Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Symru, nehi nakladat, pa mi hrano skuhaj. Ker sem lačna. Ob treh hočem, da me pred vrati čaka nekaj užitnega! Za jest, da ne bo kakega nesporazuma. Bod mal koristen! :angry2: Alla Aja, Klimbra, ti pa nehi jokat.....kaj se pa bodeš z duplim kozorogom! :P
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 so že preveč prepojene... ← Jooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.........držte me!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pa ti res ne veš,da naj bi se polena....takšna ali drugačna......sušila vsaj nekaj časa na svežem zraku......prepihu....WE Jaoooooooooo........pa kaj vas otroke dons učijo v šolah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2:
SiR Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Symru, nehi nakladat, pa mi hrano skuhaj. Ker sem lačna. Ob treh hočem, da me pred vrati čaka nekaj užitnega! Za jest, da ne bo kakega nesporazuma. Bod mal koristen! :angry2: skuham ti lohk sam kranjsko klobaso z mal majoneze (na konc, ko jo daš nazadnje v usta) :afro1: ti pa men pico zrihti pa da nau preveč slana prosm al pa grenka
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 njen odličan filmski debi beše "Idi pa se jebi" :devil: ← kva kurac mali se pa ti umešavaš.......... bemu sunce......... a bi rad fasu, al kva? :fight2:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 (popravljeno) Aja, Klimbra, ti pa nehi jokat.....kaj se pa bodeš z duplim kozorogom! :P ← Bodem ......kako naj rečem.-........bil bi presrečen,da svoje rogovje prekrižam z nekom,ki je sposoben prenesti silni naval le tega.......... Pa vidim,da te vse junaštvo tega sveta ne pripravi za tak izziv :doze: Popravljeno Januar 12, 2005. Popravil klimbra
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Symru :SS Majoneza redi! Alla ← Mastno je slastno ... a si pozabla na svoj lasten moto :fight2:
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 kva kurac mali se pa ti umešavaš.......... bemu sunce......... a bi rad fasu, al kva? :fight2: ← Ja dej mu že enkrat nooo ... si tut blond :fight2:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Symru :SS Majoneza redi! Alla ← Jap.....in to na daljši rok......najmanj 9 mesecev.....z redkimi izjemami!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boje se majoneze...........bolš zate.........uporabi tako,ki je Kalorij fraj!!!!!!!!!!!!!
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Jap.....in to na daljši rok......najmanj 9 mesecev.....z redkimi izjemami!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boje se majoneze...........bolš zate.........uporabi tako,ki je Kalorij fraj!!!!!!!!!!!!! ← Teslo, majoneza je za podmazat :fight2:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Ja dej mu že enkrat nooo ... si tut blond :fight2: ← ItaQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 A čmo tovrstno majonezo poslat v analizo, da vidmo kolk maščobe vsebuje? Hm, hm, hm.....Helmansovo že konzumiram, Symrujeve pa ne! Alla B)
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Teslo, majoneza je za podmazat :fight2: ← Kok si TI za luno.........kaj pa k se začne sušit......aaaaaaaaaaaa???????.....pol pa veže k Neostik!!!!!!!!
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 A čmo tovrstno majonezo poslat v analizo, da vidmo kolk maščobe vsebuje? Hm, hm, hm.....Helmansovo že konzumiram, Symrujeve pa ne! Alla B) ← Domaće,domaće........... Jaoooooooooooooooooooooo........ :doze: :doze: :doze: :doze: :doze:
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Kok si TI za luno.........kaj pa k se začne sušit......aaaaaaaaaaaa???????.....pol pa veže k Neostik!!!!!!!! ← Pa si res butast ... najprej dobro podmažeš, potem pa začneš obdelovat. Če dobro obdelaš se vpije ... NE PA POSUŠI ... DA SE NE BO TEB KAJ POSUŠLO :fight2:
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Wobewt špega. A bi se klofow? :devil:
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 A čmo tovrstno majonezo poslat v analizo, da vidmo kolk maščobe vsebuje? Hm, hm, hm.....Helmansovo že konzumiram, Symrujeve pa ne! Alla B) ← Najboljše, da jo pošljemo v uno pizzerijo, ki jo je uporabila ... ko je 007 neki o tem pisal .)
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Saj v tem je problem....k ni domače....k je sosedovo! :lol1: Alla
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 (popravljeno) Wobewt špega. A bi se klofow? :devil: ← Wobewt je itaq največji agwesivnež :doze: Popravljeno Januar 12, 2005. Popravil Vale
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Wobewt špega. A bi se klofow? :devil: ← Dej gaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Saj v tem je problem....k ni domače....k je sosedovo! :lol1: Alla ← V poduk......ti bitje neiznajdljivo............. :devil: :devil: :devil: :devil: ....... A ti lahko enkat ponudim nekaj pristno domačega?????????
Pravokotar Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Wobewt je pussy. Pa daltonist B)
Alla Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 V poduk......ti bitje neiznajdljivo............. :devil: :devil: :devil: :devil: ....... A ti lahko enkat ponudim nekaj pristno domačega????????? ← Ne hvala. Nisem več lačna. In po moje ne bom bla več spljoh. Sigurno ne bom bla več spljoh. Alla/IQ
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 V poduk......ti bitje neiznajdljivo............. :devil: :devil: :devil: :devil: ....... A ti lahko enkat ponudim nekaj pristno domačega????????? ← Tujega nočemo, svojega ne damo
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Pa si res butast ... najprej dobro podmažeš, potem pa začneš obdelovat. Če dobro obdelaš se vpije ... NE PA POSUŠI ... DA SE NE BO TEB KAJ POSUŠLO :fight2: ← Jap....podmažeš.......in kaj se pol zgodi,ko je majoneza že na svojem mestu........aaaaaaaaaaaaaaaaa???????????????? Boš klinca palca potem še s čim trdim vtirala!!!!!!!!!!!!!! Obup......in jaz sem te meu za................. :hmm: :blush: :doze: :doze: :doze: :doze:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se