pupa Objavljeno Junij 24, 2001 Deli Objavljeno Junij 24, 2001 Uf pa sem mislila, da sem jaz pokvarjena!! to je že prevec zame.... prosim Žeula, daj zmahi ga ob soncnem zahodu, da je potem mir. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 Madona, saj se je vnela razprava, ki je vnela se mene.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2001 gregs,bi pa ze lahko vedel.zenske so take. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 Popravek Ice: ženske so skoraj vse take. Jaz že nisem taka kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2001 aha. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 Res res, pa saj veš v bistvu, da je res, kar pravim. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2001 vem samo to,da nic ne vem.vse drugo je pa metafizicna iluzija (ali nekaj taksnega,filozofi kje ste?). ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 Ah izgovori Ice, izgovori. Ti prekleto to dobro veš in tudi vem, da ti veliko veš. Ta vikend si se tudi nekaj novega naucil kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2001 izgovori so integralni del zivljenja.naucim se pa vedno rad kaj novega. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 In prav je tako!! Tudi jaz se rada kaj novega naucim!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2001 pervyja za nasvet vprasaj.je bolj "razgledan" . ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 Mislim, da mi ni potrebno. Tudi drugi vedno veliko, ce me bo pa kaj zanimalo, ga bom pa že povprašala. kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 juhu ratalo!!!!! zivel hormonski!!!!! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 25, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2001 ja no.....za nekatere je boljse,da in drugi pa kakor mislijo. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 vsa cast,imaš smisel za estetiko. lp., bmw Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Junij 25, 2001 Deli Objavljeno Junij 25, 2001 Jao, Pervy, ampak tole sem pa moral zbrisati. Oprosti, saj je fora super, ampak prevec eksplicitna, glede na to, da ni omejitev za +18. Upam, da ne zameris. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2001 gregs,lahko bi vsaj do treh zjutraj pustil. ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Bi pa prej vstal, pa bi lahko prebral. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Bi pa prej vstal, pa bi lahko prebral. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2001 aj easy,ni bilo nic "za prebrat".je bilo kar "slikovito". ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Gregs, daj stvar takoj nazaj! Bodi malo uvideven do tistih, ki nimajo PC-ja doma, pa ne morejo ažurno slediti vsemu, kar se dogaja na forumu. PLIS! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Gregs, daj stvar takoj nazaj! Bodi malo uvideven do tistih, ki nimajo PC-ja doma, pa ne morejo ažurno slediti vsemu, kar se dogaja na forumu. PLIS! lp Easyrider boljsa polovica takih svinjarij doma ne prenasa? ----------- Injection is nice,but I´d rather be blown. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Doma sploh nimam racunalnika. Iz tega sledi, da tudi ni Interneta, pa sodelovanja na Forumu v poznih nocnih urah, pa registriranja "takšnih in drugacnih svinjarij", pa ... Alles klar? lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 Vsi razlicni ( eni imajo, drugi nimajo interneta doma), vsi enakopravni (hocemo videti, karkoli ze je). Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Junij 26, 2001 Deli Objavljeno Junij 26, 2001 quote: Vsi razlicni ( eni imajo, drugi nimajo interneta doma), vsi enakopravni (hocemo videti, karkoli ze je). Brrrm Gregs, daj zadevo nazaj gor, ce ne ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se