ak Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: sam jest rajši slacim moškega kot žensko za to iz te moke ne bo kruha... dr.looney S tem si razjasnila svojo spolno usmerjenost , jst sem pa govoril o hecu Kruha in iger za vse !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: sam jest rajši slacim moškega kot žensko za to iz te moke ne bo kruha... dr.looney moze joze.....ti njenega,ona tvojega slece....deal?! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote:moze joze.....ti njenega,ona tvojega slece....deal?! To bi šele bil Chicken fight... sploh ce bi specificen del moškega telesa zacel kazati naklonjenost slacilki... Nazadnje bi verjetno fasala moški polovici... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2001 ziher....in "povsem nedolzno" ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 se kar strinjam dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: se kar strinjam s cim? chicken fight ali batine.... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote:se kar strinjam dr.looney Dr.Looney bi rada slacila vse moške ! Odprite nov topic, kjer se lahko zacnete prijavljat za vrstni red Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: sam jest rajši slacim moškega kot žensko za to iz te moke ne bo kruha... Ce bi jst bil ženska, bi bi zihr lezbika ! Rock bitch Press Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: Ce bi jst bil ženska, bi bi zihr lezbika ! Rock bitch Press tako si pa moski in si pe........rverznez?! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: tako si pa moski in si pe........rverznez?! Perverzen v ueber pa že nisem (Pervy-u se ni treba bat konkurence ), sem cisto spodoben (vprašaj Pupo ).... Ženska je najlepša napaka matere Narave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 @ AK : zenska je kot software - naredis napako pa bos placeval celo zivljenje :) Hehe Looney, pa pupa in podobne: MA SMO SE HECALI ... :) _________________________ Quemadmodum desiderat cervus at fontes aquarium item desiderat anima mea at te DUCATI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: ... Looney, pa pupa in podobne: MA SMO SE HECALI ... Ker s(m)o pravi pobalini ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: quote: ... Looney, pa pupa in podobne: MA SMO SE HECALI ... Ker s(m)o pravi pobalini ... lp Easyrider ...ali banditeki ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: quote: quote: ... Looney, pa pupa in podobne: MA SMO SE HECALI ... Ker s(m)o pravi pobalini ... lp Easyrider ...ali banditeki ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? ... ali Suzukeci ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2001 TUKAJ! ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 Saj sem vedel - POBALIN! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 Looney: za te namene pa lahko uporabiš šeflo, a raje lopato, bo hitreje!!! Fantje: JAZ VAS IMAM TAKO RADA!!!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: sem cisto spodoben (vprašaj Pupo ).... Ja moram priznati, da je fant res čisto spodoben, prav simpatičen je. Jaz sem bila tudi čisto spodobna, kajne AK??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 23, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2001 quote: Jaz sem bila tudi cisto spodobna, kajne AK??? se dobr de je farbat zacela.....drgac tko ne bi nobedn to verjel....... ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Julij 23, 2001 Deli Objavljeno Julij 23, 2001 Joj, prav cudno se pocutim, ko mi noben ne verjame, da znam biti tudi nežna, ljubeca, romanticna, razumevajoca, itd...... kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Grem na HF II. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 quote: Grem na HF II. lp Easyrider pa to ti JE HF II....kaj zdaj glumis? ----------- remember the times when sex was safe and motorcycles were not? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Zaje*** sem. grem na HF III (hormonski forum III). OK? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 24, 2001 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2001 nared kar hoces. ----------- FTW Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Julij 24, 2001 Deli Objavljeno Julij 24, 2001 Sem šel rajši na CHAT! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se