DJ-Furi Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 mene zanima kak je toti skuter?sem ga zaj nabavil in me zanima kiri deli pasejo gor za tunning pa tak dalje.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 pa kaki skuter je sploh to? tak ko sem že na sloskuter forumu napisal, še nikoli nisen čul za ta skutič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DJ-Furi Objavljeno Januar 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 8, 2005 poglej pod google slike pgo-pm-x 50 pa bos vido :) sem se pogovarjal z enim pa je reko da so vodilni v svetu skuterov baje zato me zanima tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 Vodilni v svetu skuterjev?Mas vrocino a?Ja sej cas prehladev in tega.... :lol: Vodilni so ti Piaggio/Gilera,Aprilia.Kaj vse eni izjavijo :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DJ-Furi Objavljeno Januar 8, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 8, 2005 http://www.english.pgo.com.tw/products.shtml#accessory evo njihova stran...ja sej zato pa me zanima kaj vec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj_runner Objavljeno Januar 8, 2005 Deli Objavljeno Januar 8, 2005 nevem ne to mi deluje ko neki TGB&co tezko da so vodilini. Majo pa keinih fergije 14 v originalu :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 To deluje res kot TGB...Tak da vodilni v svetu :lol1: a-a :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DJ-Furi Objavljeno Januar 9, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 9, 2005 nevem ne to mi deluje ko neki TGB&co tezko da so vodilini. Majo pa keinih fergije 14 v originalu :OK: :OK: ← kaj si mislo stem fergije 14 v originalu?je to dobro slabo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 nevem ne to mi deluje ko neki TGB&co tezko da so vodilini. Majo pa keinih fergije 14 v originalu :OK: :OK: ← razlog vec da ga nebi mel........... :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se