Skoči na vsebino

Tuning cez zimo

_jezus_

Priporočene objave

Bok :)

Evo tko, cez praznke se je nabral neki kesa.. Ze to sezono sem pogruntal da imam zanic sklopko (lamel je zelo malo se in se to so ponekod obkrusene). Tak da to je treba menjat.

Ne rabim superduper sklopke, rabim nekaj v rangu do 14, 15k, pa da je bolse ko original..

Notri imam original fergazar, tko da bi blo kul menjat se to.. 17,5 mislim da bo dovolj.. Kje kupit, cena, katerega..?

Potem pa sem mislil menjat se variomat.. Notri je original.. Kaj priporocate?

Mislim pa uporabit malossi kevlar belt.. Z zdajsnjo sklopko in varimatom ni funkcioniral, zato pociva v kleti.

Skratka, budget je nekje 50ksit za vse to troje.. Filter nevem ce bi menjal, imam ze red sponge..

Notri pa je gus 70, zx, dolgi primarni..

Hvala vsem, lp

P.S Ce ne pase v to kategorijo, ce kaj ni v skladu s pravili.. prestavite, brisite, kakorkoli ze.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo tko, cez praznke se je nabral neki kesa..  Ze to sezono sem pogruntal da imam zanic sklopko (lamel je zelo malo se in se to so ponekod obkrusene). Tak da to je treba menjat.

Ne rabim superduper sklopke, rabim nekaj v rangu do 14, 15k, pa da je bolse ko original..

Notri imam original fergazar, tko da bi blo kul menjat se to.. 17,5 mislim da bo dovolj.. Kje kupit, cena, katerega..?

Potem pa sem mislil menjat se variomat..  Notri je original.. Kaj priporocate?

Mislim pa uporabit malossi kevlar belt.. Z zdajsnjo sklopko in varimatom ni funkcioniral, zato pociva v kleti.

Skratka, budget je nekje 50ksit za vse to troje.. Filter nevem ce bi menjal, imam ze red sponge..

Hvala vsem, lp

P.S Ce ne pase v to kategorijo, ce kaj ni v skladu s pravili.. prestavite, brisite, kakorkoli ze.

Delta Clutch al pa 2gEvo dobis ze za 72evrov .)

Fergi dobis ze za 45evrov

Vario Multivar :D

Pa kake batne bi tud lahko pocasi menjal ce se jih nisi nix :)

Dele pa tak vse kdo ima...nebom delal reklame da nebo kdo kaj reko....Ce pa neves pa ti na PM povem .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no ja, glede na to da mam trenutno 13.5k kilometrov mislim da bi obrocki pa bat se mogli zdrzat.. Magari obrocke se zamenjam..

No ja, 72 evrov se mi zdi malo prevec za delta clutch.. Se dobi kaj cenejsega pa vseeno vredu robo?

aja, pa kaksno pridobitev lahko pricakujem v navezi 17,5+multivar+delta clutch?

hvala

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no ja, glede na to da mam trenutno 13.5k kilometrov mislim da bi obrocki pa bat se mogli zdrzat.. Magari obrocke se zamenjam..

No ja, 72 evrov se mi zdi malo prevec za delta clutch.. Se dobi kaj cenejsega pa vseeno vredu robo?

aja, pa kaksno pridobitev lahko pricakujem v navezi 17,5+multivar+delta clutch?

hvala

lp

Obrocke nujno menjat ce hoces da ti bo sel...sej pelje tud z starimi ampak ni vec tiste kompresije... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aha, obrocke bom tudi menjal.. Je kej vazno kaj oz kje jih nabavim?

Aja, odlocil sem se za multivar + fly + 17,5

Zdej nevem kak je glede teh fergazarjev.. Na sedanjem imam rocni zaug.. Je priporoceno vzet z rocnim ali avtomatskim?

nekak imam raje rocni zaug, ko vsaj vem kdaj laufa.. Kere so tocne oznake za to?

Aja, pa se mi splaca poleg kupit se kaki e5 oz e13 filter? keri je vecji, kateri je boljsi? nocem dosti vecje porabe in menjanja diz zaradi tega.. Trenutno pa imam originalen airbox in redsponge..

Tnx vsem za help..

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Avtomackega imajo gilere,ti rabis rocnega.Torej PHBN 17,5.E13 je prevelik pa se nimas ga kam dat sej ves aerox nima prostora E5 pa bi sel...pa se tega bi mogel z zavitim kolenom vzet spet zarad postora.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mja tko je.. fergazar ze imam, zdaj rabim se vario pa kuplungo..

najprej sem bil skoraj 100% za multivara pa fly clutch, pa sem zdaj nasel se hebo next generation vario ter rms racing pro sklopko.. (oboje je ceneje od malossija)..

Ima kdo kake izkusnje? Ne bom falil s tem?

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mja tko je.. fergazar ze imam, zdaj rabim se vario pa kuplungo..

najprej sem bil skoraj 100% za multivara pa fly clutch, pa sem zdaj nasel se hebo next generation vario ter rms racing pro sklopko.. (oboje je ceneje od malossija)..

Ima kdo kake izkusnje? Ne bom falil s tem?

lp

Vec kot zajebat ne mors tko da..poskus. Sej ne bos dirkal z njim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 mesecev pozneje...

Evo tko, cez praznke se je nabral neki kesa..  Ze to sezono sem pogruntal da imam zanic sklopko (lamel je zelo malo se in se to so ponekod obkrusene). Tak da to je treba menjat.

Potem pa sem mislil menjat se variomat..  Notri je original.. Kaj priporocate?

Hvala vsem, lp

Ja0 usi debili dajejo vecje uplinjace!Pizda lej dov bos kes sov ti bo mal hitrej.Na bencinsko crpalko bos sou pa na usake pol ure!!!!!! :fight2: :fight2: :fight2: :fight2: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :zzz: :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kpa ti obujas teme stare vec kot pol leta ... seprav stabo ni neki vredu ... pa drgac ob pravilni nastavitvi vplinjača se da narest da bo mejckn vec pokuru pa da bo efekt zlo opazn, tko da ... ne bi o tem! ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kpa ti obujas teme stare vec kot pol leta ... seprav stabo ni neki vredu ... pa drgac ob pravilni nastavitvi vplinjača se da narest da bo mejckn vec pokuru pa da bo efekt zlo opazn, tko da ... ne bi o tem! ;)

Ej nekar on je jebač, pa še car. On sigurno ve kaj govori :doze: :doze:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!