Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Mislim......ne vi tlele men buč prodajat, pa mi neki prepovedovat. Mislim, ha.....MEN prepovedovat in MEN pamet solit. Pa saj se šalite. JAZ SEM MODERATOR in vam bom vse zbrisala, če mi ne boste skoz samo pritrjevali in kimali! Ker jaz mam VEDNO PRAV! Tolk o tem. :angry2: Banda predrzna! :angry2: Alla/IQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Hja pa kaj misliš da ti verjamemo da znaš poste brisat ali kaj. Bo treba še malo žgance papcat. :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Babe a mate spet predolgo ketno, da ste lahko s kuhne do računalnika prišle? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ej ti Pupek, a zdej pa že med pizdo pa kurcem več ne ločiš. :fight2: A se tud že staraš, al ti pa monitor škod! ← Ma....Pupa ma problem.....megla pa to.....in......ma sej sam vidiš!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Mislim......ne vi tlele men buč prodajat, pa mi neki prepovedovat. Mislim, ha.....MEN prepovedovat in MEN pamet solit. Pa saj se šalite. JAZ SEM MODERATOR in vam bom vse zbrisala, če mi ne boste skoz samo pritrjevali in kimali! Ker jaz mam VEDNO PRAV! Tolk o tem. :angry2: Banda predrzna! :angry2: Alla/IQ ← Ma sej si ne moreš predstavljat kok si............. Vsi različni......vsi enakopravni :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Vsi različni......vsi enakopravni :angry2: ← Jaz pa najbolj enakopraven! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Sicer pa.....draga Alla....pa kaj pol če si "moderator"........jest mam pa vejega k ti!!!!!!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Januar 12, 2005 babe ... se že neki napihujejo ampak nej bo jasn kavalirji lohka sam do ene meje vrata odpirajo, pa :004 talajo ... pol pa . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . sam . . . . . . . . . . . . . . . . . . . žalostn gledajo, :cry: nadute feministke, k' so prepričane, da se Planet Opic samo okoli njih vrti, da use vejo, da majo zmeri prow & so spljoh že na tričetrt lezbike in da so tipi sam za podawt :devil: pol pa, po opravljenem davljenju :smoke: učas mi je žow da nism Štajrc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Avta.....d nau pomote :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 in da ne bo pomote.....jest lahko delam vse.....vi lahko delate pa samo tist kr se men zdi prav......... :angry2: in ne ...ne sodim drugih po sebi...od kje vam ta ideja :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 in da ne bo pomote.....jest lahko delam vse.....vi lahko delate pa samo tist kr se men zdi prav......... :angry2: in ne ...ne sodim drugih po sebi...od kje vam ta ideja :angry2: ← A ti sploh kej delaš......... Ja vem.......rajš............. :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 jest delam skos.....in mi od vsega tega dela ne znese zvet.... :angry2: cak :blink: .....ja...to bo to..... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 ......vsi enakopravni :angry2: ← :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ja, enakopravni. Mogoče v tvojih sanjah. Daj se že zbudi! :lol1: Misli si! :devil: Alla/IQ P.S.Draga Black Widow....dokler boš plesala tko kot je men všeč, bo vse OK. Drugač dobiš pa šestilo v uč. V talevega! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Se čudim....da nisi takoj servirala,da ziher več k jest.......ja fovšija je zajebana stvar....... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ma....Pupa ma problem.....megla pa to.....in......ma sej sam vidiš!!!! :angry2: ← meglo maš ti u glavi.......... dej ti men povej, kdaj si ga pošteno namočil..... sej ni čudno, da je tko :angry2: bemu sunce vam sunčasto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Ja, enakopravni. Mogoče v tvojih sanjah. Daj se že zbudi! :lol1: Misli si! :devil: Alla/IQ Ne , da si mislim, prepričan sem!!!!!!!! In moje sanje kar pr gmah pusti..........ta lahko samo..... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Ne , da si mislim, prepričan sem!!!!!!!! In moje sanje kar pr gmah pusti..........ta lahko samo..... :angry2: ← kva lahko sam? na pol mlahavega tiča nasadiš? :lol1: dej, ne sanji stari :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 ... ampak nej bo jasn kavalirji lohka sam .... Kavalirji so že zdavnej izumrl,... klavirji... ja teh je pa kokr čš :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 'dan :) Je kdo vidu Metoda T.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 u špegu se poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 meglo maš ti u glavi.......... dej ti men povej, kdaj si ga pošteno namočil..... sej ni čudno, da je tko :angry2: bemu sunce vam sunčasto ← Včeraj......glih tok,da boš vedla..........in bilo je prav prijetno,toplo,dišeče...... ItaQ vem,d si mi fouš.......ampak ne dam ti nobene kuglice za aromaterapevtsko kopel......kr sama si jo nabav!!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 bemu sunce vam sunčasto ← Pa ženo nora, kje ti vidiš sunce sunčasto? Na sliki???? :doze: Alla/IQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 kurc te gleda... teb tut aromatične kuglice ne pomagajo... btw a ti je že kaj palčk za sladoled zmanjkalo?? :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 kva lahko sam? na pol mlahavega tiča nasadiš? :lol1: dej, ne sanji stari :angry2: ← Mlahavega.......... Kok si u temo brcnla..........jaz teh svinjarij ne prakticiram!!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se