobo, da bi se preoblekel :eek: ,neodgovorjen klic. :OK: Od Pecota fotr sprašuje kam se gre :OK: Pa sva jo šla. Žiri, Idrija, Godovič, Col, Podkraj, Logatec, Vrhnika, Horjul, Gorenja Vas, Kranj, potem pa vsak posvoje, jaz malo okoli znancev in po trdi temi domov. Tudi nama je danes skočil en kuža na cesto, a le v goreči želji, da naju za vse večne čase prepodi iz svojega rajona. No saj sva mu ustregla in se odpeljala dalje. Bilo je toplo, srečala in videla kar nekaj motoristov, cesta čez Črni vrh na col in naprej proti Podkraju vlažna, mestoma celo mokra. Ma brez ostrega dodajanja plina se da prav lepo turistično peljati B) Lp Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 sem se kar prav odločila da nisem šla ta dan na motor .) na srečo sem prejšni tedn preterala une cvetove ovinke ene 10x in na srečo ga nisem srečala .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Dobrih 200 km ! Jesenice-Logarska-Pavličevo sedlo (zaprto)ampak okoli rampe je šlo :xx: -Železna kapla-Jezersko in gas na Jesenice.Bil doma še pred dežjem.Upam,da ni bla ta zadnja jesenska ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 Danes bil prvič po 15 letih spet na krosli... :OK: Naredil 10 minut vožnje po platoju in dva kroga po stezi... dovolj za prvič... :grim :whistle: :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 sem se kar prav odločila da nisem šla ta dan na motor .) na srečo sem prejšni tedn preterala une cvetove ovinke ene 10x in na srečo ga nisem srečala .) :OK: Kako sva usklajena. Ko je eden zgoraj, je pač drugi spodaj :whistle: LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno November 6, 2005 Deli Objavljeno November 6, 2005 Včeraj, vožnja po Vipavski dolini, do Rebernic v redu, kasneje mokra drseča cesta, na Razdrtem megla. Zadosten razlog za menjavo načrtovane ture, na desno in v primorje. Mimo Kopra čez Šmarje v Istro. Malo pohajkovanja po Novemgradu in Poreču. Pozno popoldan pa domov po avtocesti do Razdrtega (se je bližala že noč) in nazaj v Vipavsko Dolino. Prijetna turca, vreme kar zdržalo je pa res, da oprijem gum na mrzlem asvaltu ni dober. Turistična vožnja, primerna namembnosti motorja FRJ, ali se motim?? Srečno Toncek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno November 7, 2005 Deli Objavljeno November 7, 2005 v soboto iz sončne Ljubljane ki me je grelo vse do Frankolovega kjer se je drastično spustila temperatura in megla ter vztrajala po celi pohorski vinski cesti. Malo pred Sl.Bistrico - most, pa štala: na celem mojem voznem pasu en kup blata v dolžini vsaj 20 metrov na katerem je akrobacije oz. delo na in ob cesti izvajal bagerist ! Nikjer nobenega znaka, vasaj meni ne videnega ! :angry: še dobro da kontra ni bilo nobenega ! Ob nedeljskem povratku iz vinorodnega okoliša še brez padavin ki so me dohitele v Vranskem, kjer se odločim da pa letos le oblečem dežnega ! No ja, saj bi brez njega tudi šlo, kot že tolikokrat, a ga je vseeno bilo treba malce prezračiti ! V Trzinu pa si modri lovci na omejene hitrosti privoščijo še malo rajcanja, saj so semafor pri izhodu v ind.cono dali na utripajočpo rumeno, da si lahko na tisti ravnini še dodal kakšen km/h oni pa z pištolco na avtobusni postaji ! :fredy: :grrr je šlo mimo tudi z večjo hitrostjo, kar ne morem rečt za mano vozečega avtomobilista ! :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 danes sem kr mal oklevala a nej grem na motor al ne glede na to da sem imela v avtu gretje do konca me ni preveč vleklo sam je zmagalo sonce in ob 15:30 sva bila že na goldi in jo pičila proti ilirski.bistrici nato proti kozin kjer je bil postanek za hitro kavico in tankanje ter nazaj domov nabralo se je cca 130 orgazmičnih kilometrov :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 mrzl`. zelo. :xx: tudi ko se sije nekaj podobnega soncu. zato sem se odlocil, da nabavim windstopper dolge gate. same dolge gate ne zadostujejo vec. heba, se pac staramo. :doze: in potomce je potrebno se stvoriti. ergo........:whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 9, 2005 Deli Objavljeno November 9, 2005 cca 130 orgazmičnih kilometrov :OK: Sanda, a bi ti lahko kdaj napisala še kaj ti počneš na goldi :? LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 lublana-grosuplje-škocjan-bloška planota (sooonceeeeeee)-cerknica-rakitna (soooonceeeeeeee)-lublana on/off road fura,cca 130km ma je blo mega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 cvetoo vse kar je možno počnem :naughty: predvsem pa uživam v vožnji poslušam glasbo si zraven pojem,sebata po interkomu zafrkavam mal ga pošlatam,če je treba .) skratka uživam za popizdit,razen če me slučajno prime da mi je žal ker nisem šla s svojim motorjem,kar se pa tud včasih zgodi batek jaj kr po mojmu rajonu si se klatu pa ne da bi zvrcnu pa na kofe povabu,ti gorenc ti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 Dons neki čez 14.uro sem naredeu eno krajšo vožnjo. :OK: Od doma sem šel v Celje do serviserja. Po menjavi zadeve na motorju pa mal naokrog in domov. Hladnih, novemberskih, popoldanskih, kratkih,.... 60 kilometrčkov! :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 ,sebata mal pošlatam,če je treba .) skr Je potem imel tudi on orgazmične centi/kilometre :P Sicer pa sem tudi jaz ujel malo sonca v najlepši dolini v Sloveniji in obral ovinke do G. Vasi, Lučin, malo čez proti Verzdencu, pa me je megla pregnala nazaj. Ker je pri nas še vedno prijazno sijalo sonce sem se odpeljal še tankat v Žiri in potem domov. Pozdrav Koprčanu, ki je poleg Petrola v Žireh malical, pa Žirovcu na Modrem SV-ju in DDeanu: Komplimenti, ste kar korajžni. Aja, brez vindstoperja ne gre več <_< LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno November 10, 2005 Deli Objavljeno November 10, 2005 Takolele, izkoristil prost dan za vožnjo z motorjem. Ker je bila pri nas še vedno megla, sem se zapeljal na obalo. Prekrižaril naša obmorska mesteca. Sončno, precej toplo, malo vetrovno... bi kar ostal doli, pa me je Jamahca vlekla nazaj. V Divači zavil proti Sežani in nadaljeval do Nove Gorice. V Solkanu videl dve takooooo hudi štoparki :wub: :whistle: , da mi je v trenutku postalo žal, da sem z motorjem... mah, kaj čmo. Sonce se je skrilo za hribe, jaz pa sem po senci in opazno hladnejšem zraku in asfaltu šibnil proti Tolminu in nato proti Idriji. Cesta suha, čista, malo prometa... skratka perfektno, le sprednja guma ni več ta prava. Nekaj rahlih zdrsev v levih ovinkih me je hitro umirilo. V Idriji zavil proti Žirem. Počasi bodo tudi to cesto spravili v red (precej novega asfalta). Glede na odročnost in ozkost je precej prometna. Tu prvič naletel na še vlažne odseke. Lepo previdno in po pameti. Najprej mislil peljati proti Škofji Loki, pa me je vse hujša otrplost v prstih prepričala, da sem obrnil in pohitel proti Logatcu... in kot se je izkazalo proti UŠIVI MEGLI. Kako sovražim meglo :angry: :angry: . Najprej se mi vse skupaj nalima na vizir, brisanje ne pomaga. Potem dvignem vizir in po minuti imam še očala čisto mokra in zamegljena. Prva liga :angry: . Očala na konec nosa in po spominu do doma :slap: ... seveda vlaga mojim prstom ni čisto nič koristila - smrzo sam se ka pi.čka! Srečal vsega skupaj 8 motoristov... malo nas je še ostalo mobilnih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cvetoo Objavljeno November 11, 2005 Deli Objavljeno November 11, 2005 Še en sončen dan, še en mali utrinek iz naših cest. Dežela Cvetja v jeseni, Logatec, Ride(zamegljene, mrzle, vlažne, samotne), Postojna, Pivka, Prestranek. Tukaj postanek za kapučinček, klepet z novim znancem iz Motosveta, pa hitro nazaj domov. Ceste v redu, hladno a še vedno ne preveč, vozniki avtomobilov, pa so motoriste odpisali. Pazite v ovinkih, kaj hitro se zgodi, da kdo od nasproti vozečih pozabi na to, da črta ločuje oba vozna pasova. Celo pot sem srečal le enega motorista v bližini Pivke, nazaj grede pa tri v naselju Planina. Potem pa nič več. Ni kaj, samo še izbrana družba. Za ta teden sem zaključil. Cesto prepuščam prazniku vina. LP Cvetoo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno November 12, 2005 Deli Objavljeno November 12, 2005 Šel danes na pohod od Litije do čateža. Udeležil sem se ga z motorjem. V gabrovki me je presenetila megla. Peljal pa sem drugače dve liniji. Prvo linijo s sprednjim in drugo linijo z zadnjim koleso :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave