HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Peesde smotane ste čist :topic: ! Sej ni čudnga, ke znate sam gledat tko kot na tem FS na sliki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Pa vsak bi bil sam sodnik, pa po bitki brihten general: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ko se pa jagri sčiknfajtamo, pa tkole zgleda: (sm narisal, ker fajtat se pa obenem slikat nekak ne gre skup) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 a si ekstra, k je meu Fifty včer rojstni dan, tolk zgodi vstala, da post-rojstnodnevno jutro pripraviš? :D ← In kaj to tebe sploh lahko zanima....a je to slučajno tvoj problem?????? Itak pa Manu sam nabija kok lepo jutro mu je prpravla....jest pa vem,da temu ni tako....... In kako vem......ker starci pač nimamo več te sreče!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2005 hola, my friend ... kako kaj mlaj ... te še drži? sej bo kmal bolši - ne se bat :friend1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 hola, my friend ... kako kaj mlaj ... te še drži? sej bo kmal bolši - ne se bat :friend1: ← Eto.....spet en,k misl,da mu je edino poslanstvo v lajfu,da mene razveseli........ Nimate šans.......to vela za vse!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 hola, my friend ... kako kaj mlaj ... te še drži? sej bo kmal bolši - ne se bat :friend1: ← Je že buli, pa ne zarad mlaja :fight2: , iz nosa mi je skoraj že nehalo teči. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2005 (popravljeno) In kaj to tebe sploh lahko zanima....a je to slučajno tvoj problem?????? Itak pa Manu sam nabija kok lepo jutro mu je prpravla....jest pa vem,da temu ni tako....... In kako vem......ker starci pač nimamo več te sreče!!!!!! ← spet slabe volje? leva noga, pa to ... :( vsekakor ne gre drugih soditi po sebi - razen če nisi sveče držal, tako da so te info takorekoč iz 1. roke :? imam en cool predlog zate - obrni posteljo tako, da ne boš mogel vstati na levo nogo, pa bo :yes: Popravljeno Januar 12, 2005. Popravil Jur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Je že buli, pa ne zarad mlaja :fight2: , iz nosa mi je skoraj že nehalo teči. :OK: ← dobro, da ti je ven teklo - qrc bi bil, če bi bilo obratno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 spet slabe volje? leva noga, pa to ... :( vsekakor ne gre drugih soditi po sebi - razen če nisi sveče držal, tako da so te info takorekoč iz 1. roke :? imam en cool predlog zate - obrni posteljo tako, da ne boš mogel vstati na levo nogo, pa bo :yes: ← Pa tut če bi svečo držal........to je samo moj problem.........in ker je moj....ga lahko komentiram ItaQ sem pa jaz najpametnejši......tko da je vsako pregovarjanje obsojeno na poraz!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 , iz nosa mi je skoraj že nehalo teči. :OK: ← Ja , ja.....vsak izgovor je dobr....K ne HHV........vsi pa itaQ dobr vemo,da je krivda čist drgje!!!!!!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Itaq! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Amaterji. Čisti amaterji. :doze: Pih.... Ice Queen :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Heh, Alči, vratit češ se ti ovamo, vratit :whistle: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Amaterji. Čisti amaterji. :doze: Pih.... Ice Queen :alien1: ← Zate bi blo pa tut bolš,da se ne mešaš v pomembne stvari........ker se kaj hitro lahko zgodi,da te bom moral spet učiti....naprimer popolnoma normelne stvari(vsaj za povprečno inteligentne ljudi) kot je menjava nogavic.....vsak dobr ve,da se jih ne menja vsak dan,ampak šele ko začnejo smrdet!!!!!!!!!....Nič čudnega,da se pr teb doma tok praška za pranje ponuca......si čist anti varčevalno usmerjena!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Amaterji. Čisti amaterji. :doze: Pih.... Ice Queen :alien1: ← tuki je moj peskovnik in to so moje igrače! bejšte ven!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 bejšte se prow piše z Ž! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 tuki je moj peskovnik in to so moje igrače! bejšte ven!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← In kaj si ti "več"....naprimer od mene..... Tut jest sem meu svoj peskovnik....fotr je vsak let poskrbel,da so mi zamenla mivko.......ampak so mi jo že naslednji dan čist posvinjal.....pa kljub temu nisem nobenga venkaj podil......sem se pač navadil v svinjariji igrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ja starci bejžte ven Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 tvoja smola....v mojem peskovniku se bo igrala sam alla :angry2: ...pa še to sam ce se bo men zdel :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ja starci bejžte ven ← Ka se pa usajaš....."froc" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 (popravljeno) Ej, stekli kužek, mulac! Ti se pa navad zjutri najprej potičko narest, potlej se pa tlelel usajaj! :fight2: Popravljeno Januar 12, 2005. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 pizde smotane stare... sej se vam je čist zmešal :fight2: :fight2: :fight2: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ej ti Pupek, a zdej pa že med pizdo pa kurcem več ne ločiš. :fight2: A se tud že staraš, al ti pa monitor škod! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ma dajte no tole vse skupaj še za ogrevanje ni. Mater a vam je še edina možganska celica zaspala ali kaj. Da ne govorim o motosvetovkah, štirje posti pa niti malo podobnega fajtu. U can do better! I hope so. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se