maXXXimum Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Zajebancija ali ne, komad je posnet.. glede na trenutne novince na SLO glasbeni sceni lahko samo še čakamo kdaj izide CD :lol1: Štefan - Meni je lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Kaj naj rečem... besedilo mi je prineslo solze v oči :cry: , vokal se me je dotaknil globoko v srce. Ampak :fredy: je še vedno The One. (sicer pa, če kdo z nohti praska po tabli, mi tudi hitro pridejo solze v oči) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 kwa a zdej lh že vsak k zna govort (pet tale itak ne zna) posname komad a kwa??? :SS a se to mrbit tud po radiu že kj vrti?? to pa so pajaci :P bi blo bol d bi biu :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 kul komad... :OK: :whistle: stefan je :fredy: # 2 kmalu bo nov smajli na motosvetu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Junak Štefan !!! :OK: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Pa ne še en :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 :slap: V kratkem lahko pričakujete tud moj prvi CD. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 :slap: V kratkem lahko pričakujete tud moj prvi CD. :P ← Alter, midva bi lahko naredila duo :010 bi bila No:1 :lol1: :lol1: samo bi se morala zmeniti kdo bo prvi tenor :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 :eek: :eek: :bounce: : music4: :music4: Jao ...ljudje božji...nimam besed....nanananana... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Alter, midva bi lahko naredila duo :010 ← Jast sem že začel s pripravam. Trenutno nabiram ispiracijo za pisanje besedila. A misliš, da bo 2 l Haložana dost.... :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Jast sem že začel s pripravam. Trenutno nabiram ispiracijo za pisanje besedila. A misliš, da bo 2 l Haložana dost.... :drunk: ← Ja za dve kitice :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 :eek: :blink: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 .... :slap: :xx: :SS :grrr :hmm: ....neverjetno.... ...besedilo :hmm: - skrit junak, ki ima te rad :D ... ....vokal :? ..naj sodi o kvaliteti tist k se spozna na te zadeve...men osebno je fajn edin za kakšen after party žur ko ne štekam čist nč več in takrat nas je polno takih kokr štefan :SS ....kokr žurov tolk štefanov nas je ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Another piece of crap. Tole je tko al tko posneto samo zato, da bi izgledalo, kot Fredy. Sorry, ampak tako ocitno je doma narejen mix, da je obicno podtikanje "nekvalitetnih" posnetkov... BTW: Moj CD lahko tudi pricakujete, ampak ze tretjega.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 (popravljeno) ...fajn edin za kakšen after party žur ko ne štekam čist nč več in... ← Prej za na kakšen after party ko organizator hoče da vsi odidejo :) Popravljeno Januar 8, 2005. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 :doze: :BUA: :zzz: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Amper Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Zdej pa že vsak poje, k ma pet minut cajta. :hmm: Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 :lol1: solze :lol1: solze :lol1: solze :lol1: solze :lol1: solze........... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Ta Slovenija postaja res čedali bolj nora :wacko: Sam vseen mislm, da je :fredy: velik bolš kot pa ta vosu Štefan :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 :lol1: še en dokaz da gre vse u pm... črvički že lezejo na dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
APAČI Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Še vedno boljše kot kaki Jan Plestenjak al pa Atomikharmonik!! :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Še vedno boljše kot kaki Jan Plestenjak al pa Atomikharmonik!! :grim :grim :grim ← :blink: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Še vedno boljše kot kaki Atomikharmonik!! ← Hmmm, ne vem, men se Špelci čist dopadeta! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DDEAN1 Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Pa saj imamo razne Štefane in Freddije že celo večnost, sam da so včasih slišali na Marijan Smode, Korado, Brendi ............ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Januar 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 11, 2005 (popravljeno) Pa saj imamo razne Štefane in Freddije že celo večnost, sam da so včasih slišali na Marijan Smode, Korado, Brendi ............ ← Ja.. sam uni v nekaj desetletjih niso dosegl tega, ker je frediju uspelo v nekaj tednih .) Kako je pa možno da mu je uspelo.. no, nad tem se je pa za zamislit :doze: sorry za :topic: - glede na to da je debata o štefanu :lol: Popravljeno Januar 11, 2005. Popravil Mike_E_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se