Alla Objavljeno Januar 6, 2005 Deli Objavljeno Januar 6, 2005 Po normativih Evropske skupnosti banana ni banana, če je krajša od 14 centimetrov in tudi račje jajce ni jajce, če je manjše od pet centimetrov. Beseda je samo o delu celega niza predpisov, ki na prvi pogled mejijo na zdravi razum. Sodeč po tem, da je samo za opis velikosti račjega jajca uporabljeno nič več in nič manj kot 26.953 besed, je mogoče sklepati, da gre za zelo resen predpis. Tem ostrim pogojem lahko sledijo le države z industrijskim kmetijstvom, ki zahvaljujoč temu lahko ustvarijo določene pogoje za proizvodnjo npr. banan daljših od 14 centimetrov. Pa še en primer neumnosti iz standardiziranja. S standardom 548/89 se odreja, da je spalna srajca oblačilo, izdelano s tkanjem, ki sega do sredine stegna in je namenjeno za pokritje zgornjega dela telesa. Ima kratke rokave in odprtine za vrat. Samo štiri mesece kasneje so sprejeli novi standard, s katerim so določili, da se spalna srajca lahko nosi samo ponoči. Šestnajstega oktobra leta 1999 pa je Evropsko sodišče odločilo, da se spalna srajca lahko uporablja samo v postelji ... (Vir in več - Glas Slavonije) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 nič novega, čudim se, da ni standarda za barvo dreka.vse te predpise si lahko EU vtakne v rit. so pa lep prikaz da na koncu, postane že tolko predpisov o vsem mogočem, da je pravi kaos. torej...večja urejenost bol teži h kaosu. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 :? :blink: a mi bo kdo kazn napisu če bom v spalni srajci na terasi srebala kavo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 :? :blink: a mi bo kdo kazn napisu če bom v spalni srajci na terasi srebala kavo? ← to ne, te pa pridemo gledat... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 We might even spank you... if that's what you wish... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 ne,to je fora za kake pikolovsko hotelske goste, ki bodo ugotovili da je stvar en cm predolga al prekratka in bodo lahko..TOŽILI! zakon, greš u kraljevski apartma, popolnoma brez keša, jih tožiš, ker ma brisača na napačni strani všito za obesit, in evo, zastojn teden :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Kaj ma pa spalna srajca s tem, ne razumem :hmm: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 We might even spank you... if that's what you wish... :blush: ← ne, jz bi samo kavo srebala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 ne, jz bi samo kavo srebala ← eeeh...pol bi pa samo policijo poklicali, da naj pride zakone EUja uveljavlat :grrr (saj ne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Predlagam srebanje kave brez spalne srajce O:-) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 (popravljeno) eeeh...pol bi pa samo policijo poklicali, da naj pride zakone EUja uveljavlat :grrr (saj ne) ← vzamem takoj nazaj. Če se zgodi tako, kot predlaga Vale, pridem jaz v policaja preoblečen predpise uveljavlat :grim (fetišrulzpress) Popravljeno Januar 7, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Izgubljen bo, kdor besede razume dobesedno. Če se zgodi tako, kot predlaga Vale,... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MaraudeR Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 (popravljeno) Bruselj je aktiven tudi na področju usklajevanja CPPja v državah članicah EU, predvsem na področju opravljanja vozniških izpitov. Za motocikle velja: Mopedi s 50 ccm tudi po novem ne bodo smeli biti hitrejši kot 45 km/h, najnižja starostna omejitev za izpit pa bo 16 let, s tem da lahko posamezne države regulirajo to mejo med 14 in 19 let. V razredu A do 125 ccm in maksimalno 15 KM ostane minimalna starostna meja pri 16 letih, z možnostjo povečanja na 18 let glede na odločitve posameznih držav. Za pridobitev izpita kategorije A brez omejitev EU zahteva vsaj dvoletni vozniški staž, ki se bo lahko opravil na motociklih z največjo močjo do 35 kW. Neposredno opravljanje izpita kategorije A neomejeno bo omogočen šele pri 24 letih, starostna meja pa se lahko v posameznih državah spreminja od 21 do 27 leta. Popravljeno Januar 7, 2005. Popravil MaraudeR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rebel Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Predlagam srebanje kave brez spalne srajce O:-) :yea1: ← zakaj bi pa kavo srebala....? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 :? :blink: a mi bo kdo kazn napisu če bom v spalni srajci na terasi srebala kavo? ← To glih ne, če bo po normativih EU-ja. Če pa tist del okol stegen ne bo po predpisih...lahko fašeš doplačilo... trošarine recimo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 zakaj bi pa kavo srebala....? :D ← Ker če piješ vročo prehitro, se lahko spečeš po jezičku! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Sej zlo počas in z užitkom :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Predlagam srebanje kave brez spalne srajce O:-) :yea1: ← A se mi pridružš, da mi ne bo dolgčas? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 (popravljeno) A se mi pridružš, da mi ne bo dolgčas? ← Tooooo ja! :yea1: Me to! Me to! A ja ampak jaz bi čaj raje :lol: Popravljeno Januar 7, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Tooooo! Me to! Me to! A ja ampak jaz bi čaj raje :lol: ← kaj ma pa zdele čaj veze z predpisi, mislm da je čist vseen kava ali čas. Gre zato da ne bo dolgčas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 (popravljeno) kaj ma pa zdele čaj veze z predpisi, mislm da je čist vseen kava ali čas. Gre zato da ne bo dolgčas. ← ne pijem kave (razen nescaffe z mlekom namesto vode zjutraj). :grrr TO ma veze s tem. (no mogoče bi v tem primeru potrpel :grim ) Popravljeno Januar 7, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 A se mi pridružš, da mi ne bo dolgčas? ← VEDNO :yea1: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 ne nosim spalne srajce :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Tooooo ja! :yea1: Me to! Me to! A ja ampak jaz bi čaj raje :lol: ← No prov ti dobiš pa čaj :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 7, 2005 Deli Objavljeno Januar 7, 2005 Predlagam srebanje kave brez spalne srajce O:-) :yea1: ← in brez srebanja kave :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se