JAZBEC Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 ...če jemaš prijatelja ki bi rad užival med vožnjo... :OK:
Brrrm Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 A je sploh vazn kaj je vzrok temu da je oseba istospolno usmerjena? Obstaja teorija, da je pederastija cisto naravno stanje, ki v vecjih kolicinah izbruhne na plan, ko se populacija neke vrste prekomerno razmnozi. Populacija se prekomerno razmnozi, ko ji predobro gre. Takrat mati Narava odpre pipico za pederastijo. In potem je nekako tako, kot je pri golobih v mestih, ki jih fujtrajo s kontracepcijskimi sredstvi. Zmanjsanje ali pa vsaj zajezitev rasti populacije. Torej, en tak mehanizem za vzdrzevanje ravnotezja. Nekako se nagibam k zagovarjanju te teorije. In zato mi je pederastov nekako zal, ker so zgolj nekaksna podaljsana roka nekega mehanizma.
SiR Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Nekako se nagibam k zagovarjanju te teorije. In zato mi je pederastov nekako zal, ker so zgolj nekaksna podaljsana roka nekega mehanizma. ← kar so, realno gledano, tudi heteroseksualci - podaljšana roka nekega mehanizma (razmnoževalnega). :)
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 (popravljeno) kar so, realno gledano, tudi heteroseksualci - podaljšana roka nekega mehanizma (razmnoževalnega). :) ← ampak sem pa mnogo raje podaljšana roka tega mehanizma, kot pa onega drugega, ki se Brrrmu smili. :grim Popravljeno Januar 12, 2005. Popravil pirrulz
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 ampak sem pa mnogo raje podaljšana roka tega mehanizma, kot pa onega drugega, ki se Brrrmu smili. :grim ← Pa še Cyc bo bl s tabo zadovoljen,k ga nataliteta skrbi!!!!!!
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Pa še Cyc bo bl s tabo zadovoljen,k ga nataliteta skrbi!!!!!! ← hehehe... cyc oče naroda :lol1:
SiR Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 ampak sem pa mnogo raje podaljšana roka tega mehanizma, kot pa onega drugega, ki se Brrrmu smili. :grim ← ja, vidiš: vsak je veseu, da lahk svoje poslanstvo izpolnjuje...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 in prav je tako: strpnost posameznikom - svoboda narodu :blush:
Mustang Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 (popravljeno) pederastija ← Pederastija oz. pederast je moški, ki ga spolno vzburjajo dečki in spolno nadleguje mlade fantke (presek množic homoseksualcev in pedofilov). Popravljeno Januar 12, 2005. Popravil Mustang
Brrrm Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 France Verbinc, Slovar tujk, Cankarjeva zalozba, 1989 Ljubljana pederastija: grska ljubezen, homoseksualna spolna ljubezen do deckov, obicajno: nenaravni spolni odnosi med moskimi sploh
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Bulšit. Rit je treba pri obeh stisnt, ko greš mimo. :grim
Pravokotar Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Itaq. Ampaq prdec pol nima več tistga "akrapo saunda" :(
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Itaq. Ampaq prdec pol nima več tistga "akrapo saunda" :( ← to je tudi res. ga pa zato lažje homologiraš :lol1: :lol1:
APAČI Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Itaq. Ampaq prdec pol nima več tistga "akrapo saunda" :( ← :lol1: :lol1: Ta je bla pa dobra. Drgač pa naj bo peder oziroma homoseksualec tisti, ki mu je to všeč, nas ko nam pa to ni všeč pa nej pr mir pusti. :D
Pravokotar Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 to je tudi res. ga pa zato lažje homologiraš :lol1: :lol1: ← Težje. Predvsem homo.
SiR Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 :lol1: :lol1: Ta je bla pa dobra. Drgač pa naj bo peder oziroma homoseksualec tisti, ki mu je to všeč, nas ko nam pa to ni všeč pa nej pr mir pusti. :D ← kolk pedrov te je v življenju pecalo/gnjavilo? in kolk žensk si ti nadlegoval (četudi so hotele mir pred tabo)? pri meni je to razmerje verjetno nekje 2 proti 200. Ergo - brezveze, da jamram, naj me pedri pr mir pustijo, če pa tut jaz pičkam čist neobremenjeno težim.
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 sym jst nisem pička pa mi vseeno težiš :P ...kaj si peder.... :hmm: :slap: :whistle:
Pravokotar Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) ma nč... :xx: Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil PEPE
Alla Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 TC si prepričan, da nisi ti? :hmm: Alla
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 PEPE sej sem vidu kaj si prvotno napisal....bom kmalu...ta vikend...če bo čas...pol bo vse drugače("nikoli več ne bo tako kot je bilo")... :rolleyes: TC si prepričan, da nisi ti? kaj pička, al peder.... :hmm:
Alla Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 lahk zbiraš med tema dvema opcijama. :kva2: Alla
pirrulz Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 lahk zbiraš med tema dvema opcijama. :kva2: Alla ← kaj pa peder, ki si je dal odrezat qrca in postal pička? A? A? :grim
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 lahk zbiraš med tema dvema opcijama. :kva2: Alla ← a lohk dam teb na izbiro le dve stvari kaj si... :naughty:
SiR Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 No, poroke homoseksualcov legalne tudi v Veliki Britaniji ... Đon Elton se poroči čez 2 tjedna ... Verjetno se še spomnite tiste izjave ministra za delo Janeza Drobniča, ki je rekel, da problematika homoseksualcev spada v resor za zdravje. No, zdaj je že naredil poseben program zdravljenja homoseksualnosti, ki je objavljen na www.minestra.net . :grrr Ps: Arabci pa homoseksualnost zdravijo s hormoni...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se