ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Ma kaka sestra od Mirana ... To je sestra od Desanke!!! thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 ah kje....Nežka mi je rekla da pozna Mirana iz Črnomlja....ker ji nisem verjel sem poklical Mirana, ki je potrdil da se poznata....kot kaže neki mutni posli :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ToniTic Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 NEŽNI posli :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MATjuska Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 ki jih Nežka opravlja za rokavicami ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JEJŽ Objavljeno Avgust 15, 2008 Deli Objavljeno Avgust 15, 2008 Who the fuck je tota Nežka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Who the fuck je tota Nežka? Meet Nežka. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Mogoče se skriva na tem kupu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 4, 2008 Deli Objavljeno September 4, 2008 Mogoče se skriva na tem kupu.... ...ali v tej cisterni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 jao folk, mam jo in to s kom......... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kumše Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 Miranova znanka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 jao folk, mam jo in to s kom......... :worship: to ni ta Nežka.. :grrr ..pa hvala ko si mi večer pokvaru.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
imlakar Objavljeno September 5, 2008 Deli Objavljeno September 5, 2008 Jaz sem vse sosede povprašal, pa ni nobena :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
johnny21 Objavljeno September 6, 2008 Deli Objavljeno September 6, 2008 Če je bodeča (neža), potem jo imam jaz na vrtu! heh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 to ni ta Nežka.. :grrr ..pa hvala ko si mi večer pokvaru.... :SS s kom, z nežko? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 s kom, z nežko? jao škoda besed.. :doze: ..z vsem... :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno September 7, 2008 Deli Objavljeno September 7, 2008 jao škoda besed.. :doze: ..z vsem... :wacko: ne morem verjet, glazba iz srca, ti pa tak.... še posebaj tisti iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-ji.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno September 8, 2008 Deli Objavljeno September 8, 2008 ne morem verjet, glazba iz srca, ti pa tak.... še posebaj tisti iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii-ji.... :whistle: :wacko: ...... :doze: :doze: .......... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno September 14, 2008 Deli Objavljeno September 14, 2008 mira rudan že snema nov komad: nežke ni več ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 mira rudan že snema nov komad:nežke ni več ... Sej njega tud ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maggio Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 Evo nežko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rafael Objavljeno September 15, 2008 Deli Objavljeno September 15, 2008 A je tale morda taprava Nežka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se