EuroBiker Objavljeno Januar 12, 2005 Opozori Objavljeno Januar 12, 2005 jest sm kupu rablen telefon (s papirji in računom), pa pol dam mojo sim kartico not napišem pin kodo, pa mi pokaže d morm napisat tut kodo telefona.Pokličem bivšega lasnika telefona pa reče d jo je puzabu :slap: :fight2: Zdej js vem d ko ti kupš nov telefon je koda 0000 sem sm probu pa zdej ni, ker jo je spreminjau prejšni lastnik. Ka ma kdo kej pojma kdo bi mi lahko to zrihtu.kšn serviser al pa kdo drug...
Thundercat Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 mam občutek, da te je fajn najebal prodajalec.... :slap: poskusi poklicat uradnega serviserja in vprašaj če se jim kaj sanja o tem....
maXXXimum Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Lahko tudi zahtevaš denar nazaj, glede na to, da je telefon zate nuporaben.. pa kupiš drugega, pr katerem ne boš mel teh problemov :OK: Ali je bil ta tako zelo poceni da se ti ne splača .)
EuroBiker Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ma nevem. mogoče pa bi se dalo naredit d bi vse nastavitve tovarniško nazej zrihtu.ma bom šel js do kšnga sesvisera pa uprašu... .)
Lunč Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 Odtipkaj trikrat napačno kodo,da se ti telefon zaklene...potem bo pa telefon zahteval PUK kodo ki jo imaš(dobil si jo zraven SIM kartice),nato odtipkaj in spremeni ali izklopi preverjanje PIN kode in kode telefona.
EuroBiker Objavljeno Januar 13, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ni problem v PIN kodi in Sim kartici ampak v KODI TELEFONA. :trance_33_sleep: ;)
Lunč Objavljeno Januar 13, 2005 Opozori Objavljeno Januar 13, 2005 ni problem v PIN kodi in Sim kartici ampak v KODI TELEFONA. :trance_33_sleep: ;) ← Isto velja za KODO TELEFONA....vsaj pri mojmu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se