Teya Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 Pred casom sem zasledila na netu ukaze, ki jih vpises v npr. Google in ti le-ta vrze ven vse strani, ki imajo link do tvoje strani... zgledal je nekako tako: link to: www.motosvet.com Pozabla sem kak je natancen ukaz... :? A mi lahko kdo da link do teh ukazov al pa napise kaksni so? vnaprej hvala...
MaraudeR Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 Who Links To You? Some words, when followed by a colon, have special meanings to Google. One such word for Google is the link: operator. The query link:siteURL shows you pages that point to that URL. For example, link:www.google.com will show you pages that point to Google's home page. You cannot combine a link: search with a regular keyword search. example: link:www.google.com google help
Thundercat Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 kul... :OK: primer... kje sem našel link do motosveta..... :blink:
Teya Objavljeno Januar 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 TNX.... A mas slucajno ukaz za Yahoo? Ker ni isti...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se