eliminator Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 hotschko, zrihti nam družinski popust :P ← lohk bi tud kaj organizirali in kaksen bus rezervirali do orta .) lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 (popravljeno) Če mi bo uspelo prepričati družbo, da bi jim tak večer dobro del, se vidimo :) Za vsak slučaj če ne uspem vam pa želim vesel večer! :yea2: Popravljeno Januar 28, 2005. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 lp :) ← De nauš spet preveč piw, ker potem fifty-ja celo noč skrbi in ne more spat, ka se mu sine vala po pijanicah..... :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 (popravljeno) De nauš spet preveč piw, ker potem fifty-ja celo noč skrbi in ne more spat, ka se mu sine vala po pijanicah..... :fight2: ← tkola me je vzgoju, nimas kej :D :D Popravljeno Januar 28, 2005. Popravil eliminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 De nauš spet preveč piw, ker potem fifty-ja celo noč skrbi in ne more spat, ka se mu sine vala po pijanicah..... :fight2: ← bom yst zanga poskrbela ... :winkiss: ...nč bat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 28, 2005 Deli Objavljeno Januar 28, 2005 bom yst zanga poskrbela ... :winkiss: ...nč bat... ← :OK: Kul, bubica..... je že hotu oča it, zdej ko pa vidi da je vse vredu in da so otroc preskrbljeni, se je pa na kavč stegnu in gleda "najšibkejši člen". :D Jest pa neki proslavljam. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Bilo zelooo fajn. :D Sneg na poti domov pa malo manj fajn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 bilo naravnost odlicno! se zdej mi v glavi odmeva ''dej mi f.... zdej!!!'' :yea2: pohvale!!!!! lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Hudičevo dober koncert! Še vedno sem pod njegovim vplivom! Metropolis bi moral po mojem mnenju izdat live plato, ker v živo njihovi komadi pridejo ful do izraza. Sploh, kadar se kup motoristov dere spodaj pod odrom :lol: Edina pripomba, ki jo imam je, da se določeni osebki, ki bi morali biti med publiko, niso prikazali. :angry2: Ah, pa drugo leto na Metrortokoncertu :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoManiac Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Bilo je :OK: ; Hotschko :yea2: :yea2: ....ampak pol sem pa tut mal :SS :lol1: :yea2: "DEJ MI F.......ZDEJ!" :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 imel v planu, ampak od jebenga kidanja zbolu :( :( :angry2: zdej pa nehite govort kako je blo dobr k bom znoru od tega k nism mogu bit zraven :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 glede na to, da me ni bilo :ninja: ...pjosim slikce!!! Alter? nič sliku :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motobaby Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Bilo je krasno, imeli smo se špasno! :OK: Res dobra muska; sm bila pozitivno presenečena :yea2: ....da o dobri družbi ne izgubljam besed .) AlterMann: hvala za :004 :blush: Škoda edino, ker sem dons mal :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 :yea2: ......bilo dobro..... :yea2: .........spili pir...... :yea2: ...... še prišli...... :yea2: ........ fukali tudi...... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 glede na to, da me ni bilo :ninja: ...pjosim slikce!!! Alter? nič sliku :blink: ← Tud mene ni blo..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Al pa sem bil.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) Sami stari (rokerji in znanci)... Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil AlterMann Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Par slučajno mimoidočih.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 hotschko, kokr si drugač mal čudn, ampak musko maš pa dobro... :OK: ... pa frizerja tud. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) uf uf ... hitro in učinkovito ... :yea2:, a kdo ugane kolk komadov smo igral z vsemi tremi bisi vred ... .) ... nagrada je :hmm: ...... pir :) P.S. glava je pa :doze: P.P.S. posneli smo vse in to 20 kanalno :OK:, kar pomeni, da morda pa res nekoč nekje izdamo "birthday party live" B) ... sponzorji ? :blush: :D Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) brez komentarja :OK: ....razen... DEEEEEEEEEEJ MIIIIIIIIII FUK*T ZDEEEEEEEEEEJ :yea1: :yea1: :yea1: aja, a je komad "Hej Punca" bil, da ga nisem zamudil :? . Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 25 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Bil na afterju! Napil. Nažrl. Nakozlaw. :yea2: Qwalla za lupčka, Hotschko! :004 :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Bemti vročino, spet sem vse zamudila! :angry2: p.s. AlterMann, a podrobnosti dobim na pm al niti za tja niso? :kva2: p.p.s. Vidim, da se je najin Eliminator dobro držal... :OK: Bo lahko drugič še šel. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave