ajgor the mad dog Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Tut Ixs ni več pa taki junaki
SHARKi Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 haha je že spizdu..... pussy :lol1: ← nč nism spizdu, sm ni nobene primerne teme da bi me prtegnla v tem boju :lol1: :lol1: :lol1:
SiR Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Ne hvala. Nisem več lačna. In po moje ne bom bla več spljoh. Sigurno ne bom bla več spljoh. Alla/IQ ← to me spominja na zgodbice vegetarijancev vsake tolk naskrivaj iz hladilnika fotru mal pršuta ukradejo ... ampak folku pa še zmer govorijo "jaz sem vegetarjanc"... :fredy:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Nism vedu, da mamo motosvetovca z imenom Helmans... ← Že dolgo časa......... Sam zgleda d je LAJT varjanta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 valda, k si ne upaš v boj z mano... k si en navaden pussy.. k si me prosil po pm-ih, da naj ti dam mir :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 ti pa sam tih bod, k si pes ki velik laja, ←
SHARKi Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Pupa, spet sm nestrpen do drugačnih, a si brala v sl. novicah (prva stran) kaj se v našem koncu dogaja, pička mu m...... fotr blesav sinčka kr v hosto za kazen odpelal tega bi dal pa res jebat :BUA: :BUA: :BUA:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 to me spominja na zgodbice vegetarijancev vsake tolk naskrivaj iz hladilnika fotru mal pršuta ukradejo ... ampak folku pa še zmer govorijo "jaz sem vegetarjanc"... :fredy: ← :OK: :OK: :OK: :OK:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 valda, k si ne upaš v boj z mano... k si en navaden pussy.. k si me prosil po pm-ih, da naj ti dam mir :lol1: ← Kako moreš bit tok nesramna.....človek te lepo v PM.......... Jaooooooooooooooooooo :blink: :blink: :blink:
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Pupa, spet sm nestrpen do drugačnih, a si brala v sl. novicah (prva stran) kaj se v našem koncu dogaja, pička mu m...... fotr blesav sinčka kr v hosto za kazen odpelal tega bi dal pa res jebat :BUA: :BUA: :BUA: ← moj IQ mi ne da, da bi brala slovenske novice..... btw, kaj pa je bilo točno?
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 moj IQ mi ne da, da bi brala slovenske novice..... btw, kaj pa je bilo točno? ← Valjda....se je treba najprej abecede naučit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Nism vedu, da mamo motosvetovca z imenom Helmans... ← Kje je pa tata Tommy :blush:
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Kje je pa tata Tommy :blush: ← Prestar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Valjda....se je treba najprej abecede naučit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← ..pa brat in pisat pol pa boš vedla kaj se je dogajal ...
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Valjda....se je treba najprej abecede naučit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← ma lej, celo sklanjal je prav......... sej mogoče pa še bo kaj iz tebe tastar :angry2:
SHARKi Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 :OK: :OK: :lol1: :lol1: IQ, jest sm pa prsiljen v to kr lokal kamor grem med malco na kofi ma tko mejhne mizce da Dela tud slučajno nebi mogu raztgnt narazen. sicer pa Budala je kot sm napisal, ironija vsega pa je da je kandidiral tud za našga župana in celo parlementarca. Še dobr da ni pršu notr.
Vale Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Prestar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ← :SS pol je pa cel skisan
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 :OK: :OK: :lol1: :lol1: IQ, jest sm pa prsiljen v to kr lokal kamor grem med malco na kofi ma tko mejhne mizce da Dela tud slučajno nebi mogu raztgnt narazen. sicer pa Budala je kot sm napisal, ironija vsega pa je da je kandidiral tud za našga župana in celo parlementarca. Še dobr da ni pršu notr. ← no, IQ tebi ne da očitno, da bi mi odgovoril na vprašanje....... KAJ JE BILO? :angry2:
SHARKi Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Pupa o IQ ju pa drugič, dons se mi resnično ne da preganjat :lol1: :lol1: , bi pa se dalo tuki kr neki napisat o tvojem IQ
Broj Jedan Objavljeno Januar 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 :OK: na motomarsu razsaja nov virus: popizditis maximus ali po domače vsi proti enemu eden proti vsem najbolj se pa usajajo taki, k'jm ni treba okol trogat lojtre za žarnce menat, pa majo cajt, ... sploh kjm koža na piskrovju tolk svetlobe odbija, da jh za žarnce boli qrac, pa ud mednožnih bulečin sam mencajo smpake po tej temi @Alla ti pejt pa končn tist test narest, da te naujo tukile eni neosnovani večvrednostni komplexi sem pa ke, iz kota u kot po motomarsu metal & da končn razočaranju pogledaš u uči @ Symći - ne reče se "spizdi vun" ampak "vun s pizde" - pa dej že enkrat začni pisat kt čwowk, čm reč tko kt znaš - pu štajrsk, ne pa tuki eno kvizlinško-žabje-notranjščino vadt @ lady T ti pa končn zagrab tistga ogromnga tipa, kmu skos ena podmukla, kao nm nerazumljiva sporočila tukile pošilaš, pa ga feyst ubdeli, da seuš mal skulirala, pa nehita končn komlicirat tm knitreba no qwa ...... no ... apše kdo kej rt :fight2:
SHARKi Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 no, IQ tebi ne da očitno, da bi mi odgovoril na vprašanje....... KAJ JE BILO? :angry2: ← pa pismo rosno, a ti dam tistih 120 tolarjev da si greš novice kupt, veš da je kočljiva tema :lol1: :lol1: :lol1:
pupa Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 pa pismo rosno, a ti dam tistih 120 tolarjev da si greš novice kupt, veš da je kočljiva tema :lol1: :lol1: :lol1: ← Ok, mogoče s tistm glih za kozarc vode dobim... samo slo. novic pa vseeno ne hvala......... kurc te gleda.... bom pa drugje zvedela
SHARKi Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 Ok, mogoče s tistm glih za kozarc vode dobim... samo slo. novic pa vseeno ne hvala......... kurc te gleda.... bom pa drugje zvedela ← :lol1: :lol1: :lol1: in veš da me včasih še res pogleda,
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 ma lej, celo sklanjal je prav......... sej mogoče pa še bo kaj iz tebe tastar :angry2: ← A še ni????????????????????'
klimbra Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 :SS pol je pa cel skisan ← :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: Pametna punca ugotovila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa tebe mora človek res met rad!!!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se