Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

jest sm kupu rablen telefon (s papirji in računom), pa pol dam mojo sim kartico not napišem pin kodo, pa mi pokaže d morm napisat tut kodo telefona.Pokličem bivšega lasnika telefona pa reče d jo je puzabu :slap: :fight2:

Zdej js vem d ko ti kupš nov telefon je koda 0000 sem sm probu pa zdej ni, ker jo je spreminjau prejšni lastnik.

Ka ma kdo kej pojma kdo bi mi lahko to zrihtu.kšn serviser al pa kdo drug...

Objavljeno

mam občutek, da te je fajn najebal prodajalec.... :slap:

poskusi poklicat uradnega serviserja in vprašaj če se jim kaj sanja o tem....

Objavljeno

Lahko tudi zahtevaš denar nazaj, glede na to, da je telefon zate nuporaben.. pa kupiš drugega, pr katerem ne boš mel teh problemov :OK: Ali je bil ta tako zelo poceni da se ti ne splača .)

Objavljeno

ma nevem. mogoče pa bi se dalo naredit d bi vse nastavitve tovarniško nazej zrihtu.ma bom šel js do kšnga sesvisera pa uprašu... .)

Objavljeno

Odtipkaj trikrat napačno kodo,da se ti telefon zaklene...potem bo pa telefon zahteval PUK kodo ki jo imaš(dobil si jo zraven SIM kartice),nato odtipkaj in spremeni ali izklopi preverjanje PIN kode in kode telefona.

Objavljeno

ni problem v PIN kodi in Sim kartici ampak v KODI TELEFONA. :trance_33_sleep: ;)

Objavljeno
ni problem v PIN kodi in Sim kartici ampak v KODI TELEFONA. :trance_33_sleep:  ;)

Isto velja za KODO TELEFONA....vsaj pri mojmu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!