kađiva Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Ja je blo kr dobr, sploh glede na to da sem vas prvič slišal hotschko :OK: No zdele se že vrti vaša plata pr men :yea2: pa THNX za plato,ki smo jo lahko z vstopnco dobil :) lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 8 Upsssss........tok sem meu jest pirov v riti!!!!!! Nice......večer..........fukal(upsssssss.....to pa naj vas ne zanima kok)!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Pohvalno - Hotschko :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 p.p.s. Vidim, da se je najin Eliminator dobro držal... :OK: Bo lahko drugič še šel. :yes: ← je buba lepo pazila name :yes: :whistle: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 je buba lepo pazila name :yes: :whistle: :) ← a jaz sem bla pa cerkvena miš ... ? ... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 sem priletel domov čisto ramonoiden ! Metropolis in Ramones te čist :kva2: dober petkov žur ! :grim repriza je baje na Jančah ?! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 repriza je baje na Jančah ?! :whistle: ← :yes: :yes: :yes: Pikec. a si ga vidu? :winkiss: No, pejt, pejt ga pogledat..... :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 :grim Eliminator - priden. Ja. :grim Horjo, da ne boš posebi sprašval - jr. takisto. :grim Vsi smo bli pridni, celo Sym. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 Vsi smo bli pridni, celo Sym. :grim ← Vem. :grim Nč ni poklical al pa pisal za južno. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Januar 29, 2005 Deli Objavljeno Januar 29, 2005 (popravljeno) a jaz sem bla pa cerkvena miš ... ? ... :cry: ← ups, sorci, sej ves no... :004 Sej z bubo sem mislil obe :P ;) :) Popravljeno Januar 29, 2005. Popravil eliminator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 30, 2005 Deli Objavljeno Januar 30, 2005 glede na to, da me ni bilo :ninja: ...pjosim slikce!!! Alter? nič sliku :blink: ← ena ti je bla ful podobna, tut vs cajt je z Nato hangala around... sm že mislu, da s' ti :D Vem. :grim Nč ni poklical al pa pisal za južno. :yes: ← Ko bi ti vedla. .. :( jst :SS bogi. zgleda, da vomitiriziram samo še po hočkotovih koncertih. neki čudnga zgleda špilajo :( sem priletel domov čisto ramonoiden ! Metropolis in Ramones te čist :kva2: dober petkov žur ! :grim repriza je baje na Jančah ?! :whistle: ← boljš ramonoiden kot hemeroiden, a ne? :D jaz rabim reprizo, da se bom sploh kaj spomnu :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Par slučajno mimoidočih.... ← Alterman lahko začnem kar opisat "obrzložitev" vsaj na dveh gosto tipkanih straneh, če ne bo doma: Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Alterman lahko začnem kar opisat "obrzložitev" vsaj na dveh gosto tipkanih straneh, če ne bo doma..... Tadej ← Jast, ko me ni blo tam, ti grem lohk za pričo, da tebe tud ni blo tam. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 :yes: :yes: :yes: Pikec. a si ga vidu? :winkiss: No, pejt, pejt ga pogledat..... :kva2: ← videl, ja ! samo nič komentiral ! ta bo taman za na Janče ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 jaz rabim reprizo, da se bom sploh kaj spomnu :( ← :fight2: veš kaj? sej če bi bila tam, bi ti mogoče lahk povedala, ampak ne vem če bi bil vesel takoimenovane REPRIZE....v glavi.... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 31, 2005 25 ← Alter ... :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 31, 2005 Deli Objavljeno Januar 31, 2005 Bili smo sretni, goli i znojavi, kad se Hočko na pozornici pojavi. Šta da radim, da se vadim il ne vadim? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 1, 2005 Deli Objavljeno Februar 1, 2005 hotschko v soboto zjutraj.... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eWe Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 hotschko, say when ??? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Hm. Upam, da ne lih na ta dan... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 petek 13-tega !? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Mene tudi letos ne bo - nekateri tudi vejo zakaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 17. marc... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 oh yeah oh yeah R.A.M.O.N.E.S. RAMONES ups wrong band :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 11, 2006 Deli Objavljeno Januar 11, 2006 Mene tudi letos ne bo - nekateri tudi vejo zakaj. Bi šlo z lasuljo? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave