Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

sicer je tole mal off topic, al pa tut ne sam men se zdi da se ti motorji od cagive motorji kvarijo zato ker je pac cagiva najzmoglivejsi in najbolj navit med 125. Poleg tega je se 2-takt in se v vsakem primeru ribajo sam da npr. je pr eni neodblokiranem in bol svoh motorju bat menja pr 20000km pr cagivi pa pr 10000km (ne me zej pluvat to je sam tak primerjalno verjetno stevilke ne stomajo cist). cist en tak primer na cross 125 ampak res kroske ki so navite do konca in samo za na tekmovanje ima bat zivljensko dobo 8 ur. :BUA: Pac moc in obraba motorja sta v nekem razmerju vecja moc vecja obraba manjsa moc manjsa obraba!! :hmm:

Objavljeno

Glede Cagiv mam tud jaz prbilzno tak pogled kot Veronek...lahko da se motim, amprak za enkrat imam tak obcutek :hmm:

@jax: enmu modelu je ribnu mito 2X zapored..., kar jaz vem, ga je on solidno vzdrzeval, vprasanje kaj je pa delal prejanji lastnik :unsure:

Tudi na tem forumu sm dobil obcutek o rahli pokvarljivosti cagiv (ni me treba zdaj poljuvati in nakladati kaj je res in kaj ni)...to je samo moj vtis in mnenje .)

Objavljeno

Jaz mam pa kolega k mu je TZR-ka ribnla, pa enmu je Gilera ribnla, pa za eno NSR-ko tud vem,.... :BUA:

Ma dej nehajte že s tem o pokvarljivosti.

Itak da ti bo motor ribnu, če pa folk ne daje not tapravga olja, ne menja batov takrat kt je treba,.....

Tud mene so takrat k sem jo mel, vsi spraševal in govoril da Cagive ribajo na veliko, pa sem vsakmu odgovoru,da tistmu ki špara z oljem sigurno ribnla, mogoče je edina stvar pr Cagivi zarad katere ribajo ,črpalka za olje za mešanco delat, tko da iz preventivnih razlogov svetujem, da zajlo odklopite in mešanco sami delate .)

Jaz sem s svojo naredu ca. 10.000 km brez problemov z mašino :)

lp cagiva

Objavljeno
Jaz mam pa kolega k mu je TZR-ka ribnla, pa enmu je Gilera ribnla, pa za eno NSR-ko tud vem,.... :BUA:

sam etx-i ne ribajo :devil: :lol1:

res ste smotani,zakva se je treba v vsaki drugi temi o 125 (in tud drugje) začet kregat o tem,kolkrat na sezono mito ribne in kolk gre RS 125... <_< <_< <_<

Objavljeno

Aja, tole ma zanima kaj pravite. Je ta motor letnik 01, registriran do 6/05, 12000km vreden 380000SIT?

Slučajno kdo ve ceno novega motorja; po čem so bli?

• 6 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ta motor je zakon!!! :) :) :) :) :)

S ga dons furu menjalnik čist mehk dost občutljiv, mehka vožnja, k greš v ovink ti sploh ni treba zavijat motor kr sam oprav vse :D :D :D :D :D

toplo priporočam :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

In Bog nedaj da crkne kaj, ker pol moreš pa v italijo po dele, pa ne da crkne, da rukneš kaj, če se po hosti furaš z njo.

Objavljeno

Vse dele za Cagivo se da v Sloveniji naročit

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

no en pozdrav vsem skupaj.

včeraj sem naredil izpit za 125 in že kr neki cajta iščem en ql motor in se mi zdi da je ta cagiva w8 kr dobra zadeva... neke mi zanima

(Zbrisano&#33; Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)

a kdo osebno pozna ta motor oz. lastnika. ker se že kr neki cajta prodaja. a je morda cena previsoka?, ker nevem ne morm primerjat ker jih je full malo pr nas...

LP luka

Objavljeno
no en pozdrav vsem skupaj.

včeraj sem naredil izpit za 125 in že kr neki cajta iščem en ql motor in se mi zdi da je ta cagiva w8 kr dobra zadeva... neke mi zanima

(Zbrisano&#33; Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)

a kdo osebno pozna ta motor oz. lastnika. ker se že kr neki cajta prodaja. a je morda cena previsoka?, ker nevem ne morm primerjat ker jih je full malo pr nas...

LP luka

s tem motorjem ne vem kaj se je dogajalo, vem pa da ga je prej imel na (Zbrisano&#33; Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) kot W8 letnik 95 ali 96, se ne spovnem točno (cena je bila ista)

Objavljeno

Poznam enega ko ga je imel, letnik je bil okol 2001. Zadnič sem ga videl v Cel (zdaj jo ima drug lastnik), tak da milim, da je še ena w8 v Celju ali pa bližni okolci.

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

Poznam enega ko ga je imel, letnik je bil okol 2001. Zadnič sem ga videl v Cel (zdaj jo ima drug lastnik), tak da milim, da je še ena w8 v Celju ali pa bližni okolci.

Mene pa zanima kolk more bit kompresija pri teh motorjih in ki se dajo dobit deli

:D

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!