pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Pa ženo nora, kje ti vidiš sunce sunčasto? Na sliki???? :doze: Alla/IQ ← ti kar strohn v tisti gnili LJ..... jst na morju sončka gledam.... kurc vas gleda žabarje zmešane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 'dan :) Je kdo vidu Metoda T.? ← Pepe, zebe me. Dej še ene dve gor vrš. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 P.S.Draga Black Widow....dokler boš plesala tko kot je men všeč, bo vse OK. Drugač dobiš pa šestilo v uč. V talevega! :devil: ← bomo ze okol obrnil tko da bos ti tagrda :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 kurc te gleda... teb tut aromatične kuglice ne pomagajo... btw a ti je že kaj palčk za sladoled zmanjkalo?? :lol1: ← Seveda pomagajo,ker vem za kakšen namen so izumljene........ Kar se pa sladoleda tiče........dekle.....bilo bi pametni,da občasno uporabiš fanta-zijo :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Pepe, zebe me. Dej še ene dve gor vrš. :P ← Metodično? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Pepe, zebe me. Dej še ene dve gor vrš. :P ← tele ne bojo dobr gorele :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 tele ne bojo dobr gorele :evilgrin: ← Juh zna kar "raznest"!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa bo spet več škode kot koristi!!!! :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 tele ne bojo dobr gorele :evilgrin: ← Pač, ker niso samougasljive. Garant Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 en je bolj pameten kot ta drug... vsi pa sam prazno meglo prodajate...... :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 en je bolj pameten kot ta drug... vsi pa sam prazno meglo prodajate...... :angry2: ← Za razliko od tebe......k je tut vidiš ne :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 en je bolj pameten kot ta drug... vsi pa sam prazno meglo prodajate...... :angry2: ← Sova sinici... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 vsi pa sam prazno meglo prodajate...... :angry2: ← Megla je v tvoji glavi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 bomo ze okol obrnil tko da bos ti tagrda :angry2: ← Mater si ti eno zahrbtno bitje! :angry2: Če si že Black Widow, pol si pa zadnje čase fejst sita, a ne? :evilgrin: No, kakorkol...glavno,d a sem jaz varna! :inlove: (Upam O:-) ) Alla/IQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 IQ kolk? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 No, kakorkol...glavno,d a sem jaz varna! :inlove: (Upam O:-) ) Alla/IQ ← V to jaz na tvojem mestu nebi bil sihurn!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 kolk? ← Preveč....sej vidš,da ji že škoduje!!!! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Mater si ti eno zahrbtno bitje! :angry2: Če si že Black Widow, pol si pa zadnje čase fejst sita, a ne? :evilgrin: No, kakorkol...glavno,d a sem jaz varna! :inlove: (Upam O:-) ) Alla/IQ ← samo dokler..... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 kolk? ← Rajš ne grem testa delat, da ne bo pol sveta v depro padlo, ko bojo vidli, kolk sem nad njimi. O:-) Alla /Ice Queen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 samo dokler..... :evilgrin: ← ....ne dobiš šestila v lev uč. :lol1: :evilgrin: A/IQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 ....ne dobiš šestila v lev uč. :lol1: :evilgrin: A/IQ ← itak sam na desnga gledam.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 (popravljeno) itak sam na desnga gledam.... :devil: ← ne, ne....ti gledaš na edinega - sredinskega (kikloppress) :lol1: :devil: Popravljeno Januar 12, 2005. Popravil pirrulz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 itak sam na desnga gledam.... :devil: ← Jao, še skleroza te daje. Na desnga nč več ne vidiš, ker tja si že dobla šestilo! Še dobr, da maš mene, da mislim namesto tebe. :doze: A/IQ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Rajš ne grem testa delat, da ne bo pol sveta v depro padlo, ko bojo vidli, kolk sem nad njimi. O:-) Alla /Ice Queen ← boli te kurac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 Babe a mate spet predolgo ketno, da ste lahko s kuhne do računalnika prišle? :grrr ← :blink: :hmm: :wacko: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 12, 2005 Deli Objavljeno Januar 12, 2005 :blink: :hmm: :wacko: :rolleyes: ← TiSi, zakaj se pa s tabo noče nobena pogovarjat... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se