hotschko Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 (popravljeno) nekateri že veste ... ampak glede na to, da sem obljubil, da vas še spomnim ... Torej Orto Klub v Ljubljani 28. Januarja 2005 ob 22h ... koncert ob 10 letnici skupine Metropolis ... index diskografija Vabljeni na večer heavy rokenrola z jajci :fredy: B) :beer2: :yea2: P.S. itaq da sem letnico v nalsovu zaj**** Popravljeno Januar 10, 2005. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Šele zdaj se bo lahko december spodobno zaključil. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 sam v naslovu spremenite letnico.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Itaq da sem tam :yea2: (po mojem bom tam tako kot vedno, samo da bom čisto presenečen, kaj hotschko tam gor serje :lol1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 :kva2: madonca, končno, hočko...pa uno :devil: pesmco, da nauš pozabu dat na seznam tokrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Hotschko brez skrbi z Metalbike-om sva v top formi tko d ti ni treba za ferš skrbet! :OK: Važn d bo usaj en odličn koncert letos! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 10, 2005 Deli Objavljeno Januar 10, 2005 Tle sm te čaku. :yea2: (Tukaj sem te čakal.) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 Si bomo prisli pogledat! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 PRIDEM :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 11, 2005 Deli Objavljeno Januar 11, 2005 22. thegoodthebadandtheugly 1.11........mp3 to je pa treba slišati v ŽIVO !!! :ninja: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2005 :kva2: madonca, končno, hočko...pa uno :devil: pesmco, da nauš pozabu dat na seznam tokrat... ← že vadmo, tko in tko ... mensezdi, da tega komaga v živo sploh še nismo špilal ... bo kar zanimivo ... ;) (naslov = Dej (mi fukat) ... ) Hotschko brez skrbi z Metalbike-om sva v top formi tko d ti ni treba za ferš skrbet! :OK: Važn d bo usaj en odličn koncert letos! ← :OK: ... a poznata še koga, da bi pomagal bobne in robo od kitare pospravit B) :fredy: 22. thegoodthebadandtheugly 1.11........mp3 to je pa treba slišati v ŽIVO !!! :ninja: :whistle: ← hja nkol ne veš... mogoče pa res ... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 Can't wait! :yea2: Upam, da ti bo letos delal centralno zaklepanje na awtu. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 itak ... bom kar v prvi vrsti ... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Incubation Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 :OK: ... a poznata še koga, da bi pomagal bobne in robo od kitare pospravit B) :fredy: Hm nevem če bomo takrt dost trezni za prenašat ferše... :yea2: :drunk: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 15, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 15, 2005 (popravljeno) Upam, da ti bo letos delal centralno zaklepanje na awtu. :grim ← Hja, letos pa bo ... lani je bil še čist nov avto ... kao ... :blush: B) Popravljeno Januar 15, 2005. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
datko Objavljeno Januar 15, 2005 Deli Objavljeno Januar 15, 2005 Oj! Hm jest sem precej procenten, da pridem na koncert, razn, ce nam moral moje drage ravno takrat v porodnisnco pelat :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 .... razn, ce nam moral moje drage ravno takrat v porodnisnco pelat :yea1: ← Kar sabo jo prpel. Sej to je čist bliz. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Kar sabo jo prpel. Sej to je čist bliz. :P ← To, Altermannnn! :yea2: Če bo sin, mu bo ime Rammstane! :lol1: (pa gluh po takoj od rojstva naprej :wacko: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 :yea1: Goin to Brazil :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: lan sm po tem koncertu cele Koseze pokozlal :) zgleda, da mi je prenašanje boksov škodlo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Januar 16, 2005 Deli Objavljeno Januar 16, 2005 Če bo sin, mu bo ime Rammstane! :lol1: (pa gluh po takoj od rojstva naprej :wacko: ) A ne Metropoid :blink: ali kaj podobnega :? A gluh bo tudi :eek: A je razmisljati o abortusu ze prepozno <_< :oops: Sej se sam hecam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 A ne Metropoid :blink: ali kaj podobnega :? A gluh bo tudi :eek: A je razmisljati o abortusu ze prepozno <_< :oops: Sej se sam hecam... ← Sem zamešal s koncertom od Rammsteinov :oops: . Pa sej Hotschmeister ne bo zameril. Upam... Mislim, da bo Metropolde! (njegova prva beseda pa bo "Lemmy" :lol1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 17, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 17, 2005 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 Ej hotschko a si kdaj uporabljal sampon motorhead and shoulders? zanima me kako se obnese, jaz sem vedno uporabljal samo Wash and go to hell. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 17, 2005 Deli Objavljeno Januar 17, 2005 (popravljeno) ..pridem... ← Yest tut... Popravljeno Januar 17, 2005. Popravil ajgor the mad dog Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave