Ice Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 nadaljevanje neskoncnega "prepucavanja" pupe in ostalih rinezev iz HF I. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 EEEEEEEEEEE bip - napaka Ni prepucavanje, ampak prepupcavanje Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Na evo, spet jaz kriva vsega. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Da, dete crno. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 A ves za kaksnega bolj primernega? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 jA, ICE!! PUPA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 31, 2001 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2001 sorry pupa,ice bil ze za dost kriv.cas,da mlajsi prevzamejo to nalogo. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 NEBOM IN NOCEM!!! Pa naj bo potem Einherjer kriv, ce že mora biti nekdo mlajši od tebe. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Hmm.. Ice kolk si pa star, da vidim, ce lahko kot mlajsi prevzamem krivdo (ceprav bi za zapisnik izjavil, da sem krivdo nosil ze v soli in bi na osnovi tega zahteval iznicenje zahtevka za nosnjo krivde) - ex student prava press. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Krivda je neizbrisljiv pecat. Se tisti v mini toplarni na Zalah je ne morejo vedno ven skuriti. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 quote: Krivda je neizbrisljiv pecat. Se tisti v mini toplarni na Zalah je ne morejo vedno ven skuriti. Torej je moja krivda neizbrisna in vecna? Sux. Zakaj vedno jaz? Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Ko pade vprasanje: Kdo je kriv, je odgovor: En tam. En ni dalec od Ein... , zato ti brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 no samo da nisem jaz kriv ker bi to tezko prenasal. jes vzameme vse tak osebno in bi se pol ful sekiral pa se noisu opraviceval ker more tolko pucat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Ne, za enkrat bo kar Einherjer kriv. Ampak mogoce si bomo pa premislili, pa boš potem ti kriv. Nikoli naj se ti ne nehajo tresti hlacke!! Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 quote: Ne, za enkrat bo kar Einherjer kriv. Ampak mogoce si bomo pa premislili, pa boš potem ti kriv. Nikoli naj se ti ne nehajo tresti hlacke!! Pupa ja meni se lahko ko ne nosim tangic, za tebe pa hmmmm.... PERVY JE CRKNJEN, GRE DOMOV. LOGOUT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Ja jst grem tut domov, ker sem tut že cist crknena. Sicer se pa lahko tudi tangice tresejo. Še posebno razburljivo mora biti (verjetno), ce se ti štrikec trese. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 31, 2001 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2001 @ einherjer: 1.si mlajsi.sux,but true. 2.tisti,ki vprasa,je vedno kriv. @ pervy: ne se sekirat,si bomo ze kaj zmislili,posebno za tebe. @ pupa: bomo tisto s "strikecom" enkrat sprobal. best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 31, 2001 Deli Objavljeno Maj 31, 2001 Ce hoces, da se strikec trese, morata ritnici fino plahutat. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 1, 2001 Deli Objavljeno Junij 1, 2001 hmmmmm strikec, ki se trese,.... DAMN SPET SEM HORNY!!!! pa nic nisem bil jaz kriv!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 1, 2001 Deli Objavljeno Junij 1, 2001 Valda, da nisi bil ti nic kriv. Saj je po novem tako ali tako vsega Einherjer kriv. Ja, tudi štrikci lahko malo zaplapolajo oz. se zatresejo. kako ti bom pa enkrat na samem povedala. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 6, 2001 Deli Objavljeno Junij 6, 2001 Sem že tukaj!!! Torej? Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 6, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2001 matr si ferbec.PA NE PRED VSEMI! ne ves,da tud mularija to bere?! ti kdaj drugic povem.al pa pervy,on ma zgleda izkusnje. ej,za kaj se ze gre? best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 6, 2001 Deli Objavljeno Junij 6, 2001 To pa ni fer!!!! sicer imamo pa še vedno e-maile. Kar tja napiši. Kaj že? ja, kaj dela preverzneš!! Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 6, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2001 pupa,temu se pa rece MASCEVANJE! EHEHEHEHEHE.....AHAHAHAHAHA....HUAHIHIHIHI... ker bos mogla vsaj do jutri pocakati....harharharhar best Ice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 6, 2001 Deli Objavljeno Junij 6, 2001 ah, ni problema, bom pa do jutri pocakala. Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se