Jurij Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 dokaz objava Alla (16.sep.2004) #1541, 2.zgodbica bo že res... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Sej smo v temah kar neki...... mal se sproste no :004 ← Brez skrbi, sem popolnoma sproscen, vstanem pa vedno z levo nogo, ce hocem da Lady vstaja z desno, kar je vsekakor prednost zame. :) Opozorilo ne velja zgolj za to temo in zgolj za vaju, ampak tu notri se mi je najmanj skodljivo zdelo oglasiti, pa se dokaj odmevna je in dosti podobnih riti, kot sta vidva, to prebere. Morda pa se jih kaj prime, vsaj za kratek cas. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 če ima pa še kdo tako veliko rit, kot jo imam jaz, naj se pa kar javi.... bomo pa skupaj srali pa teh straneh hahahaha :lol: :lol1: sorry... danes me razganja malo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 ...Opozorilo ne velja zgolj za to temo in zgolj za vaju, ampak tu notri se mi je najmanj skodljivo zdelo oglasiti, pa se dokaj odmevna je in dosti podobnih riti, kot sta vidva, to prebere.... ← En lep pozdrav iz moje riti vsem ostalim (po Brrrm-u) ritim : PRRRRRRRRRRRRRD. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 če ima pa še kdo tako veliko rit, kot jo imam jaz, naj se pa kar javi.... bomo pa skupaj srali pa teh straneh hahahaha :lol: :lol1: sorry... danes me razganja malo ← cunt me in Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 cunt me in ← eni se pa res posot ufurajo <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 eni se pa res posot ufurajo <_< ← ne, povsod morjo bit taglavni :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 torej so ženske... :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 ne, povsod morjo bit taglavni :lol1: ← pa spljoh centercentra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 če ima pa še kdo tako veliko rit, kot jo imam jaz, naj se pa kar javi.... bomo pa skupaj srali pa teh straneh hahahaha :lol: :lol1: sorry... danes me razganja malo ← A bom lahko gledal? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 če te to vzburja ni problema........ jaz rada serjem tudi po tujih glavah, ne samo po tujih forumih :lol: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 če te to vzburja ni problema........ jaz rada serjem tudi po tujih glavah, ne samo po tujih forumih :lol: :lol1: ← ti apse vidva za analni6 dogovarjala po pm-jih ... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) če te to vzburja ni problema........ jaz rada serjem tudi po tujih glavah, ne samo po tujih forumih :lol: :lol1: ← Mal te imam na sumu, da bi znala imet gliste al pa kakšne druge meni zoprne zajedalce, tko da bi vseen samo gledal. :) Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 Mal te imam na sumu, da bi znala imet gliste al pa kakšne druge meni zoprne zajedalce, tko da bi vseen samo gledal. :) ← ne skrbi.. ob zadnjem trebljenju smo jih iztrebili...... čeprav je to že več kot 20. let nazaj, se še kar držim....... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 ne, povsod morjo bit taglavni :lol1: ← bolj težko ... če čš bit taglavn, morš bit tu ustrezno usposobljen za taglavnga ... jst pa to nism ... kvečjemu za pomožnga :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Deli Objavljeno Januar 20, 2005 bolj težko ... če čš bit taglavn, morš bit tu ustrezno usposobljen za taglavnga ... jst pa to nism ... kvečjemu za pomožnga :) ← kaj pa jokaš :cry: sy sše mlt - maš cajta kokrwočš če zdele poprimš boš še zmeri najmlajši direktor Dela :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se