Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Ne ti men sladkorna, k ti bom še mal cukra na morje prnesla. Pol pa trpi! :fight2: :P Alla B) ← Prosim, da se mi ne prebližuješ na več kot 1,5 km :fight1: ... če ne bom te :SS
HHV Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Prosim, da se mi ne prebližuješ na več kot 1,5 km :fight1: ... če ne bom te :SS ← Saj ti ne nese tolk daleč!
Alla Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Prosim, da se mi ne prebližuješ na več kot 1,5 km :fight1: ... če ne bom te :SS ← Foušija je pa res huda stvar, a ne? :fight2: Alla :P
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Foušija je pa res huda stvar, a ne? :fight2: Alla :P ← :BUA: :BUA: :BUA:
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Foušija je pa res huda stvar, a ne? :fight2: Alla :P ← Velecenjena "ledenost"...........ups,napaka........"kičavost"........ Foušija je žal samo nacionalni šport......in daleč od tega,da bi bila kaj hudega......... Je pa trenutno stanje z obilico sladkorja in smetanovih dodatkov najkrajša in najboljša pot...........da inzulin postane vsakodnevna navada!!!!!!!!!!!!!!!!
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Velecenjena "ledenost"...........ups,napaka........"kičavost"........ Foušija je žal samo nacionalni šport......in daleč od tega,da bi bila kaj hudega......... Je pa trenutno stanje z obilico sladkorja in smetanovih dodatkov najkrajša in najboljša pot...........da inzulin postane vsakodnevna navada!!!!!!!!!!!!!!!! ← Ledenost se je spremenila v karameliziran kič :devil:
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Ledenost se je spremenila v karameliziran kič :devil: ← ki mu po potrebi dodamo ........naprimer rahli smetanov gozdiček....... Bljak........kje je moj inzulin...........
Alla Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Za kazen vaju bom takoj povabila na kavo, da bosta še naprej trpela ko bosta gledala kič! TRPITA!!!! :P Alla
Anubis Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Ne se jebat....sam ne se jebat. Ne manjka več dost, da se udejanim. Pol bo pa motorka pela.
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Za kazen vaju bom takoj povabila na kavo, da bosta še naprej trpela ko bosta gledala kič! TRPITA!!!! :P Alla ← Ja.......prazne grožnje vaša "oboževanost"..... Žal v vsej tej kolobociji vabil nekako ne vidim nekega vzorca za učinkovito organizacijo........ Sicer pa.........pizda...kje je že moj inzulin :?
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Za kazen vaju bom takoj povabila na kavo, da bosta še naprej trpela ko bosta gledala kič! TRPITA!!!! :P Alla ← Niti pod razno tega vabila ne sprejmem :grrr In prosim, da ne podjebavaš tukaj ljudi, ki jih že itaq jebe sladkor, še z odvečnimi osladnostmi ... ... vzišenost pa taka :SS
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 In prosim, da ne podjebavaš tukaj ljudi, ki jih že itaq jebe sladkor, še z odvečnimi osladnostmi ... ← Mater.....pa to bi še jaz težko lepš napisal........ pa kje je moj inzulin........pizdaaaaa
Alla Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Že prav, že prav.....ti bom to naslednjič rekla, ko me boš za kavo klical! :glare: :fight2: :P Alla B)
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Mater.....pa to bi še jaz težko lepš napisal........ pa kje je moj inzulin........pizdaaaaa ← Po moje sta ga dva osebka v medsebojni izmenjavi tekočin že porabila ... :SS
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Že prav, že prav.....ti bom to naslednjič rekla, ko me boš za kavo klical! :glare: :fight2: :P Alla B) ← Uhhhhhhhhhhhhhhh.....najdu inzulin Kaj.....kje......kava........
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Po moje sta ga dva osebka v medsebojni izmenjavi tekočin že porabila ... :SS ← Rezervo imam ......hvala bogu doma....varno shranjeno........
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Rezervo imam ......hvala bogu doma....varno shranjeno........ ← MARMELADOOOO :kva2: :kva2: :kva2:
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 MARMELADOOOO :kva2: :kva2: :kva2: ← Itak..... Karamela se mi preveč lepi na zobe!!!!!!!!! :SS
pupa Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 ja in? daš protezo ven in jo sčistiš...... :lol: :lol1: :whistle:
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 ja in? daš protezo ven in jo sčistiš...... :lol: :lol1: :whistle: ← Mater si blond :fight2: ... če je marmelado ne rabi proteze ven dajat
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 ja in? daš protezo ven in jo sčistiš...... :lol: :lol1: :whistle: ← Tokrat pa moram priznati.......udarec pod pas.....zahrbtno...... Le kako smeš javno objaviti skrivnosti,ki jih poznaš samo ti..........nikoli več ne dam proteze iz ust.....pa če še tako trpiš,ko boš namesto spanja poslušala cvilenje,škrtanje,ropotanje zob........ Pod pas.....definitivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Mater si blond :fight2: ... če je marmelado ne rabi proteze ven dajat ← Blo je govora o karameli :grim ,ne :nono: o marmeladi .Kdo je zdej tuki blond
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Blo je govora o karameli :grim ,ne :nono: o marmeladi .Kdo je zdej tuki blond ← Ti pa ne sam da si blond ... še kaj več :fight2: Vse se je začelo z marmelado :fight1:
pupa Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Mater si blond :fight2: ... če je marmelado ne rabi proteze ven dajat ← govorila sem za karamelo, katera se mu lepi na zobe... mater si ti blond :fight2:
pupa Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Tokrat pa moram priznati.......udarec pod pas.....zahrbtno...... Le kako smeš javno objaviti skrivnosti,ki jih poznaš samo ti..........nikoli več ne dam proteze iz ust.....pa če še tako trpiš,ko boš namesto spanja poslušala cvilenje,škrtanje,ropotanje zob........ Pod pas.....definitivno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← mah no........ samo hotela sem te spomniti, da se vseeno lahko predajaš radostim karamele.... sej nisem hotela nič slabega.... le mogoče sem ti hotela še Bilobil priporočiti :lol: :lol1: upam, da si imel suspenzor gor :lol: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se