Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 pa kaj ste dons moderatorji vsi na levo nogo vstali?? :( :( ← to jh trenerajo tko na skriunih poligonih Motomarsa
SiR Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 to jh trenerajo tko na skriunih poligonih Motomarsa ← pa s surovim mesom uporabnikov nas futrajo :devil:
HHV Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 pa s surovim mesom uporabnikov nas futrajo :devil: ← Če bi blo to res, bi blo mene že kej manj! :blush:
Anubis Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Malo je takih, ki bi jih z veseljem pojedel. :)
SiR Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Malo je takih, ki bi jih z veseljem pojedel. :) ← pa še to bi začel v mednožju in potem s prehranjevanjem obupal :)
SiR Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Če bi blo to res, bi blo mene že kej manj! :blush: ← horči, sori, ti si pa že mal prežilav pa preveč kosmat ... komu pa se še da tazga vepra harat :D
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 horči, sori, ti si pa že mal prežilav pa preveč kosmat ... komu pa se še da tazga vepra harat :D ← :yea1: pol ys tut spljoh nism u nevarnosti ksm tut bl tkole :SS ahaaa zdej se pa merki :evilgrin:
Alla Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Za tažilave sem jaz odgovorna, ker mam ostre zobe in dober želodec. :evilgrin: No, zdaj pa kar.... :evilgrin: Alla :evilgrin:
Anubis Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Za kakšno v paco dat sem pa skor zmer zainteresiran. Zgolj iz kulinaričnih vzgibov.
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Za tažilave sem jaz odgovorna, ker mam ostre zobe in dober želodec. :evilgrin: No, zdaj pa kar.... :evilgrin: Alla :evilgrin: ← dej dej, pa ne ti - taka nežna dušca kt si sej me kr zvije ut smeha :lol1: kse spomnm na toje negvane zopke ... pe želodčk - ne ga srt, sej tko ozkega pasu ne vidš usak dan ... Allčyca, ys mam 85 kil - a veš kolk je to ... tolk ti ne sprauš u svoj želodčk u 10ih letih :lol1: no ja , dap probala kej coprat - ne rečm ... recimo, da me zacopraš najprej u kremšnito pa pol puješ ... to bi bla varianta - ampak to še niste uzel tm na Kleku, ane - ys pa - pret 22.354 leti ... as ispit za svoj belcebub že nardila, al še zmeri "načrn" na Klek letaš lp O:-)
klimbra Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) Za tažilave sem jaz odgovorna, ker mam ostre zobe in dober želodec. :evilgrin: No, zdaj pa kar.... :evilgrin: Alla :evilgrin: ← Vaša ledena visokost....le kako morete s takimi izjavami v mojih očeh rušiti vse dobro,kar se skriva v vaši mehki duši......vaši zobki so naravnost čudoviti....njih barva je kot iz udžbenikov srednje zobotehnične šole..........in poleg tega,si upam trditi,da je vaš želodček neponovljivo čudo narave,ki se po nekaj dneh nehranjenja še vedno ne odziva s krči,stiskanjem in podobnimi težavami. Oboževana ledena visokost....nikarrte se ne podcenjujte........ali precenjujte......vi ste "unikat"!!!!!!!! :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil klimbra
SHARKi Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 klimbra, ti pa si taprav, tam sprašuješ kako osvajat, pol pa tlele napenjaš. Kapo dol, dobr si :lol1: :lol1: :lol1:
klimbra Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Jaz sem še mlad :cry: :cry: :cry: mam lubice tri nobeni pač zame v tem momentu nič ni Le kaj naj nesrečnež tokrat storim nnaj kupim štrik in se ugonobim????????????????????????????
Kruse Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Za tažilave sem jaz odgovorna, ker mam ostre zobe in dober želodec. Se da zobe hit razbit ..... pa tut zelodc pokvart :devil: Ne verjames :blink: A ti pridem pokazat :smoke:
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 (popravljeno) .. nnaj kupim štrik in se ugonobim???????????????????????????? ← :yes: :devil: danaušrespress Popravljeno Januar 20, 2005. Popravil Jur
Kruse Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 :yes: :devil: danauš zares uzeu, kse sam hecam Spel se ti km drgm hecat :BUA: Skoda strika za tacga..... tacga ..... am, o komu smo pa sploh govoril :blink:
Broj Jedan Objavljeno Januar 20, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 Spel se ti km drgm hecat :BUA: Skoda strika za tacga..... tacga ..... am, o komu smo pa sploh govoril :blink: ← dej pauc u usta pa spat - mulo sej je risanka že zdauni mem ta ura je za odrasle, ne pa za "mulalijo" mrš u postlo :angry2:
SiR Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 dej pauc u usta pa spat - mulo sej je risanka že zdauni mem ta ura je za odrasle, ne pa za "mulalijo" mrš u postlo :angry2: ← kosobrin, pejt kam drgam zgago delat, da te naum u butaro dračja povezal :)
Kruse Objavljeno Januar 20, 2005 Opozori Objavljeno Januar 20, 2005 A spat bi me puslou :nono: Pazi da naum su res.....Bom ksno idejo dobu kaj bom s tvojmu orlom delu :yawn:
Broj Jedan Objavljeno Januar 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 kosobrin, pejt kam drgam zgago delat, da te naum u butaro dračja povezal :) ← kwa je zdej s tabo monkey-girl abse Bedanca igru boš pa mogu še parlet čakat, sinko, za kej tatziga da ti spet enmal kocin požene po glaw pa še te boš mogu fejst merkat, da tjh prepih ne odnese :kva2:
SiR Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 :eek: ← kua zjaš, a tut naslova teme ne znaš prebrat ;) (tuki se vsi fajtamo v mejah normale seveda press :))
HHV Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Peesda, Sym, ne ga srat! Bo Marjan kobilo na MS prvleku, vas bo razfukala ko zajce! Pol boš pa vidu fajt. Kar bo ostal, bo imela pa pasja zverina za fruštek. Jebela Marjan, sam paz de se ji kešna Symova kost ne zatakne.
Broj Jedan Objavljeno Januar 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 Peesda, Sym, ne ga srat! Bo Marjan .. ← qwa ste pa usi popizdl kt nori psi kjh napadejo morilske ose :angry2: čwuk jw špegle usju pa mau debel u ekran gleda tkole :eek: poznam ta pogled marjan nč se ne sekiri optika Krstič, da štrikc za špegle zastonj (ampak sam enga, da nauš celo pest zgrabu) pauš špegle teži zgubu pa nauš uči na pecele metu in še bl raspizdevu raspizdenih ;)
Broj Jedan Objavljeno Januar 21, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 A spat bi me puslou :nono: Pazi da naum su res.....Bom ksno idejo dobu kaj bom s tvojmu orlom delu :yawn: ← no asšu spat ... pa ideje ispod odeje - nč ni vidt - pomoje skej bl pamtnga delu put udejo s svojo đofo :love1: sy tm lohka uno glavo nucaš kti usaj mau funkcionira - ta za pred pc je tkoaltko zausmeti :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se