pirrulz Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 No, poroke homoseksualcov legalne tudi v Veliki Britaniji ... Đon Elton se poroči čez 2 tjedna ... Kdo pa je družica? George Michael? :hmm: :D
SiR Objavljeno December 5, 2005 Opozori Objavljeno December 5, 2005 Kdo pa je družica? George Michael? :hmm: :D ni z motosveta :)
pirrulz Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 ni z motosveta :) A. Aha. Sem že mislil, da :hmm: :grim :grrr
pupa Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Hvala bogu, da se svet počasi odpira za te stvari..... samo nažalost, bomo pa v Sloveniji še nekaj časa čakali. Sicer pa se bo tudi George Michael kmalu poročil s svojim dolgoletnim prijateljem...... :OK:
Rude Boy Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 No, poroke homoseksualcov legalne tudi v Veliki Britaniji ... Đon Elton se poroči čez 2 tjedna ... Pridem ! .)
Insallah Objavljeno December 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2005 Kaj bi si mislili o moškem, ki reče: "Vsi homoseksualci mi ga lahko potegnejo!" :hmm:
SiR Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Kaj bi si mislili o moškem, ki reče: "Vsi homoseksualci mi ga lahko potegnejo!" :hmm: Da je prekaljen lider :) Kot blowjob ni sexual act, tako tudi dajanje v pušenje gejem ni homoseksualna poteza ;)
Thundercat Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 Kaj bi si mislili o moškem, ki reče: "Vsi homoseksualci mi ga lahko potegnejo!" :hmm: Odvisno v kakem smislu to misli...kot žalitev (češ:" pušite mi kurac, vi prasci") ali pa kot to, da si dejansko želi blowjob, katerega mu nudi moški(eksperimetira s spolnostjo/išče sebe).. :)
Insallah Objavljeno December 6, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2005 Da je prekaljen lider :) Kot blowjob ni sexual act, tako tudi dajanje v pušenje gejem ni homoseksualna poteza ;) :grrr
Dry Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Ps: Arabci pa homoseksualnost zdravijo s hormoni... NeArabci jo pa zdravijo takole: ... Člani POGUMA sprejemajo učenje Cerkve o nesprejemljivosti homoseksualnih dejanj; in se želijo odzvati vabilu Cerkve, da se je mogoče s krepostjo čistosti, samoobvladovanja, z nesebično oporo prijateljstva, z molitvijo in zakramentalno milostjo postopoma in z odločnostjo bližati krščanski popolnosti. Cerkev stoji ob strani svojim preizkušanim bratom in sestram na njihovi nelahki a plemeniti poti. ... Več o skupini POGUM. Odgovori na nekatera vprašanja... Vse u kompletu pa tukaj. (nisem našel nobenga smajlija, ki bi zalegel) Popravljeno December 8, 2005. Popravil Dry
Pervy Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 NeArabci jo pa zdravijo takole: ... Člani POGUMA sprejemajo učenje Cerkve o nesprejemljivosti homoseksualnih dejanj; in se želijo odzvati vabilu Cerkve, da se je mogoče s krepostjo čistosti, samoobvladovanja, z nesebično oporo prijateljstva, z molitvijo in zakramentalno milostjo postopoma in z odločnostjo bližati krščanski popolnosti. Cerkev stoji ob strani svojim preizkušanim bratom in sestram na njihovi nelahki a plemeniti poti. ... Več o skupini POGUM. Odgovori na nekatera vprašanja... Vse u kompletu pa tukaj. (nisem našel nobenga smajlija, ki bi zalegel) se pravi, da je to grupa kjer se že v naprej v da so tam sami verni pedri, ki TEŽIJO k temu da niso več pedri. v pomoč na tej težki poti pa so jim prijatelji vedno v oporo :glare: :hmm: :slap: jaz bi rekel uradno priznani krščanski pederski krožek. mater znajo vsako stvar lepo zapakirati in prodati :whistle:
Dry Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 se pravi, da ... Da ti ne bo treba preveč razmišljati, si lahko tukaj prebreš 50 vprašanj in odgovorov o življenju in ljubezni.
Pervy Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Da ti ne bo treba preveč razmišljati, si lahko tukaj prebreš 50 vprašanj in odgovorov o življenju in ljubezni. hvala odlični odgovori, če bi še recepte za kuhat dodali v življenju sploh nebi več rabil razmišljati z svojo glavo :devil: :slap:
pupa Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Zadnjič sem nekje slišala - pa še res je..... cerkveniki nočejo v svojih vrstah homoseksulacev - a heteroseksualce pa sprejemajo? A se niso vsi odpovedali dvigovanju lulčkov zaradi brhkih lepotic ali lepotcev?? :lol1: :lol1: :lol1: Tale cerkev ga biska..... pa tale link, k ga je Dry dal, mi tudi izvablja smeh na usta
Dry Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Tudi Cerkev ima svoj forum. Občasno "obravnavajo" tudi motoriste. Recimo takole: ...je res, da na motorističnih showih (ali na nekaterih, ne vseh) res tekmujejo v metanju biblije? Kdo jo vrže najdlje? ali: Kako veš, da je krt v krtini? Ker je parkiran pred krtino motor s čelado. in tudi: Pozivam vse varuhe reda na cestah, naj se končno lotijo smrtonosnih in objestnih dirkačev na motorjih. Napram nam šoferjem avtomobilov, ki nas vseskozi lovijo in kaznujejo za nekaj km/h, so motoristi nekako priviligirani, saj jih zaradi nesposobnosti policajev nihče ne preganja. naj naštejem samo nekaj smrtonosnih prekrškov: -večkratna prekoračitev hitrosti (>150 skozi nas.) -prehitevanje v škarje -izsiljevanje prednosti -sekanje ovinkov KDAJ BOMO NEHALI ČASTITI KULT BAJKERJA?? Uglavnem, vse sorte. :) Popravljeno December 8, 2005. Popravil Dry
Leon Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 (popravljeno) Tudi Cerkev ima svoj forum. Občasno "obravnavajo" tudi motoriste. Recimo takole: ...150 skozi nas.) V rit ??? 150 ljudi je že skoraj cela vas. Fantje premalo molite in radar ne laže kakor večina vas. Popravljeno December 8, 2005. Popravil Leon
pupa Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 čE SO TAKO POBOŽNI, NE BI SMELI NITI ZA 1 KM/H PREKORAČITI HITROSTI... MI SMO PA ITAK POGUBLJENI...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se