Gregs Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 Oj! Potreboval bi Windows 2000 Service Pack 4 na CDjih in ne direktno preko internetne strani. Ali ima kdo to, da bi mi pomagal (pravzaprav mojemu prijatelju)? Ali pa, da bi s kje downloadal, ampak ne inštalacijske datoteke za internet, temveč datoteke, kjer se lahko potem inštalilra brez internetne povezave.
Codeine Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 Z Microsoftove strani... :D ali pa KLIK
VmasIna Objavljeno Januar 6, 2005 Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 pokličeš na M$ SLO pa se zmeniš da ti pošlejo
Gregs Objavljeno Januar 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 6, 2005 Z Microsoftove strani... :D ali pa KLIK ← Cody, hvala... sem iskal na njihovi strani, pa sem dobil samo datotekco za povezavo direktnega inštaliranja... očitno spregledal... Hvala za link, bom to uporabil. :OK:
Barth Objavljeno Januar 7, 2005 Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Jaz jih imam na cdju - če jih nujno rabiš, se da zmenit. Čez vikend sem na dolenjskem, med tednom v LJ.
Gregs Objavljeno Januar 7, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 7, 2005 Zadeva urejena, tako da hvala vsem za trud! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se