Ervina Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Komu ali čemu? :blink: Jest mislim, da ste tle vsi mal prfuknjeni :doze: :glare: Alla B) ← A ti pa nis' prfuknjena?
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Itaq. In ko bi krave že čiwkale, naj še letajo okol in serjejo človekom po glavah, ane? :doze: ← Z veseljem se userjem marsikomu na bučo ... sam letet se še morm naučit :devil:
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Komu ali čemu? :blink: Jest mislim, da ste tle vsi mal prfuknjene z mano vred :doze: :glare: Alla B) ←
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 :naughty: ...se sam šepeta :whistle: ← s kakšnim veseljem poslušam "šepet" cukrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Wobewt Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Kurbe. Wse je treba z motorko, pa Anubisovo. :krneki: :headbang: :headbang: :ninja:
SiR Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 @kure (Vale, Alla, tejka, Klimbra) tuki mate enmau koruze, da boste zobale. .. po potrebi/želji lahko izberete pljubno obliko...
Špilferderber Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 dober tek (rubrika izdelki), vsi mi nevegetarijanci! http://www.proma.si/
Pravokotar Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Z veseljem se userjem marsikomu na bučo ... :nono:
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Kurbe. Wse je treba z motorko, pa Anubisovo. :krneki: :headbang: :headbang: :ninja: ← :eek: Sado-mazo variant se pa jaz s tabo naum šla ... :ninja: Najprej Ilowju, pol pa kurba :kva2: :cry:
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Jaz bi pa raje Orofkano....... Poln storž mi je mal prevelik FI..........pa me je mal strah,da bi me preveč bolelo!!!!!! Sej vem......babe boste pa polnga hotle.........NKOL VAM NI ZADOST!!!!!!!
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Boli....... A na tak način se jumfer zgubi????? :? :? :? :?
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Boli....... A na tak način se jumfer zgubi????? :? :? :? :? ← Ne, jajca :devil:
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Ne, jajca :devil: ← Jajca????? UUUUUUUUU to se pa splača........ Butnglavc free dečkoti so pri damah izredno zaželjeni.......pa še ena stvar manj za brit,pa nič te ne tišči,ko zapenjaš hlače.....pa.....pa...... BTW......pa ne mi rečt.......kaj pa če je toreador ženska???????? :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Broj Jedan Objavljeno Januar 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 ... z motorko, pa Anubisovo ... ← powna luna se bliža & Motomars Warriors want blod, more blood, only blood ... THE BLOOD OUT OF YOUR NECK :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
SiR Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 :devil: :devil: :devil: ← girls are stupid - throw cocks at them :)
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 girls are stupid - throw cocks at them :) ← Že mečem.......... :OK: :OK: :OK: :OK: pi*da....pa ga vsaka nazaj prnese........neuporabljenega :hmm: :hmm: :hmm:
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Že mečem.......... :OK: :OK: :OK: :OK: pi*da....pa ga vsaka nazaj prnese........neuporabljenega :hmm: :hmm: :hmm: ← Ker ga mečeš BUMBAR ... VTIKAT GA MORŠ :fight2:
klimbra Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Ker ga mečeš BUMBAR ... VTIKAT GA MORŠ :fight2: ← Jebat ga......sem vedu,da nekaj narobe delam!!!!!!!!! Samo kam pa naj............. :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
Vale Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Jebat ga......sem vedu,da nekaj narobe delam!!!!!!!!! Samo kam pa naj............. :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: ← Najboljš, da se ga nažreš, pol itaq nauš mogu ne vtikat ne metat :devil:
Alla Objavljeno Januar 24, 2005 Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Symru, vidim da maš cajt...... :angry2: Ampak verjetno ne morem kaj pričakovat, a ne? :doze: Alla :angry2:
Broj Jedan Objavljeno Januar 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 24, 2005 Symru, vidim da maš cajt...... :angry2: Ampak verjetno ne morem kaj pričakovat, a ne? :doze: Alla :angry2: ← ksmo lih pretem - prčakvat pa to, ane? ut tebe tut ni kaj pričakovat razen zajebancije in napihovanja men si oblubila metlo ... ys čakam ... čakam... . . . metle pa udnker sy sm vedu, da pojma nimaš qwa nakladaš & se sam važno delaš <_<
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se