SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Symči ,če bi ti nosil tangice, bi takole zgledale na tvoji riti... ← Symi to ti je kao darilo za RD :lol1: :lol1: :lol1:
klimbra Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Dons se mi definitivno ne da več brat in odgovarjat na vse debilizme,ki jih sproducirajo vaše hiperproduktivne buče!!!!!!!
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Symči ,če bi ti nosil tangice, bi takole zgledale na tvoji riti... ← pa to si lahko le sam sebe slikal v ogledalu :devil:
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) Dons se mi definitivno ne da več brat in odgovarjat na vse debilizme,ki jih sproducirajo vaše hiperproduktivne buče!!!!!!! ← yasno - si bil včeraj preveč produktiven, dons je pa kriza ... ;) Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil Jur
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Symru, jebi se! Alla :angry2: ← a ti si se pa že? sicer je pa kar v redu želja za njegov RD ... sam bi mogla druzga smejkota narisat - recimo tega ;)
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 (popravljeno) pa to si lahko le sam sebe slikal v ogledalu :devil: ← Kwa je Jur a se močnga oz.Tarzana špilaš pred monitorjem(sam pazi ,da se ti to ne zgodi ali pa če se TI) Popravljeno Januar 13, 2005. Popravil ajgor the mad dog
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Dons se mi definitivno ne da več brat in odgovarjat na vse debilizme,ki jih sproducirajo vaše hiperproduktivne buče!!!!!!! ← Je blo včeri preveč čikn
Nagaya Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 jočem med smehom :eek: ← ni treba...sam kljuce si navez okol vratu..pa uro si kup.....pa mal ...kako se ze rece....obzirnosti :004
SiR Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 se zgodi....otrokom ključe na vrvico pa okol vratu :grim ← pa povedat "tale je pa od teh vrat, ki niso nikoli zaklenjena, razen enkrat na 4 mesece..."... :angry:
Nagaya Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 pa povedat "tale je pa od teh vrat, ki niso nikoli zaklenjena, razen enkrat na 4 mesece..."... :angry: ← mhm.....pa povedat da se ljudi pac ne mece iz pojstle ko se teb zdi.... al pa .....a bi blo fajn ce bi se tole mal okol obrnil a? :grrr
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 blažen mir ← you rang my lord.... :whistle:
Vale Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 blažen mir ← A si mogu, a ne :wacko: :rolleyes:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 A si mogu, a ne :wacko: :rolleyes: ← sej veš da ne zdržim :slap: :xx: :xx:
SiR Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 mhm.....pa povedat da se ljudi pac ne mece iz pojstle ko se teb zdi.... al pa .....a bi blo fajn ce bi se tole mal okol obrnil a? :grrr ← vzpodbujam idejo, da mi na random timinge vsaj dvakratno vrne(ta) :D
Alla Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 OK, zdaj pa dost tle gor. :angry2: Se mi zdi, da mam pri tem še vedno jaz največ za povedat. :angry2: Alla :angry2: :angry2: :angry2:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 OK, zdaj pa dost tle gor. :angry2: Se mi zdi, da mam pri tem še vedno jaz največ za povedat. :angry2: Alla :angry2: :angry2: :angry2: ← koji kurac se pa ti vmešavaš zdele :lol1: :lol1: :lol1: ups, pismo pa ti si moderator :hmm: bo padlo prvo opozorilo, :hmm: :hmm:
Alla Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Kot sem že napisala: zato ker sem jaz neposredno udeležena v tem jebenem prepiru. In ker še ni blo prilike, da bi "krivcu" to osebno "povedala" sem se pač mal skašlala (ampak res minimalno) tule. Še kakšno vprašanje? :evilgrin: Alla :evilgrin:
JAZBEC Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 blažen mir ← :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr pa ne v tej temi.... :grrr
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Kot sem že napisala: zato ker sem jaz neposredno udeležena v tem jebenem prepiru. In ker še ni blo prilike, da bi "krivcu" to osebno "povedala" sem se pač mal skašlala (ampak res minimalno) tule. Še kakšno vprašanje? :evilgrin: Alla :evilgrin: ← Alla, kdo ti nagaja, ti kr men povej, pa ga skupi spucava :fight2:
Broj Jedan Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 OK, zdaj pa dost tle gor. :angry2: Se mi zdi, da mam pri tem še vedno jaz največ za povedat. :angry2: Alla :angry2: :angry2: :angry2: ← torej? :huh: kaj si že hotela reči ...? buuuzablaaaa :slap: :friend1: sej bo bolši - polkile antisklerotikof pa bo ....
Alla Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Drek pa pismejker. :angry2: Maščevanje hočem izključno zase! :evilgrin: Alla :angry2: :devil:
SHARKi Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Drek pa pismejker. :angry2: Maščevanje hočem izključno zase! :evilgrin: Alla :angry2: :devil: ← no pol pa sm tolk da veš, imaš mojo moralno podporo :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se