Pravokotar Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Yst bom pa kronik...pardon: kronist in bom poročal neposredno s terena :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 ys pa video kamero :OK: ← Z videokamero ne boš dosti opravil,e dino če bos snemal modelčke v akvariju :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Yst bom pa kronik...pardon: kronist in bom poročal neposredno s terena :grim ← ...Vaš reporter Pepe Picek se oglaša s terena ... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Z videokamero ne boš dosti opravil,e dino če bos snemal modelčke v akvariju :) ← useen ke, pa useen a so modelčki - sy na Planetu Opic tkoaltko nben ne vid razlike .... sam holivud puglej kuko nardijo recimo "Lov na Rdeči Oktober" - no ja sej verjamem, da do zdej nisi vedu, da so to delal z modelčki - ampak je res ... kar vprašaj koga kmu bl zaupaš kt men - recimo njegovo Exelenco Pepeta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Zakaj pa misliš da sem pisal o modelčkih v akvariju? :glare: Veš, sem pa tja še kdo drug (poleg tebe seveda) za kaj ve :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Veš, sem pa tja še kdo drug (poleg tebe seveda) za kaj ve :huh: ← in to ti ... ja braaavo, čestitam res si me veselo presenetil :OK: a si se hudoo matral? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Nope, si moreš mislit ... in to tu, na "Planetu Opic"! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Nope, si moreš mislit ... in to tu, na "Planetu Opic"! :BUA: ← mah res - kakšno presenečenje ... res si ne bi mislu kej tazga o tep ... pol tisti, ki trdijo, da gre use u qrac enostavno lažejo in ti si živ dokaz za to ... da gredo stavri v bistvu na bolje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Mati narava pač poskrbi, da se odstrani tiso, kar je na Zemlji odveč ... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Yst bom pa kronik...pardon: kronist in bom poročal neposredno s terena :grim ← CNN.......vedno na mestu dogajanja :OK: :OK: :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Mati narava pač poskrbi, da se odstrani tiso, kar je na Zemlji odveč ... :devil: ← CyC.......... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 pol tisti, ki trdijo, da gre use u qrac enostavno lažejo in ti si živ dokaz za to ... da gredo stavri v bistvu na bolje :OK: Mnja, in ti si živi dokaz da z zgornjo teorijo morda ni vse OK :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 Mnja, in ti si živi dokaz da z zgornjo teorijo morda ni vse OK :naughty: ← morda - ys sm sploh zelo živ dokaz za usesorte teorij in antiteorij ... naj te pa pomirim, da bom le še kakih 20-30 let, potem se boš pa moral nekako znajti sam, brez mene - če boš poslušal in ubogal starejše od sebe, boš mogoče še dočakal moja leta, kot živ dokaz za kajtijazvemkaj ... si bodo takrat mlajši od tebe izmislili - upam da ne kaj odvratnega, kar pa glede na trende ni gotovo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Januar 19, 2005 Deli Objavljeno Januar 19, 2005 CyC.......... :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :? :? :? ← hja - tut on, tut on je na spisku za eliminicijo - tako gotovo kot sm ys tuki ... na konc ga čaka samo + & O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se