DrAc0 Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Dan Upam da nisem prevec neokusen in grotesken a to nekako moram deliti z nekom. No da slisim val ogorcenja in spakovanja. Hmm..kaj bi bilo, ce bi to motor? Kaj tako izgleda ce ti servirajo divjacinski golaz pri 150 kmh direkt u usta. (nekuhan) ! http://www.pbnation.com/showthread.php?s=&threadid=777869 Ne me tepst. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Zakaj ogorčenja? Tko pač je. Čeprav, ko sem jaz srno na avtocesti nabil pri 150 km/h, je ostala čisto cela- samo iz ust ji je kri tekla. Pa mrtva je bla seveda. Pa moj peugeot 205 tudi. čist razsut, hladilnik v prafaktorjih, mašina pa nabita nazaj proti kabini. Jaz in sopotnica brez praske. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 jaz z avtom ne stejem, sem ze tut samico od jelena zgazu z mopedom sem pa enkrat ne sreco sam oplazu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Uh, ta jo je pa res nabil... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 pa kaj si ti ja nor.... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 U je..! Notr hujš k zuni... To je pa sranje :SS !! Ne prvošm nobenmu!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 O đizus krajst ej, tole je pa hudo..... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Nedvomno mi izgleda zelo vegetarijansko :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 jaz z avtom ne stejem, sem ze tut samico od jelena zgazu ← naj te razsvetlim,reče se košuta :D drgač so jo pa dobr strančiral,ne vem če bo še za golaž...mogoč za kšno divjačinsko hrenovko :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Glede na to kakšen lovski/kulinarični mojster je Horjo, bi po mojem vseeno znal kaj uporabnega naredit iz tega :lol: (mleta divjačina + lepa trofeja?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 :eek: :eek: Katastrofa, to pa ne bi rad doživel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 :SS Hujše kot v klavnici :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 ... res je da je bil golaž mal surov, sigurno pa ni bil mrzu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 Tole pa boli... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 No da slisim val ogorcenja in spakovanja. ← a slišiš val ogorčenja....?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 :eek: :eek: Katastrofa, to pa ne bi rad doživel ← Sem enakega mnenja. Če bi se mi to zgodilo, pomoje še dolgo ne bi mirno spal.. :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Januar 9, 2005 Deli Objavljeno Januar 9, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Sem enakega mnenja. Če bi se mi to zgodilo, pomoje še dolgo ne bi mirno spal.. :glare: ← a bi vozil kaj počasneje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 (popravljeno) sem ze tut samico od jelena zgazu To naj bi bla košuta. :grim .) Popravljeno Januar 10, 2005. Popravil tato Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaTeMaN Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Košuta :D Srna :D he he he Tako kot sem zadnjič zvedel... da je od Jagnjetine samec OveC :D Drugače pa je tole prav neverjetno, kar se je zgodilo v tem avtu... brutalno,.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrAc0 Objavljeno Januar 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2005 a slišiš val ogorčenja....?? ← Hmm. Ogorcenja ravno ne. Mogoce pa veliko Vomacij in kdo je kje "podrl" kaksno "srno". Hehehe. Drgac pa kakor je dejal nekdo. Zakaj imajo lovci tak problem ustrelit divjad (srno), ce jo lahko jaz z avtom, prizganimi dolgimi lucmi in trobljenjem, cisto brez problemov povozim, s tem, da ne pozabim, da vecinoma mi kar same skocijo pred avto. Zakaj potem lepo ne montirajo na vsak naboj ene par majhnih luci in eno trobljo, pa bi srne kar same skakale pred metke. A ni tako.? :huh: :D LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Hmm. Ogorcenja ravno ne. Mogoce pa veliko Vomacij in kdo je kje "podrl" kaksno "srno". Hehehe. Drgac pa kakor je dejal nekdo. Zakaj imajo lovci tak problem ustrelit divjad (srno), ce jo lahko jaz z avtom, prizganimi dolgimi lucmi in trobljenjem, cisto brez problemov povozim, s tem, da ne pozabim, da vecinoma mi kar same skocijo pred avto. Zakaj potem lepo ne montirajo na vsak naboj ene par majhnih luci in eno trobljo, pa bi srne kar same skakale pred metke. A ni tako.? :huh: :D LP ← a si ti kakšne pokvarjene gobe jedu za zajtrk danes? :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 a si ti kakšne pokvarjene gobe jedu za zajtrk danes? :eek: ← :grrr Žlikrofe z bakalco. :kva2: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrAc0 Objavljeno Januar 10, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2005 :grrr Žlikrofe z bakalco. :kva2: .) ← Hehe..nazalost ne, niti gob niti zlikrofov z bakalco (sm vege) :P BTW: Evrokrem pa caj. Sam teorija se vedno drzi, ne? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Tale avtopa je bil potreben kemičnega čiščenja :hmm: Sicer pa smo že jedli golaž iz podobnih zadev, pa še kdaj ga bom če bo prilika O:-) . Upam da na isti način kot prvič-da bo drugi "morilec" :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se